SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M.Sivasspor 2-3 Galatasaray (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38788)

serkan_ozcan58 15.02.2015 21:18

Cevap: Sivasspor - Galatasaray

Geçen sene 3 buyutulmusleri evimizde yendik şimdi de aynısını yapacağız inşallah

34MUAMMER58 15.02.2015 22:02

[B]PASOLİG sayısına göre taraftar sayısının 5 6 binlerde kalacağına inanmıyorum,3 büyütülmüş takım kıyasıya şampiyonluk yarışında,sivaslı olupda fb yi bjk yi sivasspordan daha çokseven 2 yüzlü yalaka kesim ,gs puan kaybetsin diye sivasspora kerhen destek olacaktır,fb ve bjk ilede oynarken gs taraftarı destek olacaktır,bir anlamda şampiyonu sivasspor belirleyecektir,haftasonu çok kalabalık seyirci önünde oynayacağımızı sanıyorum ,maçın atmosferi çok farklı olacaktır rakip trübünlerin tamamı dolu olacaktır diye düşünüyorum[/b]

ressam58 15.02.2015 22:06

Haftaya malum takım gelecek ya artık utanmadan gelir sivassporlu takliti yaparlar..............

aozdemir 15.02.2015 22:12

artık herkes bizden korksun

B.DUMANLI 15.02.2015 22:21

Su anda Ridvan Dilmen tarafindan ulusal medyada ortaya atilan bir iddaa var.Buna göre Bilic sezon sonunda Ingiltere´de bir takimla anlasmis ve ondan bosalan yere ise Besiktas´in büyük bir ihtimalle Sergen Yalcin´i o göreve getirecegini iddaa ediyor.

Bende bu Ridvan´a diyorumki,bu iddaa ile amacin gercekten nedir.Benim bildigim kadariyla sen Fenerbahce üzerine fikir yürütürsün sanami kalmis Besiktas´in gelecekteki teknik direktörleri hakkinda fikir yürütmek.

3 hafta sonra Besiktas´la karsilasacagimiz göz önüne alinacak olursa iki kulübün teknik direktörlrinin kafalarini bulandirmak yoksa Fenerbahce´ye hizmet etmenin diger bir yöntemimi?.

Sanami kalmis bu isi bulandirmak,sen bu isi karistiracagina ,Sergen Yalcin´in teknik direktörlükte senden dahada basarili olduguna yan.Seni basarili olamadigin kulvarda bak o basariyi yakaladi ya sen,sen ne yaptin teknik direktörlük zamaninda?.:)

hiko58 15.02.2015 22:31

ben inanıyorumki artık herkesi yeneriz.takımın kendine güveni geldi. galatasarayıda yeneceğiz

eroltas58 15.02.2015 23:49

Pis sakalina tukurum senin adı herif ridvan dilmen, yorumcu bozuntusu sana mi kaldi Beşiktaşin seneye hocasi.Ayrıyetten o devletın denen TRTydı ayrıca çok ağır dille kınıyorum bızım Maçları ağzınıza almaya utanıyorsunus. Yazıklar olsun sizlere , adaletli olun LAN, zîra süper lig 3 takimdan oluşmuyor.

eroltas58 16.02.2015 00:02

Say'ın Başkan'ım mencnun beye tekrar şükranlarımı sunarım.Bizlere bu gururu yaşatınız bizim sivassporumuza vermiş olduğunuz hızmetlerden dolayı sıze bir kere daha sonsuz teşekkür leri mi sunarım. Rabbım işinizi gücünüzu ras getırsin.

eroltas58 16.02.2015 01:51

Arkadaşlar zıyanın yerıne Ümit kurt oynasa acaba nasıl olur, da Costa ıbrahım Öztürk ikilisi benim baya bı Hoşuma gıttı.

oldie 16.02.2015 04:03

Yalnizca futbol seven, fanatizme ve holiganizma karsi biri olarak maçlarıyla büyüdügüm iki takimin maçında öncelik seyir zevki iyi bir futbol olmasi, sonrasinda hakedenin, iyi oynayanin kazanmasini istedigim bir maç diliyorum. Her iki takimi da takip ettigimden dolayi Sivasspor'un galip gelecegini dusunuyorum ama futbol bu kim yenerse yensin üzülmeyecegim maç. Skor tahminim: 2-0 Sivas.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:19.