![]() |
Ya Nurgül, ne oldu? Nerelerdesin?
Yani sende bazi arkadaslar gibi kayiplara karistin. :P |
işe başladım işyerinde net yok :( onun için akşamlarıda çok yorgun oluyorum yoksa aşkım devam ediyor :) ama halen karşılıksız olarak :oops:
|
Seni anliyorum. Ama üzülme biz meydani bos birakmiyoruz.
Ertugrul elbet bir gün, senin askinin farkina varacaktir. Gercek asklar öyle kolay bitmez :wink: |
benim aşkım bitmezde onunkide başlasa :)
|
Artik bilmiyorum, bu durumdan Ertugrulun haberi varmi.
Biri haber versede Ertugrula, böylece belki biseyler olabilir :lol: |
versinler artık şuraya girsede okusa bekli insafa gelir... :( :( :( :(
|
BU KONU BAŞLIĞINI AÇAN BENDİM VE BURDA GERÇEKTEN HİSSETTİĞİM DUYGULARIMI YAZDIM EN İÇTEN ŞEKİLDE VE SİZLERDE BENİ VE DUYGULARIMI DESTEKLEDİNİZ... SİZDEN ÖZÜR DİLİYEREK "NEDEN...?" SORMANIZI İSTEMİYORUM. ARTIK FARKLI BİR KULLANICI ADIYLA GİRECEĞİM SİTEYE YANİ KULLANICI ADIMIN SONUNDAKİ ERTUĞRUL OLMAYACAK, VE ADMİNDEN BİR RİCAM VAR LÜTFEN BU KONUYU SİLSİN...NASIL OLSA BAŞKA BİR ARKADAŞTA AÇMIŞ ARTIK YAZMAK İSTEYENLER ORDAN YAZARLAR...
TEŞEKKÜRLER NURGÜL |
Valla malesef silemem bu konu başlığını :lol: Bu aşkın belgesi bu konu. Bu arada Ertuğrul Trabzonsporun transer listesindeymiş. Devre arası teklif gelecekmiş. İnşallah yerini dlduracak birini almadan satmazlar...
|
Nurgül hanim,
bende bu konunun silinmesini karsiyim. Bu konuyu simdi bu sitede duymayan kalmadi. Bu ask bambaska bir askti. :wink: |
[b]askimi kalbime gomuyorum..ve bu konuyu siliyorum..hayir hayir yapamam bunu..silemem :P[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:05. |