![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Penaltı pozisyonunda adam moralman bitik kaçıracağı belliyken topa hamle yapmamalarını izah edemiyorum.
|
İ.Toraman uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;bugün elinden elinden geleni yaptı..Oynadıkça daha da iyi olacak ama bugün penaltı pozisyonun İ.Toraman vardı..Ayrıca yenilen ilk golde golü atan siyahi oyuncuyu tutamayan ve golü attıran yine İ.Toraman dı..İ. Toraman kafaya çıkmakta geç kaldığı için rakip golü atıyor..Kaleci bu maçta takımın iyilerindendi...2-3 tane net pozisyonu önledi..Penaltıyı kurtardı ama kurtardığı top Burak a tekrar gelince golü yedi...Umarım bu tür hataları bir daha yapmayız...
|
Takimda her oyuncu kapistesinin üstünde oynadi hepsini tebrik ederim takim oyunu yaparsak her maci aliriz forvertler biraz daha gool calsmasi yapmali kale yakinlarinda az hata defansa birlikte yardim yenemeyecegimiz takim yok ben bu takimda bunlari gördüm basarilar yigidolar:confused:
|
[QUOTE=eyuphulagu;920675]İ.Toraman uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;bugün elinden elinden geleni yaptı..Oynadıkça daha da iyi olacak ama bugün penaltı pozisyonun İ.Toraman vardı..Ayrıca yenilen ilk golde golü atan siyahi oyuncuyu tutamayan ve golü attıran yine İ.Toraman dı..İ. Toraman kafaya çıkmakta geç kaldığı için rakip golü atıyor..Kaleci bu maçta takımın iyilerindendi...2-3 tane net pozisyonu önledi..Penaltıyı kurtardı ama kurtardığı top Burak a tekrar gelince golü yedi...Umarım bu tür hataları bir daha yapmayız...[/QUOTE]...Bizim yakaladığımız 6-7 net pozisyonu rakip yakalasaydı maçı 3-4 farklı kesinlikle kaybederdik....Utaka gol pozisyonlarında maalesef çok güçsüzdü...2.yarı Atıf kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendi vurmayıp topu müsait durumdaki Cristiantus a bıraksaydı
sivaspor beraberliği bile yakalayabilirdi..Atif bencillik yaparak kendi kullandı ve pozisyonu öldürdü...Bende kilit iç sahada ..Sivasspor geçen sene olduğu gibi iç sahadan çok dış sahada galibiyetler almalı..Çünkü hepimiz biliyoruz ki iç sahaya her gelen takım kapanacak...Sivassporda bu kilitleri açacak çilingirler lazım..Bu çilingiri bulamazsak işimiz çok zor... |
burhan çok güçsüz acilen kendine gelmesi lazım. bugün iyi oynadık ama şansımız yoktu malesef.
|
maçı canlı olarak gslilerin arasında izledim. öncelikle belirteyim ki gs taraftarı maçın başından sonuna kadar tedirgindi, özellikle 2-1 olduktan sonra resmen maç bitsin diye dua edenler vardı.
