![]() |
[QUOTE=shadow3458]acaba neden lorant sivas sporumuza alman bir futbolcu getirmiyor? bunu çok merak ediyorum özellikle orta sahaya disiplinli çok çalışan bir alman futbolcuya ihtiyaç var diye düşünüyorum.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Almanyadan görüştüğü ve getirmek istediği futbolcular varmış ama isim henüz belli değil...Werner LORANT işini iyi bilen tam bir profesyonel bir teknik adam...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
basariliydi bence
|
Insallah iyi oyunculardir
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Almanyadan görüştüğü ve getirmek istediği futbolcular varmış ama isim henüz belli değil...Werner LORANT işini iyi bilen tam bir profesyonel bir teknik adam...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
getircegi futbolcular Insallah iyi ve takimi uyum saglayan futbolculardir. |
bence iyiydi
|
BENCE ÇOK İYİDİ İŞALAH DAHA UZUN SÜRE SİVASTA KALIR VE BAŞARILARA İMZA ATAR.
|
[QUOTE=karacaören34-58]BENCE ÇOK İYİDİ İŞALAH DAHA UZUN SÜRE SİVASTA KALIR VE BAŞARILARA İMZA ATAR.[/QUOTE]
bencede uzun süre kalır diyeceğimde elimizden kaparlar gibi geliyor biraz başarılı olursa bizden hemen alırlar cünkü biz de karşılaya maya biliriz isteklerini |
Su ana kadar basariliydi. Bu basari devam edecektir. Ben inaniyorum
|
son haftalar hariç iyiydi en guzel futbolu fener maçında oynattı o futbolu takıma her maçta oynatsa şampiiyon oluruz en buyuk hatası ıse mohammed ve ilhan ı gondermesi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:03. |