![]() |
Cevap: Sivasspor - Antalyaspor
[QUOTE=adres58;968865]Gereken yapıldı. Ayrıca özel mesajla dönen diğer üyelerimize de duyurulur...[/QUOTE]
Düşmeyi cok sevenlerin ve isteyenlerin hepsine yapın lütfen!!!... |
Eskisehir rize konya macindan bi farki olacagini dusunmuyorum.yine bol bol gol kaciririz.onlar bi defa gelir setkus ve defansimizn olagunustu hatalariyla gol atarlar etooyu tutabilecek oyuncumuz yok. Atif her zamanki aptalliklarinida eklemeyi unutmaz.
Umarim bu dediklerimin tam tersi olurda kazaniriz |
Artık çember daraliyor 5-6 hafta sonra iş işten geçmiş olacak her maça final olarak çıkmak lazım biraz ciddiyet olsun yeter
|
Antalya biraz rahatladı bu hafta galip geldi..evimizde bu maçı alırız almasinada rahat olmyacak gibi, hafta sonu bi aksilik olmazsa sivastayim inşallah, tribünde 1000 kişide olsak vazgecek değiliz
|
Sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz kazanmaktan başka seçeneğimiz yok.Önümüzdeki fikstüre bakıldığı zaman 4-5 haftalık maç periyodunda kayserinin zor maçları var bu süreci iyi değerlendirip 3 galibiyet alabilirsek kayserinin önüne geçeceğimizi düşünüyorum...
|
Bu maçtan galibeyetle ayrılacağımızı tahmin ve umut ediyorum.
Konya maçından ölçü alırsak Antalya ya bayağı bir zor maç yaşatırız diyorum |
alacağız beyler hiç şüpheniz Olmasın eto meto hikaye
|
Sahamızda ki maçları kazanmak zorundayız.Net.:mad:
|
Sivasspor Mesut hocadan sonra top oynamaya başladı.İçerdeki maçları büyük küçük demeden kazanmamız gerek.
|
hakem bilir . biz ne söylesek boş
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:02. |