![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
iyi yolda değiliz , hakem hataları tabii ki var ama kendi işimize bakalım , iyi değiliz Hasan Kabze yi hiç beğenmedim
|
Önceki gün tahmin bölümünde hakem hatası olmazsa maçı 2-1 alırız demiştim.Maalesef 2 tane dandik penaltı ve yine;Cüneyt:2-1 Sivasspor oldu.Pöhhh böyle hakemin düdüğü,neyse...:mad:
|
hasan gabze ibrahim akın emekli olmuş futbolcular bizde onları kurtarıcı diye alıp oynatıyoruz yazık çok yazık
|
cicinyo ve özellikle boye defansı toparlar. hasan 3. yedek olur. ilerde texiera iş yapar. burhan devre arasında iyice dibe vurmuş ilk 11 de yeri yok.ortada beykan. tanase.atıf üçlüsü olmalı. beni şaşırtan ziya ve beykan oldu baya toparlanmışlar. hüseyin kaliteli bir oyuncu her türlü oynar. asıl hayal kırıklığım okan hoca oldu. okan hoca da en fazla sezon sonuna kadar bizimle olur.
|
Sahada çok yumuşak bir takım vardı. Ne sinir ne stres, çok rahatlar çok. Gelelim futbolculara,
SETKUS 3 gole rağmen takımın en iyisi, ÇAĞATAY'a diyecek sözüm yok. İBRAHİM bu kadar tecrübeye rağmen taçtan gelen ilk golü hediye etti. Maç boyu da bunun etkisinden çıkamadı. ÖMER ikinci golde ki hatasına rağmen ben topu oyuna sokması, devamlı maçın içinde olmasını beğendim. ZİYA, bütün sene olduğu gibi yine vasat, KONE, Geldiği zaman çok beğenmiştim, o gün bugün her maç daha kötüye gidiyor. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek. HÜSEYİN, ilk maçı olmasına rağmen ben beğendim, aldığı topları iyi kullanıyor, kolay kolay top kaybetmez, eğer ortama uyum sağlamaz ise daha iyi olacak. İ.AKIN, Bence sadece forvet arkası oynar, kanatta oynamaz ve Atıf'ın yedeği olur, ikisi birden sahada olması intihar. ATIF, Bildiğimiz gibi, şahsi, kendine oynuyor. Bu maç berbattı. İnşallah bu takımın ve şehrin yıldızı ve kaptanı olduğunu hatırlar. H.KABZE, Bu form durumu ile sadece son 15 dakika oynar. 11 oyuncusu olması mümkün değil. BEYKAN, saçları takımdan daha önemli, kız gibi oynuyor. Bu genç yaşta O topu yemesi lazım. Oyunla hiç ilgisi yok, bazen kopup gidiyor. DAVİD, golle başlaması çok iyi oldu, haftaya 11 başlar, gücünü kazanınca çok iyi olacak. BURHAN, Maç 2-1 iken o pası verebilse, biraz beynini kullansaydı, beraberliği kurtarabilirdik. HAKEM yüzünden işlediğim günahları Allah affetsin, başka bir şey demiyorum. OKAN HOCA çok yumuşak takım çıkarmış, atıf, i.akın, beykan, h.kabze'yi aynı anda sahaya sürdüğü her maçta kalemizde 7-8 yüzde yüzlük gol pozisyonu görürüz. |
takımda bugünki ilk 11in fizik kalitesi kötüydü ve ofans hiç defansa yardım etmedi.
tanase gibi klas,fizik kuvveti yerinde,dengeli bir oyuncu sol kanadı rahatlatır.beykan da sağ kanatta takılır. oumari yaptığı hata hariç iyi oynadı.ilerde daha iyi olacak inş. huso bugün okan hoca trafından defansif oynatılmaya çalışıldı ama bu adam defansfif oynamaz.konenin yanında atak üreten oyuncu.oyun kurucu texeira girer girmez golü attı.kısa sürede hasanı 10a 20ye katladı resmen.kalite farkı.inş böyle devam eder.fizik gücü de yerinde klas istekli hırslı ve genç bir oyuncu. sonuç olarak 1 ttane pivot santrafor alırsak güzel olur.yanına birde kanat alırsak süper olur. |
Gozlerim kamil grosicki arar oldu!!! Onun olusu bile bu takima faydasi olurdu!!! Ahh kamil ahh
|
Bu ülkede 56 YILDIR Büyük takımlar KOLLANIYOR !
Bu ülkede 56 YILDIR Başka şampiyon çıkmıyor ! Bu ülkede 56 YILDIR Anadolu takımlarının hakkı yeniyor ! Ne futbol izleyesim kaldı ne de haber okuyasım ! İğrenç bir ülke olduk ... FUTBOLUN KATİLİ TÜRK HAKEMLERİ ... |
İ.Akın ve Hasan Kabze ilk on birde oynuyorsa mağlubiyet gayet normal. Cicinho ve Boye de takımdaki yerini alınca puanlar toplayacağımızı düşünüyorum. Kayseri ve Antep'in kazanması kötü oldu. Artık alttaki takımlarla yapacağımız maçlar çok değer kazandı.
|
İbrahim Akin kesinlikle bu takımda oynamamali oynayamaz..bu ligde hiçbir takımda oynayamaz
Kurban olyyum bana açıkladı biri,İbrahim akının ne özelliği varda süper ligde bi takımda 11 de oynayabiliyor.. Alt liglerde onun bölgesinde oynayan onlarca adam var arkadaş. Ayakta duramiyor şut aranıyor kafayı yedim yav nasıl oynatırlar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:39. |