SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39570)

34MUAMMER58 15.12.2015 08:44

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Biraz beyni olan ,gençler maçı için takımı eleştirmediğimi ,istediğimiz gibi oynamasakda ,istediğimiz 3 puanı aldığımızı söylediğimi rahatlıkla anlar,takıma ve hocaya bir eleştiri olmadığınıda görür,maçı herkes izledi,herkesde azçok futboldan anlıyor,4 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz neticede ,bu maç ,vur kır parçala bu maçı kazan maçıydı, kazandık ,ilk yarıda ve 2.yarıda sivasspor farkı artıracak pozisyonlarda buldu ki gençleri 5-0 gibi skorlada yenebilirdik,2.Yarı skoru almış futbolcuların klasik davranış biçimiyle ,geriye yaslandık,rakibi kendi yarımızda karşıladık,dedimki gençlerin gücü yoktu ,bu futbolu çok güçlü bir takıma karşı oynasak ,kaçırdığımız pozisyonları atamasak ,elin adamları bu pozisyonları kaçırtmazdı,gençler takımı zaten buyüzden alt sıralarda,sivassporun 5 tanede yiyebileceğini ben söyledim ,son 20 dakka hiç korkmadan maç izledik diyecek kimse varmı?[ayrıca kimseninde arkadaşı filanda değilim]sıkıntısı olan adımı belirtir nediyecekse yazar ,sivasspor busezon kimseden 5 yemedi ,inşallahda yemez ,ancak ligin dibindeki en kazzık takımından 4 tane yedi,rakibin 14 şutu var %65 %35 topla oynama oranımızvar,kaleyi tutmamışsa şutlar o bizim şansımız,netice gerekli 3 puanı almışız,bugüne kadar rakiplerimiz bizi nasıl yendiyse, bizde gençlerle öyle oynayıp yendik,bundan dolayı kimseyi eleştirecek halimiz yok,artık iyi futbolu kimse beklemiyor şahsen ben hiç beklemiyorum,lazım olan puanları nasıl alıyorsak öyle alıp ,şu lanet sezonu kazasız belasız bitirmek ,sanırım herkesin temennisidir.[/b]

Murad_Kelleci58 15.12.2015 09:50

[QUOTE=34MUAMMER58;961107][B]Biraz beyni olan ,gençler maçı için takımı eleştirmediğimi ,istediğimiz gibi oynamasakda ,istediğimiz 3 puanı aldığımızı söylediğimi rahatlıkla anlar,takıma ve hocaya bir eleştiri olmadığınıda görür,maçı herkes izledi,herkesde azçok futboldan anlıyor,4 bilinmeyenli denklem çözmüyoruz neticede ,bu maç ,vur kır parçala bu maçı kazan maçıydı, kazandık ,ilk yarıda ve 2.yarıda sivasspor farkı artıracak pozisyonlarda buldu ki gençleri 5-0 gibi skorlada yenebilirdik,2.Yarı skoru almış futbolcuların klasik davranış biçimiyle ,geriye yaslandık,rakibi kendi yarımızda karşıladık,dedimki gençlerin gücü yoktu ,bu futbolu çok güçlü bir takıma karşı oynasak ,kaçırdığımız pozisyonları atamasak ,elin adamları bu pozisyonları kaçırtmazdı,gençler takımı zaten buyüzden alt sıralarda,sivassporun 5 tanede yiyebileceğini ben söyledim ,son 20 dakka hiç korkmadan maç izledik diyecek kimse varmı?[ayrıca kimseninde arkadaşı filanda değilim]sıkıntısı olan adımı belirtir nediyecekse yazar ,sivasspor busezon kimseden 5 yemedi ,inşallahda yemez ,ancak ligin dibindeki en kazzık takımından 4 tane yedi,rakibin 14 şutu var %65 %35 topla oynama oranımızvar,kaleyi tutmamışsa şutlar o bizim şansımız,netice gerekli 3 puanı almışız,bugüne kadar rakiplerimiz bizi nasıl yendiyse, bizde gençlerle öyle oynayıp yendik,bundan dolayı kimseyi eleştirecek halimiz yok,artık iyi futbolu kimse beklemiyor şahsen ben hiç beklemiyorum,lazım olan puanları nasıl alıyorsak öyle alıp ,şu lanet sezonu kazasız belasız bitirmek ,sanırım herkesin temennisidir.[/b][/QUOTE]

Zaten seni arkadaş olarak gördüğüm için değil, laf gelişi araya sıkıştırdığım bir edat, bir zarf yada bir nesne olarak görebilirsin kendini.. Arkadaşlık sözünü üstüne alınma..!

Herkesin beyni de var, gözü de.. İnsan kendi sözleriyle ancak bu kadar çelişir..

Merak etme bir dahaki seferde isim belirtirim..

emrecan17 15.12.2015 11:04

Orta Saha da mücadelesinden dolayı Yiğit İncedemir ' i tebrik etmemiz lazım.Maç genelinde bayağı koştu açıkları kapatmaya çalıştı.Ön libero mevkisinde kendisini gösterip top aldı pas dağıtmaya çalıştı.Böyle önemli bir maçta iyi varlık gösterdi Umarız daha da iyi olur.Velhasıl aranan 3 puanı deplasman taktiğiyle öyle ya da böyle aldık.Eze Eze yenildiğimiz maçlarda 3 puan alamamak ne kadar üzücü olsada bu şekilde kazandığımız maçlar da bir o kadar huzur verici.İnşallah yukarılara tırmanışa bu hafta ıle bırlikte geçmeye çalışırız ..

rezi 15.12.2015 11:07

Oyuncuların üstünde kendi kendilerine oluşturdukları baskı var.Biraz şanssızlık,biraz becerisizlik ile oluşan sonuçlardan sonra oluşan bu baskı oyunlarını tabii ki etkileyecek.Hepsinin özverili olduğuna inanıyoruz.Kalan iki maçtan alınacak her puan ikinci yarı için bize güç verecek.Taraftar sabırlı ve son deplasman maçında olduğu gibi 90 dakika susmazsa, oyunculara hatalarında küfür etmeden sadece destekler ise ve bu maçın ne bitiş ne başlangıç olduğunu bilerek davranırlar ise oyuncularımızında elinden geleni yapacağına inanıyorum.Her maça gelmeyen seyirci bu maça gazla gelecekse hiç gelmesin.

68yasar58 15.12.2015 11:31

Bu maçı bu oyunla aldıktan sonra kayseriyi rahat geçeriz diyorum. sonrası beraberlikte olsa Baallı kaymak olur.

34MUAMMER58 15.12.2015 12:21

[b]Zorla küfrettirecekler ya ,böyle bi arızanın yüzünden haksız yere,iftirayla aylarca ceza verildi bana,insan gibi ikaz ettim ,insan olarak değil ,herhangi bicanlı değeri taşımıyorsun gözümde ,uzatma başlattırma edatından ,tümlecinden ,yükleminden ,sıfatından ,kendini herhangi işe yaramaz bir varlık gör ,benim gözümde öylesin ,aynı fikirleri taşıyanlarda öyle ,benim gözümde gereksiz boş,kofik bir nesnesin ,ne alıntı yap,ne sataş ,ne adımı an ,işine bak ,kendini içi boş ,[kofik]nesne olarak gör,benim gözümde öylesin ,BULAŞMA YETER .:mad:[/b]

cügo58 15.12.2015 12:52

Allaha sükür bu maci aldik.
Ancak bu galibiyetin önemini ancak bir Kayseri galibiyeti olusturacakdir.

Murad_Kelleci58 15.12.2015 14:05

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler..

Ama seninle (34 Muammer58) ne aynı dili konuşan ve ne de aynı duyguları paylaşanlar anlaşamıyor.. Bu işte bir gariplik olsa gerek..

nejmi58 15.12.2015 16:06

[QUOTE=34MUAMMER58;961127][b]Zorla küfrettirecekler ya ,böyle bi arızanın yüzünden haksız yere,iftirayla aylarca ceza verildi bana,insan gibi ikaz ettim ,insan olarak değil ,herhangi bicanlı değeri taşımıyorsun gözümde ,uzatma başlattırma edatından ,tümlecinden ,yükleminden ,sıfatından ,kendini herhangi işe yaramaz bir varlık gör ,benim gözümde öylesin ,aynı fikirleri taşıyanlarda öyle ,benim gözümde gereksiz boş,kofik bir nesnesin ,ne alıntı yap,ne sataş ,ne adımı an ,işine bak ,kendini içi boş ,[kofik]nesne olarak gör,benim gözümde öylesin ,BULAŞMA YETER .:mad:[/b][/QUOTE]

[QUOTE=Murad_Kelleci58;961142]Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler..

Ama seninle (34 Muammer58) ne aynı dili konuşan ve ne de aynı duyguları paylaşanlar anlaşamıyor.. Bu işte bir gariplik olsa gerek..[/QUOTE]

Arkadaslar, nesneyi tümleci birakin, ikinizede ici kofik olmayan birer zarf yolluyorum, Allah rizasi icin bu isi uzatmayin ve birbirinize kirici biseyler yazmayin

erhan 10 15.12.2015 17:12

Yapmayın Allah aşkına. Herkes görüşünü yazsın diye forum sitesi diyoruz buraya. En çok ilgilenen üyelerdensiniz yapmayın böyle davranışlar. Sivasspor'un marka değerinin yükselmesini isteyen iki insan tartışmamalıdır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.