SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Taraftar Kırmızı İstiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39524)

reis25 05.12.2015 18:51

Cevap: Taraftar Kırmızı İstiyor

Allah belanı versin yönetim bu koltuklarda artık oturursunyz bu günden itibaren bu yönetim gidene kadar passoligi iptal ediyorum:mad::mad::mad::mad:

otceken58 05.12.2015 19:52

Bugüne kadar yönetimle ilgili ilk defa keskin bir dille bu yönetim miadını doldurmuş ve SİVASSPORU gözden çıkarmış bir yonetimdir diyorum. Şimdiye kadar transferler de dahil olmak üzere yönetim hakkinda hiç yorum yapmamıştım ancak anladığım kadarıyla yine inşallah yanılırım ama (taraftarı görmezden gelen bir yönetim var) transfer falan bosuna bekliyoruz gibi geliyor bana yine bizi sancılı bir süreçten sonra ve bu sene daha tehlikeli bir şekilde ikinci yarı bekliyor...

furky.b 05.12.2015 20:33

Stadin kapasitesi dusuruldugunde baslamisti hersey, ozamanki vizyonsuz & taraftarin istegine kulak asmiyan yönetim vardi simdide halen o yönetim var. Degisen birsey yok.

sefilix 05.12.2015 21:58

olsun olsun buna da şükür ya hiç yapmasalardı. beton zeminde oturtsalardı.... diyecek bir sürü trol vardır şimdi. krık sefer yazdık kırmızının rakip üzerinde ki etkisini. ben hala anlamış değilim sivassporun bile beyazı tercih etme sebebini. formada da kırmızı tirübünde de kırmızı ağırlıklı olmalıyız. bakınız ingiliz takımları mutlaka bir bildikleri vardır azizim. kış mamleketinde beyazın ne işi var hacılar

etlidöktürek 06.12.2015 09:48

çok sukur stadımız yeni zihniyeti, bizi bu duruma getirdi maalesef..biz betonada otururuz bu kafayla

omer58 06.12.2015 10:23

[FONT="Arial Black"] Bu konu tokinin insiyatifinde olan bir durum direkt yönetimi suçluyamayız ama yönetim gerekli baskıyı kulisi yapıp bu konuda tokiyi etkileyebilirdi.taraftarın istediği gibi olmasını sağlayabilirdi herzamanki gibi taraftarı iplemedi..
Toki gs arenayı yaparkende aynı tavrı sergiledimi veya trabzonun stadında aynı tutumu sergiliyormu ? hiç sanmıyorum
''Futbol sadece futbol değildir'' vizyonsuz yöneticiler halinden memnun bir halk şükretmeyi çok yanlış anlayan müminler. eleştiriye tahammulu olmayan troller vs vs[/FONT]

çorluluyiğido 06.12.2015 10:30

bursasporlar ta bursa kelimesinin a harfinin şeklini beğenmeyip değiştirttiler biz daha rengine bile karışamıyoruz.lanet olsun yapacağınız stada..........

otceken58 06.12.2015 11:07

Gerçi biz bunları söylüyoruz ama koskoca Sivasspor.com da bile 267000 kusurlerini yazmıyorum üyesi varken sadece 46 yigido itiraz etmiş duruma. Hali hazırda bi taraftar sitemiz oldugu halde duyarsisiz koskoca yönetim 46 kişiye bakıp ta koltuk rengimi değiştirecek onlarda haklı beyaz olsun Nasrettin hocanın fil hesabı !!!

musa harun 06.12.2015 11:23

Yeni staddaki ilk maça gitmemeliyiz boykot edelim belki ikinci maça koltukları boyarlar

sefilix 06.12.2015 17:01

[QUOTE=omer58;960519][FONT="Arial Black"] Bu konu tokinin insiyatifinde olan bir durum direkt yönetimi suçluyamayız ama yönetim gerekli baskıyı kulisi yapıp bu konuda tokiyi etkileyebilirdi.taraftarın istediği gibi olmasını sağlayabilirdi herzamanki gibi taraftarı iplemedi..
Toki gs arenayı yaparkende aynı tavrı sergiledimi veya trabzonun stadında aynı tutumu sergiliyormu ? hiç sanmıyorum
''Futbol sadece futbol değildir'' vizyonsuz yöneticiler halinden memnun bir halk şükretmeyi çok yanlış anlayan müminler. eleştiriye tahammulu olmayan troller vs vs[/FONT][/QUOTE]

neyse ki, bakanımız var iktidar vekilleri 4 tane belediyemiz çok güçlü sayısını bilmediğimiz bürokratlarımız var. işlerine gelince sivaslı aşığıdır zatı muhteremler işlerine gelince ülke çıkarı derler neyse siyasete girmeyeyim pek sahi toki devlete ait bir kurum değil mi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:54.