![]() |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
[B][I]Kolay maç yoktur her maç zordur, evet iyi neticeler alamıyoruz ama bu da hep yenileceğimiz anlamına gelmez. Sivasspor zor maçların takımıdır, bizim için bu haftaki Trabzon maçı yükseliş maçımız olacağını düşünüyorum.
Trabzon takımıda son haftalarda vasat, Sivasspor sezon başından beri yüzü gülmedi, her iki takım için stresli maç, maçı alan takımın camiasında bir rahatlama kenetlenme olacak, rahatlamaya yakın takımın sivasspor oacağını tahmin ediyorum.[/I][/B] |
Bonservis parası ödemeden, düşen takımların vasat adamları ile bu ligde ne bekliyordu acaba yönetim ? Kardeşim tek tek bakarsanız en kalitesiz takımıyız. Gol kralı diye aldık Barrales'i. Adam sıfır çekti. Batuhan zaten karakter yoksunu bir adam. Eneramo kırkpınar güreşçileri gibi. Defans yavaş ve kazma. Düşmemek mucize. Para harcamadan bir başlayalım dediler. Bakarız bu iş tutmazsa devre arasında alırız 1-2 adam. G.tü kurtarırız. Bence takımın en zor yılı bu. İnşallah bu aciz yönetim anlayışı ile düşmeyiz. harcadık dedikleri paraların hesabını vermeden inşallah kaçmazlar :(
|
Uzun zamandır galibiyet yüzü göremeyen Sivassporumuzun galibiyete daha yakin olduğunu düşünüyorum.2 testiden (Sergen veya şota'dan) birisinin kirilacagi bir karsilasma olacagini dusunuyorumAllah korusun alinacak olumsuz bir sonuçla da stadyum da sesli olarak tepkiler olursa kimse şaşırmasın....
|
Barrales sağ diz artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve meniskus onarımı ameliyatı oldu
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46260&token=75020][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46260&token=75020[/img][/url] |
Cevap: Sivasspor 0-1 Trabzonspor
Yiğidolar bu takım bitmiş kesinlikle kesinlikle Sergen'i istemiyorlar bu acık ve net başka bir izahı yok bunun. Ben bu oyuncularin (Burhan abalo ve Adem hariç) kapasitelerinin bu olduğuna inanmıyorum.
|
[B]Taraftar maçı istiyor lakin takım galibiyet istiyor mu? Bu sezonun en etkili taraftarımız statta. Galibiyeti istiyorlar.
Maçın hakemi Erkan'a maçın başında vermediği kırmız kart maçın kaderini etkileyecek belli. Özellikle o son andaki penaltıyı nasıl vermez anlamadım. İkinci yarıya Dani Abalo Beykan değişikliği bizim sol kanadı daha işlevsel hale getirir. Abalo bugün çok kötü oynuyor...[/B] |
Boş kalelere atamayan Burhan kendi topuna yetisemeyen Burhan td seni oynatıyor ısrarla bari sen söyle ben bu hafta oynamayım diye ne olur yalvarıyorum sana eğer biraz SİVASSPORU seviyorsan...
|
burhan ziya ve ademin vasat futboluyla daninin sol kanattaki etkinsizliği futbolumuzu etkiledi.tsye göre çok daha iyi oynayan taraftık.fakat beykan erkan gibi bir tehlikeli adam olsaydı daha iyi olacaktı.ademin hataları koneyi hep zor durumda bıraktı.
-boye ve ibo çok iyi oynuyor ama cavanda ve marine daha çok dikkat etmeliyiz. -2.yarı beykan girmeli burhan çıkmalı. -ademin yerine orhan çok daha iyi bir performans sergilerdi.bir de orhanı denemeliyiz. -ziya formayı bu performansla erkana kaptırır -eneramo çok iyi oynadı şu ana kadar.rakip defans için çok tehlikeliydi.özellikle frikikten gole çok yaklaştık.ilk maç olmasına rağmen iyiydi eminim 2 maç sonra aksilik olmazsa çok maç kazandırır bize. |
Keske daha önce Sergen ile yollarimizi ayirsaydik. Eger yenersek bir süpriz olursa , bu sefer Bursaspor Sivasspor'u yener.
Yani kisaca Sergen'le olmuyor. Bence kaptan artik Cicinho olmali. Adem beyefendi ama Ugur Kavuk gibi oynamaya basladi. Burhan oynuyor bos oynuyor adam trivella yapacam diye Sivasspor'a üstünlügü saglayacak golü atamiyor. |
Barales in sakatlanmasına şaşırmadık.Yönetim de biliyordu alırken geçirilmiş önemli sakatlığı olduğunu.Alındığı zaman gazeteler yazdı.Neyse.O da zaten herşey gibi yönetim hatasıydı.Medicana ya sponsorluk verdik ya o yüzden rahat rahat topluyoruz sakatları.Gelelim maça sadece 1 tespit yapacağım.Sağbekimiz Cicinho kaç kez topla buluşmuş oyuna ne kadar katkısı olmuş.Kaç olumlu pas yapmış.Bunu saysınlar.Bir de orta sahanın ortasında oynayan Ademin yaptıklarına baksınlar.Gidip rakip takımın ön liberosunun yanında duruyor.Dünyadan 1 orta saha bulamadınız ya helal olsun yönetime.Ondan sonra futboldan bi ben anlıyorum diye dolaşıyorsunuz ortada.Burhan ında maşalahı var.1 gol olan faulu ortada birşey yokken yaptırdı.1 de takım gole giderken bu ondan önce ofsayta girdi.Ne diyelim.Belki Adem in yerine Beykan girer sonlara dogru da Erkan Kaş takviyesi olursa belki.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:25. |