![]() |
gelendende allah razı olsun gelmeyendende....5 subatta kimseden mazeret beklemiyoruz sivaslıyım diyen gelecek inş. :)
|
[B]Birinci toplantıya bazı sebeplerden istemeyerekte olsa katılamadık... Ancak inşallah Allah bize bir mani ve büyük bir engel koymazsa kendimizi artık bu tarihe ayarlayıp toplantıya katılacağız... Umarım bu güzel birliktelik güzel sonuçlar eşliğinde beklenen İstanbul Taraftarının da patlaması niteliğinde olur.... Şimdiden kendimizi ayarlayıp o günü Sivasspor umuz için ayırmalıyız artık....[/B]
|
ikinci toplantı 5 şubat gibi düşülüyor kesinleştimi sitede yayınlanacak...
|
[QUOTE=Gunay][B]Kaptan yine seni göremedim, ve gözlerimin seni arayacağını söylemiştim!![/B][/QUOTE]
[B]biliyorum abi... :( kısmet olmuyo yaa napim... eğer ikinci toplantıya kadar askere alınmazsam [COLOR="Navy"]inşallah[/COLOR] olucam[/B] |
[QUOTE=puar]ikinci toplantı 5 şubat gibi düşülüyor kesinleştimi sitede yayınlanacak...[/QUOTE]
[B]5 ŞUBAT KESİN... Yer henüz belli değil...[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]5 ŞUBAT KESİN... Yer henüz belli değil...[/B][/QUOTE]
[B]abi keşke 3 şubattan önceye alsaydınız....Kurtlar Vadisi'ni izledikten sonra Amerikalılarla cenk etmeye gidebilirim.....[/B] :D |
[QUOTE=DJMuRaT][B]abi keşke 3 şubattan önceye alsaydınız....Kurtlar Vadisi'ni izledikten sonra Amerikalılarla cenk etmeye gidebilirim.....[/B] :D[/QUOTE]
[B]Hele burda toplanalım karar alır beraber gideriz an az 100 kişiyle:D [/B] |
[QUOTE=Gunay][B]Hele burda toplanalım karar alır beraber gideriz an az 100 kişiyle:D [/B][/QUOTE]
[B]ok o zamn o olur....5 şubatta Şöyle ŞEkilli bi toplantı yapalım...İstanbul İnlesin!!!![/B] |
allah utandırmasın
Biz istanbula toplantıya katılarak görevimizi yapmanın mutluluğuyla evimize geri döndük belki isteninen çoğunluk olmadı ama umarım 2.toplantıda saf çoğunluk sağlanacaktır ve bu arada istanbulda doğru dürüst hiç biryerde sivasspor derneği bulunmuyor biz bir ilk olacağız saygılarımızla
|
haydi arkadaslar...
[FONT="Arial Black"]İSTANBULDAKİ SİVASLILARI VE SİVASSPOR A GÖNÜLLERİNİ VERMİŞ ARKADASLARI TEK BİR CATI ALTINDA TOPLAYALIM..BU YÜZDEN HEPİNİZİN DESTEGİNE İHTİYACIMIZ VAR..[/FONT]
[COLOR="Red"]HAYDİ YİGİDOALR HEP DESTEK TAM DESTEK..[/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:23. |