SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İLHAN VE MEHMET İSTANBULSPORDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4812)

TracyMcGrady58 06.03.2006 01:29

-->: Ilhan ve Mehmet Buyuluyor !

[QUOTE=YatodaSin]Gercekci olmak gerekirse ben Mehmetin top oynayisini sevemedim gitti.Adamda Kalla gibi vücut yapisi var ama forvet oynatiliyor.Forvet dedigin hizli ve teknik adam olmali bence mehmet savunma oyuncusu olsa daha basarili olur.Ama bunu artik Antrenörler bilir ve ben kendisine basarilarinin devamini diliyorum[/QUOTE]

mehmet yildiz daha genc kendini gelistirir daha.adam bosuna vieri demiyolar herhalde

YatodaSin 06.03.2006 01:50

[QUOTE=TracyMcGrady58]mehmet yildiz daha genc kendini gelistirir daha.adam bosuna vieri demiyolar herhalde[/QUOTE]

oynasin gardas ben bisey demiyom ama vieri lakabi galiba galibinin öyle olmasinda geliyo oynayisindan degil

TracyMcGrady58 06.03.2006 01:51

[QUOTE=YatodaSin]oynasin gardas ben bisey demiyom ama vieri lakabi galiba galibinin öyle olmasinda geliyo oynayisindan degil[/QUOTE]

dogru olabilir.mehmet yildiz fazla isimize yaramiyodu zaten.ama ilhanin gitmesi yazik oldu

YatodaSin 06.03.2006 01:57

[QUOTE=TracyMcGrady58]dogru olabilir.mehmet yildiz fazla isimize yaramiyodu zaten.ama ilhanin gitmesi yazik oldu[/QUOTE]

Ilhan kayseri macinda iyi oynadi aslinda gitmesine karsiydim.Ise yariyacak cogu oyunculari gönderdik

GuNaY 06.03.2006 02:17

[B]Bu oyuncuların zamanında Sivasspor'a çok faydası dokundu..
ancak değişen sistemlerde bazen oyuncular tabiri caizse dikiş tutturamıyorlar,
bu şekilde varlığı ile yokluğu belli olmadan oynaktan ise hem kendine hemde gittiği takıma faydalı olması daha iyi bence...
Başarıları daim olur inşallah...[/B]

1967_DERNEK_10UR 06.03.2006 14:17

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MEHMET YILDIZ SENELERDİR SİVASPOR DA TOP OYNADI ONU YILDIZ YAPAN SİVASSPOR OLDU..BİZE ÇOK MAÇ KAZANDIRDI 2.LİGİN ÇOK ÜSTÜNDE BİR FUTBOLCU ...İLHAN İSE BU SENE KAYSERİSPOR MAÇINDA OYNADI MAÇ ÖNCESİ TRİBÜNLERDE BİR TEDİRGİNLİK VARDI ACAB NASIL OYNAR DİYE AMA MAÇ BAŞLAYINCA İLHAN ÇOK İYİ BİR FUTBOL OYNADI VE BİR TANEDE GOL ATTIM..KALSALAR İYİ OLURDU.[/FONT][/CENTER][/I][/B]

yyucepur 06.03.2006 14:42

Gönlümüz ve gözümüz lejyoner futbolcularımızda başarılı olmaları en büyük dileğimizdir.

cagri_deniz 06.03.2006 15:17

HELALA OLSUN FUTBOLCULARIMIZA....

TracyMcGrady58 06.03.2006 17:39

insallah böyle devam ederler.ilhanin gitmesi iyi olmadi

aciyurt 14.03.2006 11:15

İstanbul’u Mehmet Yıldız kurtardı!

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Sivasspor’un ara transferde İstanbulspor’a kiralık verdiği futbolculardan Mehmet Yıldız gollerini sıralamaya devam ediyor. Bu hafta Gaziantep deplasmanında Belediyespor’a karşı mücadele eden İstanbulspor, maçın sonlarına doğru Mehmet Yıldız’la bulduğu golle üç puanın sahibi oldu. Mehmet Yıldız ayrıca, takıma adına ikinci golü atan Sivasspor’un eski futbolcusu İlhan’ın attığı golünde pasını verdi. 40 puana yükselen İstanbulspor ilk 6 şansını devam ettirdi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:06.