![]() |
[QUOTE=1967_Dernek_Levent]kardeş büyük bir ihtimall
pazar günü saat 14:30 'da kızılay sakarya iş hanı alt kat HAN CAFE'DE.. AMA ŞUANDA TAM KESİNLİK KAZANMADI..[/QUOTE] [B]En kısa sürede yerde kesinlik kazansın ve tüm ankaradaki yiğidolar bir toplansın artıkkk...[/B] |
...
[QUOTE=Gunay][B]En kısa sürede yerde kesinlik kazansın ve tüm ankaradaki yiğidolar bir toplansın artıkkk...[/B][/QUOTE]
walla abi bende onaa ugraş veriyom.. tabii banaa yardımcı olacak ankaralı yiğidolar.. |
levent gardasıma katılıyom beni kendisi bilir LEVENt oLDUktan SONra ben varım
|
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Seyirci değil .....TARAFTAR
Hava için değil...SEVDA için 90 dakika değil..ÖMÜRBOYU Şerefsizce değil..ONURLA Utanarak değil....GURURLA Sefada değil.......CEFADA Skorda değil.......VEFADA Yuhlayan değil.. ALKIŞLAYAN Köstekle değil...DESTEKLE İhanetle değil....SADAKATLE Görüntüde değil...ÖLÜMÜNE YİĞİDOM TEK ASKIM...[/FONT][/COLOR] [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]ANKARALI YİĞİT YİĞİDOLAR KURBAN BAYRAMI SONRASI GELEN GELİR GELMEYEN GELMEZ, BULUŞMA OLACAKTIR....[/FONT][/COLOR] |
-->: ANKARA'LI YİĞİDOLAR KENDİLERİNİ TANITSINLAR!!!
[B]Hayırlısı olsun uğur gardaş belki başka bahara kaldı galiba[/B]
|
--->: ANKARA'LI YİĞİDOLAR KENDİLERİNİ TANITSINLAR!
ben bekir ankara demetevler de oturuyorum.birlikte bir şeyler yaparsak süper olur valla
[COLOR="Red"]pechalov@hotmail.com[/COLOR] |
Cevap: ANKARA'LI YİĞİDOLAR KENDİLERİNİ TANITSINLAR
Topic baya eskiymiş ama ben de kendimi tanıtayım.
Kasım Öktem Ankara Üniversitesi'nde öğrenciyim. Kolej - Sivas Öğrenci Yurdu'nda kalıyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:28. |