![]() |
Cevap: Sivasspor Kesinleşen Transferler
bu konu çok erken açılmış bir konu çünkü bizde adamakıllı transfer ya hiç olmaz ya da sezon başlamaya yakın olur...
|
[QUOTE=hoğuz;950907]Fenerbahçe beykanı 24 kişiye almamış yol vermiş.. O beykan küme düşen karabükte 12-13 maç oynayamamış... o beykan yine fenerin 30 kişilik kampına çağrılmamış.. o beykan gitmiş ptt1.ligde a.demir de oynamış... o takımda 23 maç yapmış . yine fenere dönmüş 30 kişilik kadroya yine alınmamış.. yol verilmiş.. Sivas gitmiş kapmış bu ''yıldız'' ı Aatıf olmadığında forma giyecekmiş :D :D :D oldu kardeş sen Beykanı Aatıfın olmadığı maçlarda kullan olur mu ! ben görücem seni burda '' Beykan niye girmiyor oyuna, sakatta değilmiş'' vs yazarken ! bu adamlar Sivas'ı bir adım öteye götürmez ! adam gibi 4-5 yabancı lazım ! ya da mesela egemeni kaçırmayacaktın .. Soner Aydoğdu denilen adamı bitirecektin vs..[/QUOTE]
Düşünce tarzınız oldukça yanlış zaten ligde alt yapısı çalışan 5-6 tane takım var tüm lig o oyunculardan kuruluyor. Egemen dediğin adam fenerin serbest bıraktığı çöpü değil mi ? Soner yine trabzonun çöpü değil mi ? Gençlere yatırımdan zarar gelmez bir yada iki tanesi parlasa bize yeterde artar. Fener bizim 10-15 katımız bütçeyle kadro kuruyor izlenen yol doğru bu sezon meyvesini yemesek seneye o gençler bizi başarıya taşıyacak olan jenerasyon olacak. |
Hoguz ben beykani fb macinda izledim ve iyi oynayan topu iyi kullanan bir kac oyuncudan biriydi ben begendim beykani bu yazdiklarinda burda duruyor.
|
Beykana fb artigi diyenlere zamaninda 2000 li yillarda gokhan inler ve eren derdiyok denenmek icin fb kampina alinmisti ve begenilmeyip gonderilmislerdi ne oldu simdi...
|
önemli olan pahalı yıldız isimler değil takıma katkı veren isimler araştrmak önemli.. şampiyonluğa oynadığımızda hatırlayın kimler vardı ? takım olursak yine iyi sonuç çıkar çalşmak çalışmak çalşımak bu işin yolu bu :)
|
[QUOTE=namso58;950981]Hoguz ben beykani fb macinda izledim ve iyi oynayan topu iyi kullanan bir kac oyuncudan biriydi ben begendim beykani bu yazdiklarinda burda duruyor.[/QUOTE]
[QUOTE=umitfidan;950978]Düşünce tarzınız oldukça yanlış zaten ligde alt yapısı çalışan 5-6 tane takım var tüm lig o oyunculardan kuruluyor. Egemen dediğin adam fenerin serbest bıraktığı çöpü değil mi ? Soner yine trabzonun çöpü değil mi ? Gençlere yatırımdan zarar gelmez bir yada iki tanesi parlasa bize yeterde artar. Fener bizim 10-15 katımız bütçeyle kadro kuruyor izlenen yol doğru bu sezon meyvesini yemesek seneye o gençler bizi başarıya taşıyacak olan jenerasyon olacak.[/QUOTE] böyle eleştirilere can kurban ... Bekleyelim görelim beyler :) inşallah ben yanılırım,siz haklı çıkarsınız da Sivasım başarılı olur ... Musa Sinan vs de aynı şeyleri söylemiştim malum gönderildi arkadaş ... Onca maç oynadı Akılda kalan tek maçı trabzon maçı ... |
[QUOTE=hoğuz;950990]böyle eleştirilere can kurban ... Bekleyelim görelim beyler :) inşallah ben yanılırım,siz haklı çıkarsınız da Sivasım başarılı olur ... Musa Sinan vs de aynı şeyleri söylemiştim malum gönderildi arkadaş ... Onca maç oynadı Akılda kalan tek maçı trabzon maçı ...[/QUOTE]
Musa'nın gidişine çok üzüldüm ben, elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan bir oyuncu ancak süre bulamadı bir türlü bizim takımda kısmet inşallah gittiği yerde başarılı olur. |
OOOff... of.. günler geçiyor hala ciddi bir transfer yok.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:55. |