![]() |
[quote=RüstüElmas]BIZIM ICIN EN UYGUN ZAMAN,
SARIYER - SIVASSPOR MACININ OLDUGU HAFTASONUNDA GÜZEL OLUR. YANI TARIH OLARAK 13.05.05 EN UYGUN CUMARTESI GÜNÜ.[/quote] EWT BENCEDE SARIYER MACINDAN ÖNCE TOPLANIRIZ.ONDAN SONRA TOPLUCA SARIYER MACINA GIDERIZ.WALLA SUPER OLUR.. :D |
[size=2]Arkadaşlar bende Kocaelindeyim.. sık sık istanbula gidip geliyorum.. Organizasyonla ilgili yapabileceğim bir şey varsa seve seve hazırım[/size]
|
[size=2][color=blue][b]Gardaslar SİVASSPOR bu maca kadar ins cıkmayı garantilemis olacak.. Öyle birsey oldugundada reklam ve tanıtımla katılımın cok olacagına inanıyorum... Bu sekilde oldugu zamanda gerek masraflar gerekse diger aktiviteler icin sponsor almamız gayet iyi olur bence... Önce sivaslı isadamları ve daha sonrada ulusal firmalara basvuruda bulunmak nasıl olur??.. Şu anda bizim okulda kariyer günleri var ordan bir iki firmayla gorusebilirim.. Ayrıca gecen yıllarda calıstıgımız bir iki firma var... Sizce bu fikir nasıl olur???[/b][/color][/size]
|
[size=2]süper olur günay !!!
geceye sponsor bulabilirsek çok ses getirir. Bende işim gereği bir çok firma tanıyorum..(genelde Lojistik firmaları) bende araştırma yaparım[/size] |
hepsi çok güzel ama madem çok güyük bi buluşma olacak hasan kabze ümit özat falanda gelirse süper olur bu arada...
davetiyeler paralı olmalı bence sivasspormuz için yardım gecesinede dönüştürebilirz...en az 20 milyon sivas için feda olsun ve yine içerde isteyenler bağış yuparlar... |
[size=2][color=blue][b]sivaslı sporcular fikri aklımızda abi.. daha dogrusu sonmez abinin aklında zaten.. hatta polikacı falanda gelecek ins... :lol: [/b][/color][/size]
|
[color=darkred][i][b]BEN GELİORUM GUNAY YETMEZMİ :lol: :lol: :lol: [/b][/i][/color]
|
[size=2][color=blue][b]sende o politikacılara dahilsin :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
fikir süper.katılmak her sivaslı için gurur verir.
Bu arada TEL HELVA da çekilmeliki tam olsun. |
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]sende o politikacılara dahilsin :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote]
[color=darkred][i][b]TAKIM ELBİSEMİ GİYECEZ YAWS.BEN HİÇ SEWMEM[/b][/i][/color] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:33. |