SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasımızın Amator Klupleri (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zara’nın amacı nedir?… (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38735)

Rallim58 07.03.2015 12:48

Cevap: Zara’nın amacı nedir?…

[B]Zara Belediyespor kendi evinde 1-1 berabere kaldığı Hacılar Erciyessporu deplasmanda 2-0 yenen Yeni Altındağ Belediyespor grupta 40 puanla yeni lider olurken, Zara Belediyesporumuz grubunda 3. oldu...

Bize bizden oluyor diyerek, C. Üniversitespora gelde kızma....

Ama kendi evinde kaybedilenleri görünce de diyecek söz bulamıyorum... Ah Tuncay hoca ah... [/B]

B.DUMANLI 07.03.2015 20:37

Zara´nin antrenörü biz sampiyon olacagiz demis.Bu kaybedilen onca puanlardan sonra cok zor.Sampiyonlugun favorisi Altindag´i yendigi taktirde Kirikkale olur bence.Yalniz onlarin bir Yozgat deplasman maci var.

Yozgat bu maci Kirikkale´ye SATARSA,Kirikkale sampiyon olur.Zara karsisinda Arslan kesilen komsumuz YOZGAT,bakalim o macda kaleyimi acacaklar KIRIKKALE gol atsin, sampiyon olsun diye ,yoksa sahada dürüstce mücadelemi verecekler.Bir kac hafta sonra görecegiz.

Zara´ya direnen,Kirikkaleye direnmez gibi geliyor bana....

Rallim58 07.03.2015 23:57

[QUOTE=B.DUMANLI;938929]Zara´nin antrenörü biz sampiyon olacagiz demis.Bu kaybedilen onca puanlardan sonra cok zor.Sampiyonlugun favorisi Altindag´i yendigi taktirde Kirikkale olur bence.Yalniz onlarin bir Yozgat deplasman maci var.

Yozgat bu maci Kirikkale´ye SATARSA,Kirikkale sampiyon olur.Zara karsisinda Arslan kesilen komsumuz YOZGAT,bakalim o macda kaleyimi acacaklar KIRIKKALE gol atsin, sampiyon olsun diye ,yoksa sahada dürüstce mücadelemi verecekler.Bir kac hafta sonra görecegiz.

Zara´ya direnen,Kirikkaleye direnmez gibi geliyor bana....[/QUOTE]

Üstadım kendi kaderini kendin tayin edecektin. Ona buna muhtaç konuma gelmeyecektin. Bugün evinde kaybedilen On kadar puan var. Muhtemel rakibine evinde puan veriyorsan sezon sonunda ahlar vahlar fayda vermez. Bugünleri öngörerek, tedbirinizi zamanında alacaktınız...

eyuphulagu 08.03.2015 00:05

Herşeyde bir hayır vardır derler..Zara geçmişte kesin şampiyon olacak denilen bir kaç sezonda şampiyon olamadı;bu yıl neler olacağını hep beraber göreceğiz...

Kokomo 08.03.2015 18:53

Y.Altındağ Bld. 90 + 6. dk'da attığı golle KAzan'ı 2-1 yendi.

Allah da istemiyor Zara'nın şampiyon olmasını ...

adres58 08.03.2015 21:52

Bu hafta 3. lige çıkacak takım üç aşağı beş yukarı belli olur.

Bu üç takımın kalan maçları şu şekilde

[B]ALTINDAĞ[/B]
MKE Kırıkkale - [U]Y.Altındağ Bld[/U].
[U]Y.Altındağ Bld.[/U]-Sivas Cumh.Ünv.
Yozgatspor A.Ş.-[U]Y.Altındağ Bld.[/U]
[U]Y.Altındağ Bld.[/U]-Kayseri Yolspor
Yeşil Kırşehir-[U]Y.Altındağ Bld.[/U]

[B]ZARA BELEDİYE[/B]

Yeşil Kırşehir-[U]Zara Bld. [/U]
[U]Zara Bld[/U].-Sincan Bld.
Bağlumspor-[U]Zara Bld.[/U]
[U]Zara Bld.[/U]-Aksaray Sanayi

[B]MKE KIRIKKALE[/B]

[U]MKE Kırıkkale[/U]-Y.Altındağ Bld.
Kazan Bld.[U]-MKE Kırıkkale [/U]
[U]MKE Kırıkkale[/U]-Sivas Cumh.Ünv.
Yozgatspor A.Ş.[U]-MKE Kırıkkale [/U]

