![]() |
BEN BU FOTOLARI GÖRMÜŞTÜMMM.
|
HARİKA RESİMLER VE KONU OLMUS,BİZLERİ GÖRMEDİĞMİZ KADROLARLA TANISTIRDI.ASLINDA BUYIL BİR TAKVİM BEKLERDİM 1967 DEN BUGÜNE SÜPERLİGDEKİ İLK YILIN ANISINA,AMA OLMADI HERALDE.
|
[QUOTE=yusuf_07]BEN BU FOTOLARI GÖRMÜŞTÜMMM.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]görmeyenler için yayınlanan bi albümdü,sende bi kere daha görmüş oldun....[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]metin abı harun abı ve nizam abının resimleri atak gardaş..hele sarı fırtına harun abı çok karızma durur eski artistlerden..:D[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]metin abı harun abı ve nizam abının resimleri atak gardaş..hele sarı fırtına harun abı çok karızma durur eski artistlerden..:D[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TAMAM USTA HARUN ABININ RESMINI OZELLIKLE CEKELIM...NIZAM ABIYI MEKANINDAMI ÇEKEK TAKSİ DEMİ?? METIN BABAYI ZATEN DOBLO NUN YANINDA CEKERIZ :D[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TAMAM USTA HARUN ABININ RESMINI OZELLIKLE CEKELIM...NIZAM ABIYI MEKANINDAMI ÇEKEK TAKSİ DEMİ?? METIN BABAYI ZATEN DOBLO NUN YANINDA CEKERIZ :D[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]özgürrrrrrrrrrr birini unuttun..???eski taksici ...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]özgürrrrrrrrrrr birini unuttun..???eski taksici ...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]EY WAH...AYIB ETTIM VALLA...BABAMI NASIL UNUTURUM !! :( VALLA BABAM SIVAS IN ILK TAKSICILERINDEN...TAKSICILIK YAPMAYA HERGUN KOYDEN SIVAS A GIDERMİŞ....EN COK TA KOYLERE CALISIRMIS...ÜSTADIN RESMİNİDE UNUTMAYALIM :D[/COLOR][/FONT] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]EY WAH...AYIB ETTIM VALLA...BABAMI NASIL UNUTURUM !! :(
VALLA BABAM SIVAS IN ILK TAKSICILERINDEN...TAKSICILIK YAPMAYA HERGUN KOYDEN SIVAS A GIDERMİŞ....EN COK TA KOYLERE CALISIRMIS...ÜSTADIN RESMİNİDE UNUTMAYALIM :D[/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]bir taksici daha var dj murat'ın babası ece takside 25 sene önce direksiyon sallamış bir abımız kendisi çok delinalıdır birde senin baban delikanlıdır...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]bir taksici daha var dj murat'ın babası ece takside 25 sene önce direksiyon sallamış bir abımız kendisi çok delinalıdır birde senin baban delikanlıdır...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]O ZAMAN BENIM BABAMLA ONUN BABASI ARKDASTIR KESIN TANIR...BABAMIN TANIMADIGI TAKSICI YOK....:) SİVASLILAR ABI TUM TAKSICILER DELIKANLI COK SUKUR :)[/COLOR][/FONT] |
gerçekten fotolar çok iyi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52. |