SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39054)

tavatir 12.05.2015 20:51

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=tavatir;944808]Öne geçsek galibiyeti koruyamıyoruz. Sonra bir de geriye düşüp yakalayamıyoruz. Kimse farkında değil çırpınıyorum adeta burada küme düşme ihtimalimiz var. Bugün Karabük Eskişehir'i yenerse çok zorda kalabiliriz. Çünkü Karabük bizimle ve düşmesi kesinleşen takımlarla oynayacak. Kasımpaşa maçımız ölüm kalım maçı haline gelebilir.

Sergen hoca değişiklik yaparken takıma etki edemiyor bence.[/QUOTE]

Valla Es-Es berabere kalınca bizim takım galip gelmiş gibi sevindim.

dicanio 12.05.2015 20:55

Ertugrul takimla donme gitmisken istanbulda kal hizmetlerinden dolayi tşkler

Erenozdenn 12.05.2015 20:59

Eskişehir'in berabere kalmasıyla garantiledik sayılır. Tabi Karabük'e 3 farklı yenilmezsek.

sirseri58 12.05.2015 21:00

gerçekten resmen ezılrek yenılmılşız...yedıpımız gollere bakın ertuğrul aldığpın para haram kardeşim bak yenı evladın oldu...sen bu futboldan anlamıyon bırak bu işlerı gıt lımon sat bence daha ıyı..sen futboldan ekmek parası kazanıyosan bız boşuna sabah 8 akşam 8 çalışıyoz ayıp kardeşim ayıp..cıcınho ya dıkkat edın çok kıızıo ertuğrula yarın bugun döverse hiç şaşırmmam valla:D:Dmecnun başkan adeta yalvararak aldığın kalecıyle gurur duy........

34MUAMMER58 12.05.2015 21:13

[b]Maçta sivassporun yorgunluğu gözden kaçmadı,gol vuruşlarındaki ve 2 li mücadelerdeki güçsüzlüğü bu yorgunluğa bağlıyorum,son maçlardaki skor avantajını koruyamamamızın nedenide ,yorgun,yanlış sistem ,hatalı ve geç oyuncu değişiklikleri,sergen hocanın inatçılığı ve egosu,bazı oyuncuların sadece 45 dakkalık oyuncu olması yüzündendir,başakşehir maçı bu sezon mersinde oynadığımız maçla birlikte en rezil kepaze futbol oynadığımız 2.maç,bugünki maçta ,beceriksizlik,laubalilik,vurdumduymazlık,egoistlik,şımarıklık,rahatlık,pas hatalarının çok olması ,herşey fazlasıyla vardı ,sol tarafta zaten yetersiz olan fatihin önüne ,defans yapmayı sevmeyen ve beceremeyen atıfı koymak,rakibe gelin bize burdan saldırın demektir,cicinyoyu hem sağbek ,hemde sağ açık oynatıp ,burhanıda cicinyonun önünden alıp forvete almak ,rakibe gelin sağ kanadımızda konya ovası gibi, burdan saldırın demektir,cicinin bölgesinde hep ümit ve ibrahim müdehalede bulundu ,oda çıkınca zaten sistem ve defans çöktü ,orta göbekte kadir ve mehdi iyiniyetle mücadele etselerde,kadirin gereğinden fazla dümdüz adam olması,mehdininde yediği tekmelerden değil koşacak ,yürüyecek hali kalmaması ,atıfında sahada aylak aylak bir sağda solda boş boş koşması ve etkisiz kalması ,ortasahanın defansa yardım etmemesi yüzünden 2 gol yedik kalecinin hatasıda var 2 golde ,ertuğrul bu takımın değil 1.kalecisi 3 .kalecisi ancak olur ,batuhanında ilk devre haricinde sahada olmaması yüzünden ,korner atamadan ,orta yapamadan,şut çekemeden maçı bitirdik,maça inançsız ,amaçsız,güvensiz başladık ,kimseyii günah keçisi olarak göstermiyorum ,ancak bu haliyle, sergenle devam etmenin sivasspora yarar getireceğini sanmıyorum[/b]

stain 12.05.2015 21:25

maçtan yeni geldim akhisar maçından sonra ikinci kez sivassporu canlı izleme fırsatım oldu.maçın yıldızı ibrahim öztürk okadar kritik müdahaleler yaptıki bizi ligde tutan transfer bana göre kadir çok iyi niyetle mücadele etti fatih fena değildi ama bizim sol beke marceloyu koysan otabana çevirirler çünkü fatih karşısında hep 3 başakşehirli buldu ki bunda atıfın payı çok büyük atıf çok rezil oynadı berbat ötesiydi satıldımı ondanmı oynamıyor bilemem .kaleci ertuğrula gelince korcana kızınlara hep diyordum ertuğrul daha berbat işte ertuğrul ...

takıma acil neşter vurulmalı en az 5i ilk 11 e 2 si geleceğe yatırım şeklinde transfer yapılmalı yoksa halimiz harap...

teyfikyasir 12.05.2015 21:39

Takimda bir oyuncu var. Kotu oynadigi mac yok. CICINHO. Cani istedigi zaman oynayan oyuncular var. Burhan, atif. Kendisi skor yapmasada her golde payi olan ama bi turlu saygideger taraftarimiza kendini begendiremeyen batuhan. Gecen sezonu mumla aratan da costa. Gelecek icin bizi umutlandiran fatih. Ve her ne kadar biraysel hatalarla bize puan kayiplari yasatsa da yinede kotunun iyisi ve milli gururumuz(:)) umit. Abi bunlarin disinda kalan adamlari son mac bitip son duduk calininca ilk ucakla memleketlerine gonderin. Mumkunse ucak bileti tek yon olsun.

maximustafa 12.05.2015 21:45

Takımda bir kaç haftadır vurdum duymazlık var maçları kaybetmemizin nedeni takımdaki rahatlama ve motive olamama olduğunu düşünüyorum.

Turan 59 12.05.2015 21:52

Erciyes maçını kazanmasaydı; düşecek takım olan biz olurduk.

cengo64 12.05.2015 21:59

Her maç küfür kıyamet.Başka birşey yok.Benim bildiğim futbol, topu alıp rakip kaleye gideceksin.Bunun için en az 3-4 pas yapabilmen lazım.Yok yapamıyoruz.Dolayısı ile futbol takımı olduğumuz bile tartışmalı.İlk yarıda Mehdi ve H.Arslan la nispeten diriydik.İbrahim Akın girdikten sonra çöktükSergen e göre büyük futbolcu ama biz hala kerametini göremedik.Atıf da bitirmiş sezonu pazarlığı bekliyor belli.Maç için de sezon için de tek söylenecek sey geçmiş olsun demek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:54.