![]() |
Cevap: Gelecek Sezon Hesap Ve Analizi
[QUOTE=badof58;944787][url]https://www.youtube.com/watch?v=W-uMHbN-5us[/url]
Ahaha bu bizim reismiş ya .. Hatırladım şimdi, yerde yatana vurması kötü ama böyle hanzolara haddini bildireceksin ..[/QUOTE] Gayseri taraftarına tavatır zopa atar ha :D |
[B]alvarado nun sözlesmesi bitiyor bu yaz bedavaya gelebılır keza bir diğer kosta rikalı bryan ruiz de fulham dan ayrılıcak buyuk ıhtımalle onunda sozlesmesı bıtıyor dusunmelıyız bu oyuncuları [/B]
|
[B]TS ciddi ciddi atıfı istiyor bu belli artık,atıf takasda kullanılmamalı,peşin 5 milyon € yu verene verilmeli,tsnin oyuncuları 5 para etmez,etseydi tsye fayda ederdi ,beğendiğim oyuncular var lakin hepsini toplasan atıf etmez,atıf az adam olsaydı ,busezon enaz 25 gol atardı ,babamızın oğluna gözümüzü kapatıp 7 8 milyon € dan aşşağı satmazdık,halaaa geç değil atsın 5 6 gol sezon sonu avrupanın devleri,ruslar,araplar havada kapar ,ben bülodan kıyak bekliyorum alsın katara arapların az parasını yiyelim hemde ülkesinede yakın olur atıf ,takasda kullanırsa yönetim sivassporu küme düşürürler ,önce atıfın 2 zini bulmak lazım ,kaleci konusundada yönetimin dikkatli davrandığı haberleri geliyor umarım hayırlısı olur [/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;944799][B]TS ciddi ciddi atıfı istiyor bu belli artık,atıf takasda kullanılmamalı,peşin 5 milyon € yu verene verilmeli,tsnin oyuncuları 5 para etmez,etseydi tsye fayda ederdi ,beğendiğim oyuncular var lakin hepsini toplasan atıf etmez,atıf az adam olsaydı ,busezon enaz 25 gol atardı ,babamızın oğluna gözümüzü kapatıp 7 8 milyon € dan aşşağı satmazdık,halaaa geç değil atsın 5 6 gol sezon sonu avrupanın devleri,ruslar,araplar havada kapar ,ben bülodan kıyak bekliyorum alsın katara arapların az parasını yiyelim hemde ülkesinede yakın olur atıf ,takasda kullanırsa yönetim sivassporu küme düşürürler ,önce atıfın 2 zini bulmak lazım ,kaleci konusundada yönetimin dikkatli davrandığı haberleri geliyor umarım hayırlısı olur [/b][/QUOTE]
yok gardaş tsnin iyi oyuncular var hem de genç ama birbirlerine uymuyorlar yeni gördüm haberde 3 oyuncu + 700 bin istemişiz.tsden soner waris yusuf ishak doğan sefa yılmaz serdar gürler aykut demir ve aytaç gibi genç ve kaliteli adamlardan 2 tanesini versin yeter bile.. |
Aatıf ts ye gidecekse soner-serdar 1miyon €.
Ayrıca takıma artık kaleci kesin alınmalı bine ya gittiler fenerin 5.kalecisine kaleyi verdiler. Az alkmaar dan alvarado alınabilir. Savunmaya İbrahim öztürk gibi savaşçı ve karakterli bi stoper bulmalıyız. Cicinhoya alternatif genç yedek bulmalıyız okan alkan ( balkes) Orta alan takımdan tamamen değişmeli. Adem kadir kesinlikle gitmeli Hakan Özmert(karabük). Kanatlara ve forvete çok kaliteli takviyeler şart. Başkan borcumuz olmasın diye maliyetli transferler yapmıyor. Bu düşünceden vazgeçilmesi lazım. |
Hersene aynı hikaye.....
|
bugün başakşehir maçını canlı izledim direkt ilk 11e 5 oyuncu
1 kaleci 1 orta saha 1 sol açık 1 adam akıllı forvet ve atıfın yerine iyi bir 10 numara yani yedek kadroya ise 1 sağ bek 1 stoper şart şart şart |
Takımımıza
1- Kesinlikle iyi bir kaleci 2-Alternatif stoper 3-Alternatif sağbek 4- 2 kanat 5- 2 orta saha( Defansif önlibero(Topal ve Selçuk Şahin gibi) ve iki yönlü (Selçuk inan veya Alper potuk tarzı) 6- Pivot santrafor Toplamda 8 tranfer ve en az Kaleci+2 orta saha+1 kanat+santrafor 5 i ilk 11 oynayacak kapasitede olmalı. Bu ihtiyaçlar ışığında yabancı kontenjanı düşünüldüğünde kolayca sağlana bilecek transferler. Ama bunun için scaout lazım. İşte burda sorun var. Keşke Rıza ÇALIMBAY burda olsaydı. |
Karabukten abdul rezzak traure faydali olur
|
[QUOTE=58 Amsterdam 58;944780]Iskeleti fazla bozmaya gerek yok ama en azindan lazim olan:
1 super kaleci 1 super forvet 1 super oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha 1 sol acik Yukardaki en azindan alinacak 4 tane ilk 11'de oynacak oyuncu. Bunlardan haric genc bi sagbek lazim ki Cicinho'nun yaninda birseyler ogrensin.[/QUOTE] [B]aynen katılıyorum.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:13. |