SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor 3-0 Sivasspor (ikinci yarı ) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38365)

sıvaslıgenç 27.10.2014 11:45

Cevap: Bursaspor - Sivasspor

Galibiyet şart yoksa dibi boylarız toparlanmamizda bir hayli zor olur , carlosunda takımdaki eksiklikleri artık görmesi lazım bu sene bu şekilde bitirilmez.

SenSetik 27.10.2014 11:55

iyi kapanırsak kontradan bulacağımız bir gol bize 3 puan getirir...elin oğlu yapıyor, neden olmasın?

sebasteia 27.10.2014 12:11

bazı arkadaşların da dediği gibi açık ve güzel futbolu terkedip 11 kişi ile defans yaparsak belki puan alabiliriz.

güzel futbol oynadık da ne oldu? ligden düşme potasına girdik. birisi carlos'a söylesin, biz güzel futboldan vazgeçtik, ligde kalmak istiyoruz. lütfen bundan sonra ligin en kötü futbolunu oynayalım ama en azından deplasmanlarda beraberlik alıp evimizde birkaç galibiyet ile lige tutunalım.

birkaç hafta daha kaybedersek geri çıkışı çok zor olan bir kuyuya düşeceğiz.

ygtberk58 27.10.2014 12:18

5 asist yapan cicinho da oynamayacağını düşürsek işimiz gerçekten çok zor.Kadroda revizyona gidilmeli

savaş2 27.10.2014 16:17

***bu hahta bursa macına ahmet, cihanla ve hakanla başlasak yerinde olur.inş.3 puan bizim olur.

*yedekler burhan,kadir,şeşo

TS58 27.10.2014 16:44

Bursaspor'u mutlaka yenmeliyiz. Yeter ki kendimize güvenelim.

bugra5858 27.10.2014 21:11

Bursaspor'un Balıkesir maçındaki oyununu gördükten sonra bayağı bir umutsuzum bu maçtan. Puan ya da puanlar çıkaracağımızı sanmıyorum. Sıkıntılı günler bekliyor bizi.

B.DUMANLI 27.10.2014 22:31

Bursa deplasmanina iki kanadi olmayan bir kus gibi cikacagiz.Ziya´nin sari kart,Cicinho´nun kirmizi kart cezalisi olmasi bizi bu macda bayagi zorlar.Oynadigimiz futbol bulundugumuz yerle orantili degil.Gol yollarinda basarisiz olusumuz bize bu kötü günleri yasatiyor.Umarim bu mac sonucunda gülen taraf biz oluruz.

migroArmis 27.10.2014 22:58

Bursaspor un son haftalardaki pozitif futbolu futbol oynama isteği karşısında Sivassporun bir türlü istenilen puanlara ulaşamaması akabinde Sivassporun kanatlarının olmayışı maç öncesi önümüze bir tablo çiziyor zaten..Fatih Terimin bir cümlesi var '' En iyi defans yapmak oynamaktır ''...Açık söylüyorum Sivasspor bu maçta kanatlar yok diye defansa dayalı bir futbolla sahaya çıkar ise bence bu felaket olur.Bunun en büyük nedeni Bursanın iyi oluşu falan değil..yeni forvet Cedric Bakambu topu nerede bulursa gol yapıyor...Kaldıki kanatlardaki oyuncularda kendilerini kanıtlamış futbolcular Bakambuya adeta servis yapıyor....Uzun lafın kısası Sivasspor adına bence oldukça zor müsabaka olacak...Ama şunuda biliyorum ki 8 hafta sonunda en azından varolma adına ligin dibine demir atmama adına Sivassporun mutlaka puan ve puanlar alması gereken bir musabaka....Sivassporun en büyük artısı Bursasporun ateşli seyircisinin boykot ve cezalı amigo liderleri yüzünden olmayacak olması...En azından geçmiş yıllardaki seyirci baskısından mahrum çıkacak Bursaspor....Her zaman dediğim gibi bana göre mağlubu olmayan musabakadır...Her iki takımada başarılar diliyorum....

34MUAMMER58 28.10.2014 00:42

[b]gören görmeyende real madritle oynıyacaz sanır,en kötü dönemlerde bile bursaya ezildiğimiz bir maçı hatırlamıyorum ,ortada birmaç ibalıkesirle sivassporu kıyaslayanın aklına şaşarım,bursa hadi sivasıda 5 liyelim diye oynarsa ,kim kimi 5liyor görürüz ,oynadığımız takımlar 10 kişi defans oynuyor ,bursa heralde öyle oynamaz ,yeneceğimize ,enkötü berabere kalacağımıza inanıyorum kanatlarda apoyada berkede güveniyorum [/b]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34.