![]() |
[QUOTE=sarkislali]Abircan gardas güzel yazmis. Sportif bir olayin icine siyaseti cekmek isteyenlere alet olmayin. Baska platformlarda bu isler cözülür. Bu siteyede böyle seyler sunup provokasyon yapmayin. "SPOR SEVGI BARIS VE KARDESLIKTIR" bizim daimi sloganimiz olsun. Tabiki herkes zaten kirmizi beyaz renkleri ve bu yurdun bölünmezligini temsil edecek. Öyle örgüt adi falan yazmayin bu sitede! Anlayana.... Sagolun..... Herkese saglik, basari ve bolluk diliyorum. 72.000.000 insana................[/QUOTE]
BİZİM NİYETİMİZ SADECE ORDA BU VATANI 3 - 5 Pİ.... BIRAKMAYACAĞIMIZ GÖSTERMEK... |
ama olayımız yine söylüyorum maç sadece
arkadaşlar kesinlikle her arkadaşımınn hissiyatını anlıyorum, memleket her tarafında isyan görüntüleri yaşanıyor ama bunu bilesinizki bu p.. nin can çekişmesi, affedersini ama eceli gelmiş k..., c.. avlu.. işermiş misali sağa sola karakola her tarafa saldırıyorlar ama inanın bitişlerinin son senaryonun son sahnelerini sergiliyorlar, bitiyorlar arkadaşlar bitiyorlar, aynı anda ırak iran, suriyede benzer manzaraları yaratıyorlar amerika ve kürtlerin belli kesimi gemi azıya aldı at koşturacağını sanıyorlar ama nafile bu türkiye sınırları dahilinde sökmeyecek, sağduyulu davranalım lütfen bin yıllık birarada yaşayan etle tırnak olmuş insanları işsizliğin yoksulluğun kol gezdiği bu topraklarda çoluğu çoçuğu etnik kimliğinden dolayı sokağa sürüyorlar am yine söylüyorum son kozlarını oynuyor uluslararsı tek dişi kalmış canavarlar ve onların yerli işbirlikçileri emellerine ulaşamayacak, önünde yetmiş milyon bu vatana inanmış insanı bulacaktır, bunu tarih ispatlamıştır. rehavete kapılalım diye söylemiyorum bunları ama nasıl ve neye tepki vereceğimizi iyi ayırd edelim yeter, dünyanın eline kürtlere soykırım yapıyorlar, etnik ayrımcılık yapıyorlar dedirtmeyelim yeter.
|
sadece maç...
[QUOTE=abircan]arkadaşlar kesinlikle her arkadaşımınn hissiyatını anlıyorum, memleket her tarafında isyan görüntüleri yaşanıyor ama bunu bilesinizki bu p.. nin can çekişmesi, affedersini ama eceli gelmiş k..., c.. avlu.. işermiş misali sağa sola karakola her tarafa saldırıyorlar ama inanın bitişlerinin son senaryonun son sahnelerini sergiliyorlar, bitiyorlar arkadaşlar bitiyorlar, aynı anda ırak iran, suriyede benzer manzaraları yaratıyorlar amerika ve kürtlerin belli kesimi gemi azıya aldı at koşturacağını sanıyorlar ama nafile bu türkiye sınırları dahilinde sökmeyecek, sağduyulu davranalım lütfen bin yıllık birarada yaşayan etle tırnak olmuş insanları işsizliğin yoksulluğun kol gezdiği bu topraklarda çoluğu çoçuğu etnik kimliğinden dolayı sokağa sürüyorlar am yine söylüyorum son kozlarını oynuyor uluslararsı tek dişi kalmış canavarlar ve onların yerli işbirlikçileri emellerine ulaşamayacak, önünde yetmiş milyon bu vatana inanmış insanı bulacaktır, bunu tarih ispatlamıştır. rehavete kapılalım diye söylemiyorum bunları ama nasıl ve neye tepki vereceğimizi iyi ayırd edelim yeter, dünyanın eline kürtlere soykırım yapıyorlar, etnik ayrımcılık yapıyorlar dedirtmeyelim yeter.[/QUOTE]
ABİRCAN ABİM BİZ SADECE MAÇA GİDİCEZ AMA SİVAS BAYRAĞININ YANINDA TÜRK BAYRAĞIMIZDA OLACAK... SANKİ MİLLİ MAÇMIŞ GİBİ... |
