![]() |
Cevap: UEFA' dan Şok Soruşturma !
Bu dava bizim hayrımıza olacak. Aklanmamızı sağlayacak. Bu açıdan dava açıldığı için mutlu olmamız gerekir, alnımızın akı ile çıktık diyebileceğiz.
|
bızım yonetım de harbı iş yok ..geçen hafta oynanan antalyaspor trabzon maçında dıa bom boş kaleye 2 tane atmadı .yap suç duyurusu gonder o goruntulerı uefa ya fedarosyana .bakalım neler oluyor
|
Geçen sezon bizim hakkımızda karar çıkmamasının sebebi UEFA kupalarına katılmamamızdı.Gelecek yıl Avrupa Ligi'nde yer alacağımız için normal prosedür uygulanacak.Herhangi bir sıkıntı yaşanacağını ve bizimle beraber Eskişehirspor'un da ceza alacağını düşünmüyorum.
|
[QUOTE=furky.b;910156]O degilde benim aklimi karistiran bir baska soru daha var, Egerki biz aklanirsak ki, Insallah aklanacagiz. Bu birde demektirki Fenerbahce sike yapmamistir.
Eger yapti dersek, zaten kendimizide suclamis oluruz. Ama Fenerbahce itiraz eder ve sike yapilmadigi kesinlesirse bu sefer onlar Sampionlar ligine katilip bizimde Avrupa ligine katilmama gibi bir durum da söz konusu.[/QUOTE] dostum fenerbahçe şike yapmadıysa bile teşebbüs etti. bu sabit ve herkesçe biliniyor. teşebbüsü bile ceza almalarına yeter. bizden karşılık bulamadılar o yüzden bizim suçumuz yok... |
Olacağı belliydi ben demiştim daha önce üzülmemek elde değil UEFA hiç acımaz bu gibi durumlarda. :(
|
Otyakmaz: Maç satan, karısını satar.
sonuna kadar arkandayiz Baskanim. Sivassporumuzu kirletmeye çalisanlara izin vermeyecegiz. |
madem olay buraya kadar geldi.mecnun otyakmaz gitsin uefa ya kimin ne yaptigini acik acik konussun.trabzonun tesvik teklif ettiginide soylesin.kulupler birliginde haciosmanogluna soylemeyle olmaz. kim şike yapmis yapmamis ciksin ortaya.şikenin babasini trabzon yapiyor her yil.karabukle aralarindaki dostluklari bir aciklasinlar.en bariz ornegi son hafta oynanan bizim karabuk ve trabzonun antalya macina baksinlar.ya da şikenin oldugunu iddaa ettikleri sezonun son macidaki karabuk ts macina baksinlar. yanacaksak bizmle birlikte onlarda yanacak
|
[QUOTE=legolass;910188]madem olay buraya kadar geldi.mecnun otyakmaz gitsin uefa ya kimin ne yaptigini acik acik konussun.trabzonun tesvik teklif ettiginide soylesin.kulupler birliginde haciosmanogluna soylemeyle olmaz. kim sike yapmis yapmamis ciksin ortaya.sikenin babasini trabzon yapiyor her yil.karabukle aralarindaki dostluklari bir aciklasinlar.en bariz ornegi son hafta oynanan bizim karabuk ve trabzonun antalya macina baksinlar.ya da sikenin oldugunu iddaa ettikleri sezonun son macidaki karabuk ts macina baksinlar. yanacaksak bizmle birlikte onlarda yanacak[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. benzer bir yorum da yazdım zaten. Mecnun Başkan Türk Futbolu zarar görür muhabbetini bırak artık. Sivasspor Avrupaya gidemeyecekse Trabzon hiç gidemez. Teşvik girişiminde bulunan hamsileri adıyla soyadıyla Uefa da açıkla. Yargıya ve Uefaya göre Fenerbahçenin şike teşebbüsü var, Etik kurulu raporuna göre Trabzonun teşvik girişimi var. Maç berabere bitse teşvik denilecekti, yenildik şike oldu. |
[B][I]Allah o trabzonu bin beter etsin emi...ulan birgün küme düştüğünüzü görsem bayram yapacam..çıkıp Sivas meydanında kutlayacağım...gördüğüm en aşağılık, en yüzsüz takım, en dilenci takımsınız...umarım karşınıza bir yunan takımı çıkar iki maçtada 5 atar size...Türk futbolunun baş belası, yüz karasısınız !!![/I][/B]
|
[QUOTE=SenSetik;910200][B][I]Allah o trabzonu bin beter etsin emi...ulan birgün küme düştüğünüzü görsem bayram yapacam..çıkıp Sivas meydanında kutlayacağım...gördüğüm en aşağılık, en yüzsüz takım, en dilenci takımsınız...umarım karşınıza bir yunan takımı çıkar iki maçtada 5 atar size...Türk futbolunun baş belası, yüz karasısınız !!![/I][/B][/QUOTE]
hocam trabzon'la doğrudan alakası var mı? uefa'nın kendi insiyatifi ile başlattığı bir inceleme mi ya da trabzonluların başvurusu üzerine mi süreç işliyor? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |