SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mersin İ.Y 1-0 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39792)

rezi 01.03.2016 13:03

Cevap: Mersin İ.Y - Sivasspor

Antalya maçında gördüğümüz takımın artık sadece öz güvene ihtiyacı var.Taktik değil psikolojik çalışma gerekli.Yönetim ve teknik heyet nasıl bir çalışma yapar bilemiyorum ama bu özgüven sorunu çözülmeli.

ezelşener 01.03.2016 13:15

Mersin Maçında kesinlikle Beykan Şimşek denen yetersiz.(bana göre Kesinlikle Süper liğ topçusu değil ) asla ve asla kadroda olmamalı.2 maçı( Eskişehir-Antalya) onun yüzünden kaybettik.Atıf pası verse sorun vermese sorun bu iki maça dikkat edin Atıf Beykana pası verdimi verdi. Beykan denen ruhsuz ve yetersiz ne yaptı o nasıl topa vuruşlar. Demekki vermemesi daha eftal.onun için mersinde kesinlikle Beykan oyna ma ma lı.Onun yerine inş.Burhan yada Hasan oynarda gerekli vuruşları yapalarlar ve kazanırız inşallah.

teyfikyasir 01.03.2016 16:40

Rahat aliriz diyebilecegimiz cogu maci kaybettik. Butun sezon iyi denebilecek oyun oynadik bi turlu galip gelemedik. Ama artik bu ligin ucte ikisi geride kaldi. Son duzlukteyiz. Gozumun onune olimpiyatlarda kosan atlerler geldi birden. Geriden kovalyip kavalayip son duzlukte acilan depari basan. Genclerbirligi yapti. Bizde yapariz, yapmaliyiz. Bu taraftarin umudunu gorun litfen. Okutun surdaki yorumlari. Ulan bitmiyo size umutlari. Onlar icin oynayin, Sivas icin oynayin. Hicbiri okumuyosa bile ziya kardesim eminim okuyodur.olumsuz etkilenmesin kemdiai. Sahadaki tek temsilmicimiz olarak gaza getirsin falan. Biseyler olsun lutfen, dusmeyelim ya.

Külhan 01.03.2016 19:33

Eften püften hayal kurmak henüz daha cok erken sizleri anliyoruz tüm sabirsizliginiz sivasspora olan askinizdan ama düsmez kalkmaz bir Allahdir suan yapilacak teksey dua edip sabirla neticeyi beklemek ve desdek olmak tir biz henüz o karamsar tabloya inan miyoruz sivassporun yapacagi daha cok sey var siz bakmayin su iki üc haftadir bizden üstekiler biraz puan aldilar ama bu haftadan itibaren bircoklarinin sakatliklari nüksedecek kart cezalilari olacak ve biz inaniyoruzki bundan sonra her takim puan kayibina baslayacak onun icin biraz temkinli olalim netice bizim icin henüz bitmis degil

otceken58 01.03.2016 22:06

Olumsuz düşünenlere bu mesajım !!! Kipriye yavrusu yumuşacık pamuk yumağı gelir misali bizim Sivasspor askımız, matematik bitti diyene kadar o dikenler yüzümüze gözümüze batsada kötüyü düşünmeyeceğiz bir umutla bekleyeceğiz destekleyeceğiz desteklemek istemeyenler o dikeni yavrusu gibi sarıp sarmalamanlar size sözümüz yok ne yapalım bu da bizim askımız...

migroArmis 01.03.2016 23:19

[QUOTE=muspol58;969448]benim hiç umudum kalmadı evimizde yenemiyorsak deplasmanda nasıl yenecegiz beraberlik kokan bir maç[/QUOTE]

Sivasspor son maçında Antalyayla oynadı Antalya potanın hemen üstünde canı burnunda bi takım..MİY le kıyaslamayın MİY dağılmış bi takım Sivasspor rahat alacaktır bu musabakayı...

kendalli 02.03.2016 01:38

Tek sevincim burhanin oynayabilecek olma ihtimalinin yüksek olması burhanın yokluğunda Sivasspor sanki 10 kişi oynuyor futbol şansı bizim yanımızda olsun diyorum ve takimimizi yalnız bırakmacak olan taraftarlarımıza şimdiden teşekkürler bizlerde ekranın başında galibiyet sevincini yaşadığımızı hayal ediyorum, Allahim bu takımı galip eyle bizleri sevindir.amin...

bumin58 02.03.2016 05:35

Bu karşılaşmada daha ofansif oynamamız gerekiyor.

kimyamurat58 02.03.2016 08:21

Nakulma'yı tutarsak bu maçı rahat alırız diye düşünüyorum, Ümit Özat takımını eleştirmeye başladı biz bu maçı alırsak Mersin kesindüşeçek ilk takım olur, Kayseriyi're iye bir korku sarmaya başlar, inşallah Sivasspor bu maçı alacak Kayseri'de bu hafta yenilecek sonraki hafta Kasımpaşa maçı ile kırmızı hattan çıkarız....

58selcuk83 02.03.2016 12:29

çok umudum yokk. fakat yenmeliyiz yenmeliyiz yenmeliyiz başka çaremizde yok...:confused::confused:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:53.