![]() |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][size=4][color=red][b]Ah KeNeLER KeNeLER !
Çift Ayaklı KeNeLeR! Çift ayaklı kenelere dikkat Edin[/size][/b][/color][/QUOTE] haklisin gardas iki ayakli keneler daha tehlikeli ben asi oldum ama yinede sürünnenlerde tehlikeli iki ayaklilar bende viyana temsilciligi aca bilirmiyim? |
[b]KENELERDE BU VATANIN EVLADI ....KENELERİ HER ZAMAN SEVİN..[/b]
|
arkadaslar keneleri korumak sadece türkiye sinirlari icinde degil yurtdisinada hizmet vermek lazim öyle degerli seyleri bende yurtdisi temsilciligine adayim
|
[QUOTE=kadir20]arkadaslar keneleri korumak sadece türkiye sinirlari icinde degil yurtdisinada hizmet vermek lazim öyle degerli seyleri bende yurtdisi temsilciligine adayim[/QUOTE]
TAMAM SENDE YURTDIŞI TEMSİLCİSİ OLLL KENELER BİZİMDİR BİZİM KALACAK |
[b]ANTİ KENELER DERNEĞİNE DESTEKLERİİZİ BEKLİYORUZ...
KENELER DÜŞMANIMIZDIR!.. KENELERE ÖLÜM!.. ANTİ KENELER E GİRİŞ KURALI : EN AZ 2 KENE OLDURMUS OLMAK... HAYDİ SİVASLILAR BENDE KENE DÜŞMANIYIM DİYORSANIZ BİZE ULAŞIN.... mür: ANTİ KENELER GRUP BASKANI TUGRUL ONAR VE ANTİ KENELER İŞKANCE BASKANI ÖZGÜR YILMAZ...[/b] |
yazacak bisey bulamadinizmi? bu site sivasspor sitesi keneler sitesi degil spor hakkinda yazalim mumkunse.
|
[QUOTE=Gencosman]yazacak bisey bulamadinizmi? bu site sivasspor sitesi keneler sitesi degil spor hakkinda yazalim mumkunse.[/QUOTE]
[b]kardes topiğin konusu eğlence sıkıldıysa katılma ANLADIN MI....[/b] [color=red]ANTİ KENELER KENELERE ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜM!.....[/color] |
gardas
[QUOTE=RaP_BoY]KENE: hayvanlarin eklem yerlerine kenetlenir ve kan emerek yasar bu parazit.. cok zordur hayvandan sökmek bunu.. sigara ile cozurdatilir oyle alinir.. üzerinde ziplasaniz ezilmez anca tasla patlatabilirsiniz.. yuvarlak ve morumsudur.. 3-4mm boyu vardir. kan emince domuzcuk gibi olur.
ŞİMDİ BİZ BU HAYWANLARI SEWMEYELİM DE NABALIM KENELERİ SEWMEYEN İNSANLARI SEWEMEZ DERNEK KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR......[/QUOTE] gardas par olan bende sewmıyenler dernegındenım haaa haberın olsun , |
[b]ARKADASLAR BEN ANTİ KENELER BASKANI OLARAK HEPİNİZİN DESTEGİNİ BEKLİYORUM BU KENELERİ TURK TOPRAKLARINDA BARINDIRMAYALIM(MANİSADA BARINABİLİRLER) BİR KENEYLE YASAMAKTANSA CEHENNEMDE YASAMAK EN İYİSİDİRR......[/b]
[b]KENELERE ÖLÜMMMMMMMMM........................[/b] |
şihhh
[QUOTE=Gencosman]yazacak bisey bulamadinizmi? bu site sivasspor sitesi keneler sitesi degil spor hakkinda yazalim mumkunse.[/QUOTE]
gardas bu topıcın manası eglence canın sıkılmadıysa gıme!..... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:53. |