![]() |
Cevap: Bu takımı terk etmeyeceğiz
Gecen sezon ara transferde futbolcu almak pahali ,hemde kalitelisini bulmak zor diyen Mecnun baskan transferleri sezon bitiminde yapacagiz demisti.UEFA´ya katilmamiz engellenince bu sefer rotayi degistirerek daha ucuz transferlere yöneldi.
Bunun sonucunda su andaki tablo ile karsilastik.Iki galibiyet ve dört beraberlik.Baskan simdi bir ara transferde gene transferlere soyunuyor.Bu sefer alacagi oyuncuya daha fazla para ödemesi gerekecek. Özel hayatinda bir isadami olan baskanimiz, gecen sezon iyi ve kaliteli futbolculari takima katabilseydi bu ara transferde takimin bütcesini zorlamiyacakti. |
bir düşün bakalım sayı başkanım bu ülkede her zaman ilk hede teknik direktör gösterilirken bugün carlosa karşı kimse çıtıı çıkartmazken yönetim istifa diye bağrıldı
|
Başarıda alkışlayan taraftarın,başarısızlıkta eleştirmesi kadar dogal ne olabilir ki? Tablo ortada , kesin bir başarısızlık var ve bütün sorumluluk yönetimdir. Sezon başında kaliteli 4 yerli 3 yabancı futbolcu sözü verildi ve yapılan transferler ortada,Sivasspor seyircisi herşeyin farkında.
|
Ulan yinemi taraftar suçlu suçlu .... :D :D
|
Takimi terketmiyecegim diyorsunda baskan sezon basinda dogru dürüst transferler yapilmis olsaydi bunlarin hic biri basimiza gelmiyecekti.
Ara transferlerde kesenin agzi bir hayli acilmasi lazimki takim kümede kalabilsin. |
mecnun başkannnn acilllllll YILMAZ VURALL lazım bu takımın başına birazda paraya kıy ve devre arası en az 6 veya 7 kaliteli futbolcu al yoksa bu takımda eser kalmayacak bilesin
|
baskanım sakın bunu aklından bile geçirme ben hep demiştim tek sorun carlostu geç kaldık ama olsun yerinde oldu sergen gelmesiyle bu takım şaha kalkacaktır
|
Sivasspor Birinci Lige çıktığından beri düşüşler ve yükselişler yaşamıştır.Bu durumları da atlatacak güce sahibimiz.
Benim söylemek istediğim Mecnun Başkan istifa diyenlere...Siz bilmezsiniz Biz biliriz. 3.ligde köy takımlarıyla maç izlemeyi... o zamanlar 2.lig bile bize hayal gibiydi.Osman Seçilmiş yönetime mecnun başkan destek verince 2.lige çıktık.bombacı halil gol kralı olmuştu.sonra 2.lig sonra 1.lig ...hatta 2 sene üst üste şampiyonluğa bile oynadı bu takım...Hanginiz destek verdi takıma?yada kaç tane sivaslı işadamı elini taşın altına koydu? gelen paralarda stada ve tesislere gitti.2-3 tane yanlış transfer harcaması zaten son noktayı koydu. Mecnun başkanın yaptığı hatalar;transfer ve izleme komitesi , altyapıya önem vermedi. umarım kendisi tabloyu net şekilde görüp,gereken düzenlemeleri yaparç |
bu tür olaylar dünyanın her yerinde oluyor çok abartmamak lazım.
|
biz taraftarların öz eleştiri yapması lazım.takıma ne kadar destek oluyoruz.takım başarılı veya başarısız olsun stadı doldurarak,takıma maddi destek olmak için ürün satın alarak gerekli desteği verebiliyormuyuz.taraftar denilince aklıma dortmund geliyor.keşke onların yarısı kadar olabilsek.kimisi fb tutar,kimisi gs tutar,kimisi bjk tutar lafa gelincede mangalda kül bırakmayız.sivas lının başka takıma sempati duymasını anlarım fakat taraftarı olmasını anlayamıyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33. |