![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]arkadaşlar sonuç önemli değil...başkanın dediği gibi borcumuz yok...[/B]
|
bu arada fener maçı öncesi ertuğrul röportaja geldi.loran vayloyan sivas'a transferini sordu.neden son anda gerçekleşti ve neden burdasın gibi bişeyler sordu.ertuğrul da süper kupa maçında volkan abi ceza yiyince yönetim bana biraz daha bekle dedi o yüzden sivas'a gidemedim, yoksa ben sivasla çoktan anlaştım, dedi.ulan volkan iti yüzünden bu adam neredeyse 1 aydır bekliyormuş.süper kupa maçında bi salaklık yapacağını tahmin etmiş önceden herhalde fener yönetimi.
|
Kimse korcana hata bulmasın suçlu mu arıyorsunuz ? Kadir'e bakın orta sahada her topu rezil eden kaptırdığı topa nasılsa biri koşar mantığı ile izleyen 6 yıldır bu takımda olabilir ama bence kesilmesinin zamanı geldi de geçiyor.
|
kadirinede başlarım artık yeter adammı yok orda
|
cumhuriyet kupası,hazırlık maçları geliyorum diyen tehlikeyi, bu maçtaki skoru bangır bangır haber veriyordu duymayan kalmadı.Duyması gerekenler son günü beklemese bari.giden üç puan uyarı olsa ya olmazsa o zaman daha vahim.son zamanlarda en çok bu sitede bakılan şey acil ihtiyaç duyulan mevkilere transfer varmı haberiydi.okunan ise Ertuğrul için fb.nin razı olması,diğerinin bonservisinde indirim olması ve aydının geri dönmesi.ilk maçta hiçbirisi yoktu.alındı denen ertuğrulda fenerin maç kadrosunda yedek kaleci.
|
Korcanin maglubiyette hakkini yememek lazim ! Diger oyuncularinda yaptigi hatalar tuzu biberi oldu. ondeyken yapilan lagubaliliklerin mazareti olamaz.yonetim takimin bu halini bildgi halde transferde sinifta kaldi koca bi tebrik korcana koca bi tebrik yonetime bi buyuk tebrikte carlosun oyunu yine gorememesine !!!
|
Biz oynadık *** antep kazandı tek yorum bu.
|
kor can olmuş.******
kadir adem ileride yoksunuz geride yoksunuz siz hangi mevkidesiniz adamlar ileriye atılan her topta stoperlerimizle başbaşa stoperlerin arasında algülüm ver gülüm onu bende de yaparim |
atamazsan ve disiplini bırakırsan, topu cevir ne anlamı var atamadıktan sonra olacağı budur
|
maçın tek bir özeti var; bu kadar iyi oynayıp kalecinin yüzünden kaybetmiş olmamız içler acısı!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27. |