![]() |
[QUOTE=dagci]sivas-23
konya-2 biter bence[/QUOTE] HAY MAŞALLAH .... 2-1 YENERİZ BENCE.ANDERSON VE MEHMET YILDIZ ATACAK GOLLERİ |
[COLOR=RED][b]SİVASSPOR:2[/b][/COLOR]
[COLOR=GREEN][b]KONYASPOR:0[/b][/COLOR] |
[QUOTE=Nilay]Yorumunu şaşkınlıkla okudum. Konyaspor un da zor bir maç olacağını yazsan anlardım ama;
Nerdeyse süperligin en iyi Defansına sahibiz, ayrıca kalecimizde çok başarılı.[/QUOTE] BENİM SİZİNLE FUTBOL YORUMLARIM KESİNLİKLE FARKLI,EĞER BU VEDAT VE DEFANS BAŞARILIYSA BENDE MARADONAYIM...BURDA DUYGULARIMIZA GÖREMİ YOKSA MANTIĞIMIZA GÖREMİ YORUM YAPACAZ BİLELİMDE ONA GÖRE DAVRANALIM |
[B]İNŞALLAH güzel bir futbol sergileyerek 3 puan allmamızı temenni ederim hadi hayırlısı[/B]
|
bu 5 haftanın acısını artık konyadan çıkarırız...
3 0 alırız macı |
[B]1 gol yeriz ancak daha fazlası için fazla olur derim ve defans buna izin vermez... ama en 3 tane atarız :)[/B]
|
bu sezon ligde kolay takım yok sivas hangi maçını kolaylıkla ter dökmeden almışki konya maçınıda kolaylıkla alsın biz gerçek anadolu takımıyız bu maçıda anlımızın teriyle alcağımızdan hiç şüphem yok ama lig bitimi hak ettiğimiz yerde olmıycaz baksanıza deplasmana bile 8.000 taraftar götürüyoruz 3 büyükler bizi hazmedemiyceklerdir benim tek korkum bu onlara karşı aldığımız malubiyetlerin hiçbirini haketmedik
|
3-1 diyorum......
|
[B][CENTER]Terlemeden mac alinmaz allahin izniylede konyayi sahamiza dar edecegiz güvenimizde sonsuzdur takimimizdaki eksiklerimiz bizi yildirmamali diye düsünüyorum eksiklerin yerine oynayacak arkadaslarimizda onlarin yerini elbetteki dolduracak kapasitedeler Lorantada güvenimiz sonsuzdur
Simdi tam zamani takimimiza sahip cikmanin haydi yigidolar __________________[/CENTER][/B] |
[QUOTE=the_cem]BENİM SİZİNLE FUTBOL YORUMLARIM KESİNLİKLE FARKLI,EĞER BU VEDAT VE DEFANS BAŞARILIYSA BENDE MARADONAYIM...BURDA DUYGULARIMIZA GÖREMİ YOKSA MANTIĞIMIZA GÖREMİ YORUM YAPACAZ BİLELİMDE ONA GÖRE DAVRANALIM[/QUOTE]
MANTIKLA YAPTA,SİVASI KÜÇÜMSEME 15. HAFTA VE 5.YİZ 23 PUANDA ALINMIS HEPSİDE BU DEFANSLA OLDU.AYRICA SENİN İMZANDAKİ TAKIMINDA DEFANSI MUHTESEM YANİ.?? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |