SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da Rota Kabze (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39609)

subasi29 04.01.2016 22:30

Cevap: Sivasspor'da Rota Kabze

Mehmet Yıldız'ı getirin kabzenin kabzasını eline verir. Bu Adam Cidden alinirsa vay halimize!

subasi29 04.01.2016 22:31

Yiğidolar! Rotamiz PTT kumandan kabza ileri......:mad:

blacksky 05.01.2016 09:00

Yapmayın böyle işler.. kabze mabze kurtarmaz bizi.. bizi bulunduğumuz durumdan kurtarabilecek ve alınabilir durumda yerli oyuncu yok piyasada.. bize birisi çok hızlı 2 golcü, iki hızlı, adam eksiltebilen kanat bir de sağlam bir ön libero olmak üzere 5 tane yabancı lazım.. yerli alacaksanız alternatif olsun diye genç isimlere yönelin bari.

pover58 05.01.2016 09:05

h kabze iyi yedek olur neden bu kadar hopladınız millet eneramoya 5 çeker ona ses çıkarmıyanlar hemşerimize gelince hopluyor ne oluyor beyler ben çok faydalı olur diyorum hemen alınmasından yanayım en azından sivaslı.

furky.b 05.01.2016 09:25

Vay be! Rotamiz ptt.1 lig

sefilix 05.01.2016 09:28

devre arasında kimi bulacaksın ya paraya kıyıp alacaksın ya da almayacaksın

rezi 05.01.2016 09:44

Demek ki neymiş bu yönetim bildiğini okurmuş.Şimdi GS maçını berabere veya tek farklı skorla yenilirsek ciddi transfer daha olmaz,iki üç fark yersek başka takımların boşlarını alırız,mazallah fark çok olursa o zaman paraya kıyarlar
.Hep GS maçında sahahaya çıkan kadroya bakarım sözde transfere inanmıyorum,ilgilenmiyeceğim diyorum,sonrasında dayanamıyorsunuz 40 yıldır peşinden koştuğunuz şehrinin takımı diyorsun.
Başkan çıkıyor dört kişi alacaz diyor,yönetici çıkıyor dört- beş oyuncu alacaz diyor,antrenör çıkıyor altı diyor,sonrasında başka bir yönetici çıkıyor sekiz tane aldık yetmez mi diyor.Bir de bakıyorsunuz devre arasında o sekizin altısı gönderilmiş.Ne oldu hacı emmin eşşeğe bindi ayakları yerde gidiyor.Ne tesadüf ki her sezon bunları yaşıyoruz.
Bir balıkçı arkadaşım var ''göl göldür burda çıkan balık her yerde çıkar'' der gider tutamaz gelirdi.Bizim yöneticiler de bu da futbolcu o da diyor nerede bedava var alıyor.Arada şüphelendiklerim de yok değil hani oynamak için üste para verenler var diye.
Velhahasılı kelam 2016 da herkese geçmiş olsun.Sinirlerinize sakinlik ve bolca sabır diliyorum.

Djamoka 05.01.2016 20:01

Eğer amaç borçsuz kulüpse bu memlekette muhasebecinin mali müşavirin alasi var.

YÖNETİM İSTİFA!!!!!!

baliliiiiii 05.01.2016 20:04

Kabze değil Namlu olsa bitmiş abicim bu adam...
Bedava serbest al gitsin
Böyle transfer yapılacaksa düşsün abi bu ne yaaa
Seneye pttde TRT'den izleriz maçları

baliliiiiii 05.01.2016 20:17

Sanki takım jubile yeri bu ne arkadaş Baki Mercimek Te Şöhretler karmasında oynuyor onada bir teklif götürün :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:02.