SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Dualarda Buluşalım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39794)

Turan 59 04.03.2016 09:45

Cevap: Dualarda Buluşalım

Admin,lütfen bu konuyu kapatırmısınız.Kimse kimseyi sorgulayamaz.Herkesin eğrisi de-doğrusu da kendisini bağlar.Her şey dualarla çözümlenseydi ne kimse çalışırdı sırtı üstüne yatar yaşamını sürdürürdü.Başkalarına dünya dar geldi,başka yerlerde koloni kurmaya çalışıyorlar biz neyi tartışıyoruz,aramızdaki fark işte bu önemli olan bunu anlayabilmek.Anlamak için insanın kendisini geliştirmesiyle yani okumakla olur.Bilmem anlatabildim mi ?

yiğido şahin 04.03.2016 10:23

Turan 59 bakıyorum da yorum yaptığın her konu farklı alana gidiyor bir diğer konuda hocanın hakem değerlendirmesi var sen konuyu aykut isid mevzusu yaptın
Ayrıca sadece okumakla olmaz kendini geliştirmek Mehmet Akif'in dediği gibi "bırak efendim tahsili git önce Edep Hayâ öğren"

kara 04.03.2016 13:23

migroArmis seni bilen biliyor nasıl düzgün bir insan olduğunu yorumlar karışmış boşver.

kara 04.03.2016 13:26

[QUOTE=Turan 59;969820]Admin,lütfen bu konuyu kapatırmısınız.Kimse kimseyi sorgulayamaz.Herkesin eğrisi de-doğrusu da kendisini bağlar.Her şey dualarla çözümlenseydi ne kimse çalışırdı sırtı üstüne yatar yaşamını sürdürürdü.Başkalarına dünya dar geldi,başka yerlerde koloni kurmaya çalışıyorlar biz neyi tartışıyoruz,aramızdaki fark işte bu önemli olan bunu anlayabilmek.Anlamak için insanın kendisini geliştirmesiyle yani okumakla olur.Bilmem anlatabildim mi ?[/QUOTE]

1. ALLAH benden isteyin diyor dünya dualar üzerine kuruludur. Yer yüzünde hiçbir dua asılı kalmaz er veya geç kabul olurmuş.
2. Okumak lazım diyorsun daha doğru dürüst yazmayı bilmiyorsun çok okuduğunu buradan anlayabiliyorum senin.

Turan 59 04.03.2016 19:23

ALLAH benden isteyin diyor dünya dualar üzerine kuruludur. Yer yüzünde hiçbir dua asılı kalmaz er veya geç kabul olurmuş.
2. Okumak lazım diyorsun daha doğru dürüst yazmayı bilmiyorsun çok okuduğunu buradan anlayabiliyorum senin.

-Ben doğru dürüst yazmayı bilmiyorsam,nerede hata yaptığımı söylermisin? 58Fil efendi.

Turan 59 04.03.2016 21:36

Beni eleştirenlerden,tek tek özür bekliyorum.

migroArmis 04.03.2016 21:45

[QUOTE=Turan 59;969928]Beni elestirenlerden,tek tek özür bekliyorum.[/QUOTE]

Eleştri yapan insanın özür dilemesi gerekmez...Haksızlık yapan insan özür diler...Kaldıki bu platformda sizde bir başakasıda her türlü görüşünü paylaşabilir...Buna katılır isek onaylarız katılmaz isek karşı görüşümüzü yazarız...Bu kadar basittir bu olay....Kişi sizin görüşünüze katılmaz ise sizden özür dilemek zorunda değildir..Aynı şekilde düşünceler için sizinde bir başkasından özür dilemenize gerek yoktur...Tabii bu söylediklerim edep sınırları ve manevi bütünlük (insanların genel inançları )sınırlarını aşmadığı müddetçedir...Madem bu kadar hassas düşünüyorsunuz sizin ''alıntı yapmayı başaramadığınız için'' buradaki yıllardır hoş sohbette bulunduğumuz kişi bizi yanlış anladı...Özür bu durumlar içindir...Fakat bizim ne sizden nede bir başkasından böyle bir beklentimiz yok...Mevlamı sevin maneviyatı sevin devamında Sivassporumuzu sevin ..Yeter artar bile........

Turan 59 04.03.2016 21:50

[QUOTE=migroArmis;969933]Eleştri yapan insanın özür dilemesi gerekmez...Haksızlık yapan insan özür diler...Kaldıki bu platformda sizde bir başakasıda her türlü görüşünü paylaşabilir...Buna katılır isek onaylarız katılmaz isek karşı görüşümüzü yazarız...Bu kadar basittir bu olay....Kişi sizin görüşünüze katılmaz ise sizden özür dilemek zorunda değildir..Aynı şekilde düşünceler için sizinde bir başkasından özür dilemenize gerek yoktur...Tabii bu söylediklerim edep sınırları ve manevi bütünlük (insanların genel inançları )sınırlarını aşmadığı müddetçedir...Madem bu kadar hassas düşünüyorsunuz sizin ''alıntı yapmayı başaramadığınız için'' buradaki yıllardır hoş sohbette bulunduğumuz kişi bizi yanlış anladı...Özür bu durumlar içindir...Fakat bizim ne sizden nede bir başkasından böyle bir beklentimiz yok...Mevlamı sevin maneviyatı sevin devamında Sivassporumuzu sevin ..Yeter artar bile........[/QUOTE]

-Ben sizi yakından tanımam istiyorum.Yanılmıyorsam;sizin profil fotoğrafınız yeşil-beyaz dı yanılıyormuyum acaba?

migroArmis 04.03.2016 21:59

[QUOTE=Turan 59;969937]-Ben sizi yakından tanımam istiyorum.Yanılmıyorsam;sizin profil fotoğrafınız yeşil-beyaz dı yanılıyormuyum acaba?[/QUOTE]

Evet doğru...Ben Bursalız aynı zamanda Bursasporluyuz...Sivassporumuzuda Bursam kadar sever başarılarını kovalamak için buradayız...

Turan 59 04.03.2016 22:07

Siz,egitimli birine benziyorsunuz.Emek olmadan basari olmayacagini sanirim biliyorsunuzdur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00.