genel olarak takımın performansından memnunun. başabaş mücadele ettik, ilk 10 dakika ve son 30 dakika ise bariz gs'den üstündük. en kötü berabere bitirebileceğimiz maçı bedavadan verilen bir penaltı ile kaybettik. penaltıya lafı olan arkadaşlara soraarım, bu penaltı bjk, gs veya fb aleyhine olsa çalınır mıydı? çalınmazdı. o halde penaltı değil, bu kadar. gelelim kadroyu değerlendirmeye... - kadir; senin işin bitmiş dostum. acil adam lazım oldukça oyuna girersin, bu futbolla ilk 11'e talip olma lütfen. - burhan; geçen sene geçen senede kaldı koçum. geçen yıl attığın goller ve yaptığın asistler için bu yıl puan yazmıyorlar. oynamak istemiyorsan hocaya söyle, boş yere kadroyu işgal etme. geçen seneki burhan'ı bu sene de görmek istiyoruz. - utaka; oynadıkça daha iyi olacak. ama en azından bu maçta batuhan daha faydalı olabilirdi. - crisantus; az biraz koşup kıçını kaldırsa, daha etkili olur. bizim forvetlerin en büyük sıkıntısı rakibi ısırmamaları. rakip defansı atıf, ziya ve bindirmeleriyle cicinho dışında rahatsız eden yok. - ümit; bu maçta çok iyiydi, hatasız oynadı. soğukkanlı hareketleri dikkat çekici. hep böyle devam. - da costa, toraman, ertuğrul ve cicinho'dan bir şikayetim yok. - aatif kesinlikle başkan ve hoca tarafından sert bir şekilde uyarılmalı. - gole dönük futbolcular biraz şut çalışmalı. kaleye giden toplarda resmen kız gibi vuruyorlar. özetle yenildik ama içim rahat, takıma güveniyorum. tabi içim rahat diyorum ama birkaç hafta daha böyle giderse yusuf yusuf etmeye başlarız, çünkü o zaman moraller bozulmaya başlar. haftaya kesinlikle üç puanı almalıyız. sivasspor taraftarına sözüm, akılları sıra passolig'i protesto eden leylalar hariç hepinizi bu takıma sahip çıkmaya destek olmaya çağırıyorum. sivassporlu futbolcuların iç saha performansının düşmesinin diğer bir nedeni de taraftar desteğinin kaybolması. seviyorsanız gelin destek olun. destek olmayan gelip burada yorum yapmasın arkadaşım!!! |
maçın özetini izleyebildim resmen tecavüz etmişiz şans yanımızda değilmiş maalesef. ben gelecekten çok çok umutluyum eminim avrupa kupalarına kalacaz!
|
Maci stada izledim gs den daha cok net posisyonlarimiz vardi
Ikinci yari daha üstün oynadik Carlosun yaptigi degisiklikleri iyidi belki bi kacini bastan oynata bilirdi Penaltida bana göre süpeli Hakem yine taraftarin baskisi altinda kalarak gs in lehine düdük caldi yada kart vermedi Mactan memnunum aslinda sirf kendi sahamizdan daha iyi cikmaliyiz ve forvetleeimiz daha iyi bitirici sutlar yapmali sivassporumuzu ve maca gelen yigidolari tebrik ediyorum keske daha cok gelen olsaymis koca istanbuldan. Ligdende kesinlikle düsmeye oynamayiz cünkü iyi futbol oyniyoruz bi kac oyuncu daha biraz kendini daha iyi hazirlamali Toraman burhan kadir mehdi gibi oyUncularimiz biraz dahada iyi oynamali |
Sonuçta söyleyeceğimi başta söyleyeyim :
İNANMAYAN KAZANAMAZ ! Maalesef inanmamıştık ! R.Carlos gereken motivasyonu verememiş ! Forvetlerimiz topa vururken KORKUYORLARDI !!! Eğer bugünkü rakip Konya veya Erciyes olsaydı tarihi fark ile dönerdik ! Yalan mı ? Penaltı kesinlikle YANLIŞ ! Hakem tribün baskısı altında verdi. Son derecede kötü yönetti. Taktik dizilişimiz faciaydı ! Da Costa'dan orta saha olmaz ! En iyimiz Cicinho idi. AATIF inanılmaz kötüydü ! Maçın kaderini değiştirdi. Eğer o golü atsaydı bugün Arena'da tarihi rakımız konuşuluyordu ! Çok ama çok üzgünüm. 1 puan bile alamadık. Lig çok çetin bu sene ! Ligde kalırsak büyük başarı olacaktır. |
beyler moral bozmaya gerek yok. ah tüh edeceğimiz tek maç antep maçıdır. takımın sadece motivasyona ve pohpohlanmaya ihtiyacı var. pohpohlamak ve gaza getirmek de sivas'taki maçta tribünlerden verilecek destekle olur. bunu özellikle belirtiyorum, bu sene tek bir şartla işimiz zor olur, o da takım içerideki maçlarda 4-5 bin seyirci önünde oynarsa...
güzel bir kadro, iyi bir hoca ve türkiye ortalamasının üzerinde kalitede bir futbolumuz var. lütfen şu takıma destek olun. bakın önümüzdeki haftada kurban kestik, kemik kırdık, yorulduk diye maça gitmezseniz ve üç puan alamazsan ondan sonra yavaş yavaş karaları bağlamaya başlayabiliriz. haftaya alacağımız üç puan moralimizi çok yükseltecek. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:21. |