![]() |
hayrettinin sivassporda kalma kararina sivasli olarak cok mutlu oldum.insallah kendisi ve sivasspor icin hayirli olur. Allah pismanlik vermesin.kangali
|
YA BEN NEDIGIM FENERE GELSEYDI BELKI O NUN YANI FENERIN AGIRLIGINI TASIYAMIYACAKTI. AMA FENERE YARARDI FENERIN SOL KANAT OYUNCUSU EKSIK AMA SEZON SONUNDA FENER GINE YILDIZ ALIR YANI HAYRETTIN ORTADA KALIRDI
|
ben bu habere çok ama çok sevindim çünki hayrettinin sivasta kalması sivas için bir şans diyorum. bu oyuncuyu göndermesinler diyorum
GELECEĞİN YILDIZ FUTBOLCUSU |
bizim icin cok iyi oldu elbet fakat hayrettin degere bindigi bu aralarda satilmasi onun gelecegi icin iyi olabilirdi gerci hayrettin sergiledigi futbolla unutulacaga benzemiyor
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bence en mantıklı olanı yapıldı...Hayrettin sezon sonuna kadar Allah sakatlık vermez ise eğer çok daha başarılı ve tecrübe kazanmış vaziyette transferini gerçekleştirecek...Onun için ve Sivasspor için hayırlı olanı bu idi...İnşallah daha iyi bir şekilde transferini yapar...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[B]BEN YANILMAMIŞIM HAYRETTİNDE ,ANDERSONDE BİR YERE GİTMEZLER DİYE YAZMİŞTİM... BU OLAYADA SEVINDIM[/B]
|
[QUOTE=5841][B]BEN YANILMAMIŞIM HAYRETTİNDE ,ANDERSONDE BİR YERE GİTMEZLER DİYE YAZMİŞTİM... BU OLAYADA SEVINDIM[/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]2.yarı ikisinede çok iş düşecek...Andersonun yanına iyi bir forvet alınırsa hem Anderson hemde gelecek forvet çok başarılı olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |