SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor Yönetimi Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Yeni Sezon Ürünleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37921)

anilolcay 30.07.2016 22:51

Cevap: Yeni Sezon Ürünleri

Arkadaşlar merhaba. faruk taşseten ile ara sıra görüşürüm yeni sezon formalarını sordum. Forma için bir talebimiz ya da planlamamız yok dedi geçen seneki formalar ile devam edecekmişiz. Kesin bilgi. Bu seson için bu başlık kapanabilir malesef ��

çorluluyiğido 30.07.2016 23:01

[QUOTE=anilolcay;978629]Arkadaşlar merhaba. faruk taşseten ile ara sıra görüşürüm yeni sezon formalarını sordum. Forma için bir talebimiz ya da planlamamız yok dedi geçen seneki formalar ile devam edecekmişiz. Kesin bilgi. Bu seson için bu başlık kapanabilir malesef ��[/QUOTE]

dünyadaki duyduğum en saçma açıklamalardan biri.geçen sezonki formayla devam etmek!!!dünya tarihinde bunu yapan yoktur.bırak bal ligini lise takımları bile turnuvada her sene başka bir model çıkarıyor.bunun mantığnı çözen varsa biri bana açıklasın.hem de 50.YILımızda.aklım almadı.

anilolcay 31.07.2016 00:35

[QUOTE=çorluluyiğido;978631]dünyadaki duyduğum en saçma açıklamalardan biri.geçen sezonki formayla devam etmek!!!dünya tarihinde bunu yapan yoktur.bırak bal ligini lise takımları bile turnuvada her sene başka bir model çıkarıyor.bunun mantığnı çözen varsa biri bana açıklasın.hem de 50.YILımızda.aklım almadı.[/QUOTE]

Haklısın üzülerek katılıyorum ben de

DeSalvo58 31.07.2016 03:53

[QUOTE=anilolcay;978629]Arkadaşlar merhaba. faruk taşseten ile ara sıra görüşürüm yeni sezon formalarını sordum. Forma için bir talebimiz ya da planlamamız yok dedi geçen seneki formalar ile devam edecekmişiz. Kesin bilgi. Bu seson için bu başlık kapanabilir malesef ��[/QUOTE]

Faruk Taşseten'e güvenimi Cicinho transferi açıklandığı andan itibaren yitirdim. Fakat önceki sezonları göz önüne alırsak üst üste 2 sezon da aynı formayı giydiğimiz de oldu. Olmayacak bir şey değil. 50. yılımızda bırak özel tasarım formayı aynı formaları giyiyoruz. 50. yılımızda bizi küme düşürenler utansın..

DoomsDay58 31.07.2016 13:21

Şşşşşşşşşş! Yönetim dehası Mecnun ve kurmayları yeni forma yok diyorsa bir bildikleri vardır elbet. Yorum yapmak sizin ne haddinize!?

midfielder7 31.07.2016 13:26

elin takımları 100. yıllarını fırsata çevirip bir sürü para kazanıyor biz eskiyle devam ediyoruz :)

adres58 31.07.2016 15:11

[QUOTE=midfielder7;978638]elin takımları 100. yıllarını fırsata çevirip bir sürü para kazanıyor biz eskiyle devam ediyoruz :)[/QUOTE]

Bizi para kazanmak istemiyoruz...

Vizyonunu kaybetmiş, şevkini yitirmiş yönetimlerle, cılkı çıkmış bir sistemle hangi kurumsal yapı olursa olsun yürümez. Taze kan gerekli, heyecan gerekli, en önemlisi değişik yapılanma projeleri ile yepyeni Vizyon...

Klişeleşmiş kelime oyunları, hep aynı uyutma taktikleri ve şeffaf olmayan bir yapı ile ancak biz gider gider geliriz maçlara...

yıldız58im 31.07.2016 17:20

Sezonun son maçında taraftar takıma nasıl sahip çıktı ise yonetimde öyle sahip çıksın. Ćocuklarımıza forma almak istiyoruz üretilmemişki küçukler için böyle köklü kulüp olunmaz

GraveYard 31.07.2016 18:27

Zaman tasarruf zamanı öyle demeyin lütfen bir forma kaça mal oluyo hiç hesapladınız mı saten süperligdeki çoğu futbolcumuzu kadroda tuttuk yeni stada geçecez daha oranın güvenlik masrafı elektrik su bunlar dahada artacak, fazladan bide forma, aksesur masrafı çıkarmayalım lütfen :D:D

Burack 31.07.2016 18:37

[QUOTE=yıldız58im;978640]Sezonun son maçında taraftar takıma nasıl sahip çıktı ise yonetimde öyle sahip çıksın. Ćocuklarımıza forma almak istiyoruz üretilmemişki küçukler için böyle köklü kulüp olunmaz[/QUOTE]

Bence en buyuk yaramiz bu, cocuklarimiza bu aski asilamak icin urun yok sonra emmisi dayisi gidip bir itin formasini alip geliyor, cocukta heveslenip giymek istiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.