SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38223)

rsimsek 31.08.2014 21:11

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]arkadaşlar sonuç önemli değil...başkanın dediği gibi borcumuz yok...[/B]

alboran 31.08.2014 21:18

bu arada fener maçı öncesi ertuğrul röportaja geldi.loran vayloyan sivas'a transferini sordu.neden son anda gerçekleşti ve neden burdasın gibi bişeyler sordu.ertuğrul da süper kupa maçında volkan abi ceza yiyince yönetim bana biraz daha bekle dedi o yüzden sivas'a gidemedim, yoksa ben sivasla çoktan anlaştım, dedi.ulan volkan iti yüzünden bu adam neredeyse 1 aydır bekliyormuş.süper kupa maçında bi salaklık yapacağını tahmin etmiş önceden herhalde fener yönetimi.

umitfidan 31.08.2014 21:20

Kimse korcana hata bulmasın suçlu mu arıyorsunuz ? Kadir'e bakın orta sahada her topu rezil eden kaptırdığı topa nasılsa biri koşar mantığı ile izleyen 6 yıldır bu takımda olabilir ama bence kesilmesinin zamanı geldi de geçiyor.

tekdoktiri 31.08.2014 21:24

kadirinede başlarım artık yeter adammı yok orda

iborotti58 31.08.2014 21:25

cumhuriyet kupası,hazırlık maçları geliyorum diyen tehlikeyi, bu maçtaki skoru bangır bangır haber veriyordu duymayan kalmadı.Duyması gerekenler son günü beklemese bari.giden üç puan uyarı olsa ya olmazsa o zaman daha vahim.son zamanlarda en çok bu sitede bakılan şey acil ihtiyaç duyulan mevkilere transfer varmı haberiydi.okunan ise Ertuğrul için fb.nin razı olması,diğerinin bonservisinde indirim olması ve aydının geri dönmesi.ilk maçta hiçbirisi yoktu.alındı denen ertuğrulda fenerin maç kadrosunda yedek kaleci.

batur0658 31.08.2014 21:26

Korcanin maglubiyette hakkini yememek lazim ! Diger oyuncularinda yaptigi hatalar tuzu biberi oldu. ondeyken yapilan lagubaliliklerin mazareti olamaz.yonetim takimin bu halini bildgi halde transferde sinifta kaldi koca bi tebrik korcana koca bi tebrik yonetime bi buyuk tebrikte carlosun oyunu yine gorememesine !!!

ROMANTİK KATİL 31.08.2014 21:36

Biz oynadık *** antep kazandı tek yorum bu.

karacören58 31.08.2014 21:49

kor can olmuş.******
kadir adem ileride yoksunuz geride yoksunuz
siz hangi mevkidesiniz
adamlar ileriye atılan her topta stoperlerimizle başbaşa
stoperlerin arasında algülüm ver gülüm
onu bende de yaparim

cerrah yiğido 31.08.2014 21:53

atamazsan ve disiplini bırakırsan, topu cevir ne anlamı var atamadıktan sonra olacağı budur

PETKOVİC 31.08.2014 21:55

maçın tek bir özeti var; bu kadar iyi oynayıp kalecinin yüzünden kaybetmiş olmamız içler acısı!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27.