SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SİVASSPOR'UN NOSTALJİK FOTOLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4247)

yusuf_07 22.12.2005 00:03

BEN BU FOTOLARI GÖRMÜŞTÜMMM.

BROTHERS58 22.12.2005 00:26

HARİKA RESİMLER VE KONU OLMUS,BİZLERİ GÖRMEDİĞMİZ KADROLARLA TANISTIRDI.ASLINDA BUYIL BİR TAKVİM BEKLERDİM 1967 DEN BUGÜNE SÜPERLİGDEKİ İLK YILIN ANISINA,AMA OLMADI HERALDE.

FATIMA 22.12.2005 11:30

[QUOTE=yusuf_07]BEN BU FOTOLARI GÖRMÜŞTÜMMM.[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]görmeyenler için yayınlanan bi albümdü,sende bi kere daha görmüş oldun....[/FONT][/I][/B][/COLOR]

1967_DERNEK_10UR 22.12.2005 13:15

[COLOR="Blue"][CENTER][I]metin abı harun abı ve nizam abının resimleri atak gardaş..hele sarı fırtına harun abı çok karızma durur eski artistlerden..:D[/I][/CENTER][/COLOR]

1967_CLUB_ÖZGÜR 22.12.2005 13:52

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]metin abı harun abı ve nizam abının resimleri atak gardaş..hele sarı fırtına harun abı çok karızma durur eski artistlerden..:D[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TAMAM USTA HARUN ABININ RESMINI OZELLIKLE CEKELIM...NIZAM ABIYI MEKANINDAMI ÇEKEK TAKSİ DEMİ?? METIN BABAYI ZATEN DOBLO NUN YANINDA CEKERIZ :D[/COLOR][/FONT]

1967_DERNEK_10UR 22.12.2005 13:53

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]TAMAM USTA HARUN ABININ RESMINI OZELLIKLE CEKELIM...NIZAM ABIYI MEKANINDAMI ÇEKEK TAKSİ DEMİ?? METIN BABAYI ZATEN DOBLO NUN YANINDA CEKERIZ :D[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]özgürrrrrrrrrrr birini unuttun..???eski taksici ...[/I][/CENTER][/COLOR]

1967_CLUB_ÖZGÜR 22.12.2005 13:56

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]özgürrrrrrrrrrr birini unuttun..???eski taksici ...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]EY WAH...AYIB ETTIM VALLA...BABAMI NASIL UNUTURUM !! :(
VALLA BABAM SIVAS IN ILK TAKSICILERINDEN...TAKSICILIK YAPMAYA HERGUN KOYDEN SIVAS A GIDERMİŞ....EN COK TA KOYLERE CALISIRMIS...ÜSTADIN RESMİNİDE UNUTMAYALIM :D[/COLOR][/FONT]

1967_DERNEK_10UR 22.12.2005 13:59

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]EY WAH...AYIB ETTIM VALLA...BABAMI NASIL UNUTURUM !! :(
VALLA BABAM SIVAS IN ILK TAKSICILERINDEN...TAKSICILIK YAPMAYA HERGUN KOYDEN SIVAS A GIDERMİŞ....EN COK TA KOYLERE CALISIRMIS...ÜSTADIN RESMİNİDE UNUTMAYALIM :D[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]bir taksici daha var dj murat'ın babası ece takside 25 sene önce direksiyon sallamış bir abımız kendisi çok delinalıdır birde senin baban delikanlıdır...[/I][/CENTER][/COLOR]

1967_CLUB_ÖZGÜR 22.12.2005 14:03

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]bir taksici daha var dj murat'ın babası ece takside 25 sene önce direksiyon sallamış bir abımız kendisi çok delinalıdır birde senin baban delikanlıdır...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]O ZAMAN BENIM BABAMLA ONUN BABASI ARKDASTIR KESIN TANIR...BABAMIN TANIMADIGI TAKSICI YOK....:)

SİVASLILAR ABI TUM TAKSICILER DELIKANLI COK SUKUR :)[/COLOR][/FONT]

casus84 22.12.2005 14:31

gerçekten fotolar çok iyi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52.