SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Baraj kac puan olur? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39769)

aozdemir 29.02.2016 09:26

Cevap: Baraj kac puan olur?

ben kayseriyi altımıza alacağımızı düşünüyorum. çünkü fikstürü çok zor. eskişehir ve mersin zor kurtarır. yine her şey bize bağlı.

yıldız58im 01.03.2016 23:12

bence mersin eskisehir ve antalya düşecek antalya olmazsa rize

migroArmis 02.03.2016 00:17

Kimse hesap yapmasın öylede olsa böylede olsa Sivasspor düşmeyecek önümüzdeki yılda bomba gibi takımla ortaya çıkacak atın bu ölü toprağını artık

migroArmis 02.03.2016 00:25

bu yıl baraj tahmınıme gore36 puanda olacaktır puantajlar bu yıl düşük kaldıki 11 hafta var içerdeki maçları alırsak toplamda ortalama 15 puan yapar bu bile bize yeterli olacaktır dışardan gelenler de cabası birde böyle bakınız olaya

50sekiz 02.03.2016 17:45

[B]Bu sezon benim icin olumlu anlamda 3 sürpriz takim var[/B].

1- Konya, kadro asla ilk 3'ü hak etmiyor. Ama Aykut Kocaman'in rakibi narkozlama taktigi ile ilk 3'teler

2- Akhisar, ne seyircileri ne de kendi statlari var ama daha ligin henüz 3 de 2si bitmesine ragmen ligde kalmayi garantiler ve Avrupa kupalarina göz kirpiyorlar.

3- G. Antep, bu Antep'te seytan tüyü var, her sene bu kadar puanlari nasil topladiklarina hep hayret etmisimdir.

[B]Olumsuz anlamda beni sasirtanlar[/B]:

- Trabzonspor. O kadar yatirama ragmen matematiksel olarak küme düsme potasinda olmalari sasirtici.

- [B]Sivasspor[/B], yag var un var ama helva yapmasini becerebilen bir hoca yok (bakalim Bakkal bunu becerebilecek mi).
bu kadro buralarda olmasini asla hak etmiyor. En kötü ihtimalle ilk 10'da olmasi gerekiyordu

mühendisburak58 03.03.2016 17:43

ben hep söylüyorum ligin ilk 7 8 haftasındaki seri beraberliklerde de söyledim ortalama her maç 1 puan alırsak ligde kalırız demiştim o ilk 7 8 hafta sadece 1 puan geriden takip ediyorduk düşme potasını sadece eskişehirspor a yenilmiştik ve mersin galatasaray ve rize maçlarında bıraktığımız 2 puanları toplamda 6 puanı çok arayacağımızı söylemiştim. o zaman çok iyi oynuyoruz saedece kazanamıyoruz ligden düşme hesabımı yapıyon diyenler vardı. şimdi o ortalamanın altında kaldık ki hiç yakalayamadık her hafta 1 puan ortalamasını. yine aynı şeyleri söylüyorum 34 35 puan alan takım ligde kalır diğerleri zaten kurtardı alttaki 4 lü de o baraja anca yetişir.

avare 03.03.2016 21:33

hala bi umut bekliyoruz ama bence hic sansimiz yok busene bu ligden biz duseriz yanimizda kim duser bilmem

34MUAMMER58 05.03.2016 11:44

[B]Barajı marajı bilmemde,sivasspor 6 galibiyet daha alamazsa kesin küme düşer,yada başka deyişle 4 mağlubiyet daha alırsa yine düşer,eğer Eskişehir,konya ,Antalya maçını alsaydık çok rahat ligde kalırdık,netice itibariyle sivasspor işini çok çok zora sokmuştur,artık ne hata yapacak ,nede bencillik,ruhsuzluk yapacak zaman kalmamıştır,eğer 37 38 puan bizi ligde tutacaksa 10 da 7 galibiyet almak şarttır ,yada 6 galibiyet 1 2 beraberlik,oynadığımız futbol ,yada gol bölgelerindeki beceriksizlik,şanssızlık ,bize umut veriyormu ?kocaman bir hayııırr,peki imkansızmıııı onada hayırrr derim,olan oldu ,geçen geçti artık,kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçları alıp deplasmanlardanda 2 galibiyet çıkartmamız şart oldu,kasımpaşa,bursa,gençler,akhisar, maçlarını kesinlikle ve kesinlikle kazanmamız gerekiyor,bjk &fb maçlarından bir şey beklemiyorum,eğer bu 2takımıda yenersek şansımızı birazdaha artırabiliriz,deplasmanlardan ,antep,trabzon,kayseri,başakşehir maçlarından 2 galibiyet 1 beraberlik çıkartsak yeterli olur,eğer teknik hata yapılmazsa ,oyuncularda biraz ruhunu sahaya yansıtırsalar neden olmasın,mersin maçı morallerimizi bozduda ,ben son nefesimizi verene kadar umudumu koruyacağım yapacak başka bişeyde yok zaten ,[/b]

bulutbey27 05.03.2016 14:02

Ben artık umut etmiyorum biz bu ligde 30 puanı göremeyiz.
Futbolu üstün oynamak değilde etkili oynamak gerekiyor sonuca etki etmedikten sonra %70 le oynamak bişey değştirmiyor maalesef

A.Turan Korkmaz 05.03.2016 16:00

Ligde artık bu hafta itibariyle kümede kalma yarışının Eskişehirspor, Mersin İ.Y., Kayserispor ve Sivasspor arasında geçeceği ve bu takımlardan sadece birinin ligde kalacağı belli gibi. Lig sonunda kaç puan olacağı değil bu dört takımın son on haftadaki performansı onları kurtaracak. Kümede kalma puanı 25 de olur, 30 da 35 de. Dört takım da birbirinden formsuz. Kötünün iyisi ligde kalacak.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:15.