SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39824)

nejmi58 14.03.2016 22:20

Cevap: Maçı değerlendirelim...

altin degerinde üc puan, ligde kolay-zor rakip ayrimi yok, her mac zor ve her rakip disli. Maci daha cok ihtiyaci olan takim kazandi.
Defansimiz her an hata yapacak, her an pozisyon verecek izlenimi veriyor, nitekim bol bol da pozisyon veriyor, bugün kasimpasa cok üstümüze gel(e)medi. Ama uzun atilan toplarda bile zaman zaman sacma sekilde top sektiriliyor.
Ortada yigit mücadeleci fakat kapasitesi belli, adem ise son demlerini yasiyor. Atif umursamaz bir tavirda, kaliteli fakat verimsiz bir dönemden geciyor. Texeira caliskan, cok kosuyor fakat olmasi gereken yerde degil cogu zaman.
Tanase hala fizik olarak hazir degil, kaliteli fakat paslanmis bir görüntü ciziyor.

otceken58 15.03.2016 00:05

Yorumun çıkmadı ama olsun bugünün en güzel yorumu SİVASSPORDU Oda 1-0 tabelasıydı özet bu kadar basit.

35gürün58 15.03.2016 02:38

Maçın en faydasız oyuncusu Tanase idi, ilk 11 i boşuna işgal etti bence Hoca Tanase de ısrar etmemeli..

RüStü ElmaS 15.03.2016 05:06

Tek kelimeyle Yiğidolarımızı tebrik etmek istiyorum.
Sonuç bizler için yeterli oldu :)

Dark Force 15.03.2016 06:17

Çok iyi oynadık galip geldik çok şükür orta alanda rakibi oynatmadık mücadele güzeldi.

sebasteia 15.03.2016 06:45

düşme ihtimali %90 olan bir takımın taraftarı, bir galibiyetle havaya giriyor ve kayseri kümeye diye bağırıyor. ben böyle dingillik görmedim.

"evin camsa başkasının evini taşlama" demişler, insan biraz kendine bakar, sonra konuşur.

B.Demirci 15.03.2016 06:51

Aylardır attıklarımızı değil kaçırdıklarımızı hesaplıyoruz, birzamanlar lig'de gol kralı çıkardık şimdi aynı kişi gol kaçırma kralı oluyor. Ligte bizim kadar kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atamayan başka bir takım varmıdır bilmiyorum. Şu kaçırdıklarımızın yarısını atsaydık şu anda 40 puanlarda olacaktık. Takımın kendine güveni kaybolmuş acilen buna bir çözüm bulunmalı yoksa tren kaçacak yazık olacak memlekete futbolcular kendilerine başka takım bulur da bir tane Sivasspor var biz ne yaparız bilmiyorum. Ama şu son maçta gol kaçırma hastalığı dışında iyi bir mücadele ve yardımlaşma gördük. İnşallah daha iyi olacağız.

68yasar58 15.03.2016 06:55

Akşamdan beri içim içime sığmıyor, bu sevinci bizlere yaşatanlara başarının devamını dilemekten başka teşekkür edilir.

shang 15.03.2016 07:07

hayati bir galibiyet aldık moraller biraz düzeldi iyi mücadele ettik neredeyse her maç olduğu gibi evimizde pek pozisyon vermedik 4 olacak maç 1-0 bitti aslında diğer maçlarda böyle bir tane atsak 3 puanla rahat ayrılacağımız maçlardı bu kadar gol kaçırmamamız lazım

Mehmet ATEŞ 15.03.2016 07:18

[QUOTE=sebasteia;970766]düşme ihtimali %90 olan bir takımın taraftarı, bir galibiyetle havaya giriyor ve kayseri kümeye diye bağırıyor. ben böyle dingillik görmedim.

"evin camsa başkasının evini taşlama" demişler, insan biraz kendine bakar, sonra konuşur.[/QUOTE]

valalhi çok doğru yazmışssın biz bir kendimizi kurtaralımda kim düşerse düşsün bizi ilgilendirmez.taraftarın havaya girmesi normal girsinde biz küme düşmemeyi garantiledikten sonra bir başka takım için kümeye diye bağırsınlar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:46.