![]() |
Cevap: Transfer Dosyası
[QUOTE=legolass;913097]gardas iskenderbuyuk nickli ergenin laflarina inanmayin.coluk cocuk iste. milleti alaya aliyor[/QUOTE]
Bu sözünü unutma ;) |
[QUOTE=İskenderBüyük;913100]Bu sözünü unutma ;)[/QUOTE]
Sayfa haberleriyle başkalarının bilgilerini kendi bilgin gibi burada satman ayrı bir komedi |
[B][QUOTE=bahbaba58;913099]bugün yeni stad için çalışmalara bakarken oradan SİVASSPORUMUZUN tesislerine uğradım ne zaman top başı olacak diye ve transferler hakkında sordum
Baroni transferi bitti sayılır Brezilya dönüşü imzayı atacak büyük ihtimal kiralık olarak gelecek Ayrıca Nijerya Asıllı golcü oyuncuyla ilgileniyoruz sadece yaşını öğrene bildim 24 -25 yaşındaymış milli takım formasıda giyinmiş bende bi araştırma yaptım Brown Aide Ideye veya Manuel Onwu Villafranca olabilir diye düşünüyorum gerçi son adayın yaşı 26 yaşında ama bakalım hep birlikte göreceğiz :)[/QUOTE] Verdiğin isimlere ilaveten devre arası hocamızın isteyipte alamadığımız bonservis sorununu çözemediğimiz Toto Tamuz'da olabilir mi? [/B] |
[QUOTE=yerliturkuaz;913103][B]
Verdiğin isimlere ilaveten devre arası hocamızın isteyipte alamadığımız bonservis sorununu çözemediğimiz Toto Tamuz'da olabilir mi? [/B][/QUOTE] Tamuz son olarak kahramanmarassporda forma giymisti. Bence o degildir. |
[QUOTE=YigidooSivas58;913108]Tamuz son olarak kahramanmarassporda forma giymisti.
Bence o degildir.[/QUOTE] Toto tamuz kahramanmaraşsporda oynamadı yiğidosivas58 yine karıştırıyon araştır biraz :) bizim bülent uygun zamanında alacağımız 6-7 yıl oluyor ilgilendiğimiz isim Razzak Omotoyossi kahramanmaraşta oynadı yaşı 33 yaşında TOTO TAMUZ genç 26 yaşında yani mantıksal olarak bizi reddedip kahramanmaraşla anlaşmaz tabiki bizi tercih ederdi o devre arasında :) |
[QUOTE=yerliturkuaz;913103][B]
Verdiğin isimlere ilaveten devre arası hocamızın isteyipte alamadığımız bonservis sorununu çözemediğimiz Toto Tamuz'da olabilir mi? [/B][/QUOTE] Hiç duymadığımız isim dediler ama belli olmaz ummadığımz taş baş yarar belkide odur :) Tek bildiğimiz alacağımız oyuncunun yaşı 24-25 olmasıdır isim öğrenirsem paylaşırım inşallah doğu bey öğrenmiştir :) |
[QUOTE=bahbaba58;913109]Toto tamuz kahramanmaraşsporda oynamadı yiğidosivas58 yine karıştırıyon araştır biraz :)
bizim bülent uygun zamanında alacağımız 6-7 yıl oluyor ilgilendiğimiz isim Razzak Omotoyossi kahramanmaraşta oynadı yaşı 33 yaşında TOTO TAMUZ genç 26 yaşında yani mantıksal olarak bizi reddedip kahramanmaraşla anlaşmaz tabiki bizi tercih ederdi o devre arasında :)[/QUOTE] Pardon ya karistirdim omotoyossi marasdaydi dogru. |
bu sene yerli transfereri iyi gidiyor ancak ben hala iyi bir stoper almamiz gerektigini dusunuyorum umitin yerinde costa ayarinda bir stoper daha olsa cok iddiali bir takim oluruz
|
[QUOTE=sawyer5892;913113]bu sene yerli transfereri iyi gidiyor ancak ben hala iyi bir stoper almamiz gerektigini dusunuyorum umitin yerinde costa ayarinda bir stoper daha olsa cok iddiali bir takim oluruz[/QUOTE]
Doğu Bey'in ilk mesajında serdar kesimal gündemde yazıyor ve İbrahim'in Beşiktaş'ta ki durumu kesinleştikten sonra ikisinden birinin Sivas'a geleceğini düşünüyorum. Costa gibi stoper zor buluruz ama bu oyuncular ümitle forma yarışına girip kamçılar en azından |
[B]Sahi şu Sevilla ya da oynayan Rumen golcüye ne oldu ciddi olarak adı geçiyordu bi ara.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:14. |