Yeni Altındağ Kırıkkale deplasmanına gidiyor. Biz ise Kırşehire... Çok dikkatliolmalı Zaraspor yönetimi. Çünkü aşağıda dönen dolap çok olur ve kimsenin ruhu bile duymaz. Yaklaşan seçim öncesi bir takım şaibeler ve peşkeşler dönebilir. Kırıkkalenin Altındağı yenmesi durumunda Zaranın puan kaybı tabloyu çok karışık hale sokar. Kırıkkale ve Zaranın bir maç fazlalığı ve buna mukabilde Altındağında zor deplasmanları var. (Yozgat ve Kırşehir) Burda en dikkat edilmesi gereken şaibelerin önüne geçi,lmesi. Nihayetinde tecrübelerindik bu hususta. Geçen seneki Zonguldak faciasından sonra çok dikkat edilmeli... Zaranın bütün maçlarını alması gerekiyor. Burada kilit takım Yozgat A.Ş. her ikisi ile oynayacak ve bu maçlardan azami bir beraberlik alırsa Zarasporun tüm maçları alması halinde ipi göğüslemesi olacak. Her seferinde de tekrarlamak istiyorum. Şaibeler ve komplo teorilerine dikkat edilmeli. Biz bunu yapacak güçteyiz. Ama pis kokular şimdiden başladı bile. Son maçta 6 gol atmışsın ve son dakikalarda 3 asist yapan adamına kırmızı kart gösteriyorsun. Olacak iş değil.
Çok dikkat edilmeli bunu 4-5 hafta boyunca yazacağım. Mümkünatı varsa devamlı dillendirelim bu konuyu. Gündemden düşürmeyelim. Bizim bizden başka dostumuz yok (futbol)... İstemeyenimiz ise çooook....

Rallim58 08.03.2015 22:53

[QUOTE=Kokomo;939049]Y. Altındağ Bld. 90 + 6. dk'da attığı golle Kazan'ı 2-1 yendi.

Allah da istemiyor Zara'nın şampiyon olmasını ...[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Zara Belediyespor kalan karşılaşmalardan 12 puan daha alıp elde edeceği 54 puan kendisini şampiyon yapar mı yapmaz mı? Bekleyip göreceğiz. Y. ALtındağ bir adım daha önde (avantajlı) çünkü BAY haftasını geride bıraktı. Oysa Kırıkkale ve Zara'mızın BAY olduğu hafta ileriki haftalarda olacak.

Haftaya yapılacak MKE Kırıkkale-Y. Altındağ Belediyespor karşılaşmasını izlemek isterdim.

Bugün Kayseri Yolspor karşısında alınan 6-1 gibi farklı galibiyetinden dolayı temsilcimizi tebrik ederim. Golleri Mustafa Akkuş (3) 19, 62 ve 83 dk, Metin Kurt(2) 13 ve 26 dk, ve Salih Bölükbaşı (34. dk) kaydettiler. Misafir takımın tek golü ise 73. dk. penaltıdan gelirken bu dakikada rakibine yaptığı faulle 2. sarı karttan Yavuz Aslan oyundan atıldı.[/FONT][/B]

Kokomo 10.03.2015 09:01

[QUOTE=Rallim58;939079][B][FONT="Comic Sans MS"]Zara Belediyespor kalan karşılaşmalardan 12 puan daha alıp elde edeceği 54 puan kendisini şampiyon yapar mı yapmaz mı? Bekleyip göreceğiz. Y. ALtındağ bir adım daha önde (avantajlı) çünkü BAY haftasını geride bıraktı. Oysa Kırıkkale ve Zara'mızın BAY olduğu hafta ileriki haftalarda olacak.

Haftaya yapılacak MKE Kırıkkale-Y. Altındağ Belediyespor karşılaşmasını izlemek isterdim.

Bugün Kayseri Yolspor karşısında alınan 6-1 gibi farklı galibiyetinden dolayı temsilcimizi tebrik ederim. Golleri Mustafa Akkuş (3) 19, 62 ve 83 dk, Metin Kurt(2) 13 ve 26 dk, ve Salih Bölükbaşı (34. dk) kaydettiler. Misafir takımın tek golü ise 73. dk. penaltıdan gelirken bu dakikada rakibine yaptığı faulle 2. sarı karttan Yavuz Aslan oyundan atıldı.[/FONT][/B][/QUOTE]

Ben camia olarak inanmış olan Kırıkkale'nin şampiyon olacağını düşünüyorum.

Kokomo 17.03.2015 17:45

Kırıkkale :1 Y.altındağ:1

Y.Kırşehir:0 Zara :0

ZARA Yine ayağına gelen fırsatı tepti !

hoğuz 17.03.2015 18:25

Çok net söylüyorum Zara HA-KET-Mİ-YOR !!! 3. fırsatı da kaçırdılar daha ne olacak acaba ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:37.