[QUOTE=abircan]arkadaşlar kesinlikle her arkadaşımınn hissiyatını anlıyorum, memleket her tarafında isyan görüntüleri yaşanıyor ama bunu bilesinizki bu p.. nin can çekişmesi, affedersini ama eceli gelmiş k..., c.. avlu.. işermiş misali sağa sola karakola her tarafa saldırıyorlar ama inanın bitişlerinin son senaryonun son sahnelerini sergiliyorlar, bitiyorlar arkadaşlar bitiyorlar, aynı anda ırak iran, suriyede benzer manzaraları yaratıyorlar amerika ve kürtlerin belli kesimi gemi azıya aldı at koşturacağını sanıyorlar ama nafile bu türkiye sınırları dahilinde sökmeyecek, sağduyulu davranalım lütfen bin yıllık birarada yaşayan etle tırnak olmuş insanları işsizliğin yoksulluğun kol gezdiği bu topraklarda çoluğu çoçuğu etnik kimliğinden dolayı sokağa sürüyorlar am yine söylüyorum son kozlarını oynuyor uluslararsı tek dişi kalmış canavarlar ve onların yerli işbirlikçileri emellerine ulaşamayacak, önünde yetmiş milyon bu vatana inanmış insanı bulacaktır, bunu tarih ispatlamıştır. rehavete kapılalım diye söylemiyorum bunları ama nasıl ve neye tepki vereceğimizi iyi ayırd edelim yeter, dünyanın eline kürtlere soykırım yapıyorlar, etnik ayrımcılık yapıyorlar dedirtmeyelim yeter.[/QUOTE]
[b]evet abi cok iyi noktalara deginmissin.. akıllıca davranıp elimizde olan haklılık dusuncesini( hicbir zaman olamaz) onların eline vermeyelim!!![/b] |
Abircan abime sonuna kadar katılıyorum. Yıllardan beri bunları gazlıyor dış ülkeler.Bu insanlar AB'nin gazıyla garelyana geliyorlar. Dışardaki saldırıları yapanlar 3-5 çapulcudan başka birşey değil. Senaryo yazılmış AB'de ki iblisler Türkiye'nin içişlerine karışıp Terörle Mücadele yasasını değiştirttiler sonrada bu insanları Garelyana getirdiler, Askerinde Polisinde eli kolu bağlı olduğu için eskisi gibi müdahele yapamıyorlar ve bu insanlar imralıdaki şerefsizin resimlerini bile istedikleri gibi asabiliyorlar. Burası Türkiye Cumhuriyeti burada yaşayan her insan TÜRK'tür Türkiyeli değil. Irkı rengi ya da dini ne olursa olsun TÜRK'tür. Büyük Önder'in "Ne Mutlu Türküm Diyene" lafından Feyz almayanlar ise dışarda isyan çıkarıyorlar. Bizler gidecez tepkimizi muhakkak ki gösterecez zaten tepki göstermeyenlerin Türklüğpünden şüphe ederim. Ancak onların yaptığı gibi olmayacaz zarar vermeyecez yasal sınırlar içinde davranacaz. Sivaslılar Sağduyulu insanlardır. Yaşasın Türkiye Yaşasın Cumhuriyet! |
[QUOTE=Kibrisli]Abircan abime sonuna kadar katılıyorum. Yıllardan beri bunları gazlıyor dış ülkeler.Bu insanlar AB'nin gazıyla garelyana geliyorlar. Dışardaki saldırıları yapanlar 3-5 çapulcudan başka birşey değil. Senaryo yazılmış AB'de ki iblisler Türkiye'nin içişlerine karışıp Terörle Mücadele yasasını değiştirttiler sonrada bu insanları Garelyana getirdiler, Askerinde Polisinde eli kolu bağlı olduğu için eskisi gibi müdahele yapamıyorlar ve bu insanlar imralıdaki şerefsizin resimlerini bile istedikleri gibi asabiliyorlar. Burası Türkiye Cumhuriyeti burada yaşayan her insan TÜRK'tür Türkiyeli değil. Irkı rengi ya da dini ne olursa olsun TÜRK'tür. Büyük Önder'in "Ne Mutlu Türküm Diyene" lafından Feyz almayanlar ise dışarda isyan çıkarıyorlar. Bizler gidecez tepkimizi muhakkak ki gösterecez zaten tepki göstermeyenlerin Türklüğpünden şüphe ederim. Ancak onların yaptığı gibi olmayacaz zarar vermeyecez yasal sınırlar içinde davranacaz. Sivaslılar Sağduyulu insanlardır.
Yaşasın Türkiye Yaşasın Cumhuriyet![/QUOTE] +1967 imza |
gitsınler...
sevgılı hukumetıme cagrı.pkk yandasları kurdıstanımı ıstıyorlar.verın kardesım kursunlar kuzey ırakta.acık oylama yapılsın turkıyede bır nevı referandum yanı.ısteyenlerı soyle guneye dogru surelım.bu ulkede turk bayragı altında yasamak ısteyen yasasın yasamak ıstemeyen DEFOLSUN GITSIN...ıstemıyorum gaspcısını,ıstemıyorum terorıstını, ıstemıyorum turıst dovenı, ıstemıyorum amcamı,babamı, kardesımı, aılemı oldurenı ,ıstemıyorum vatan topragında gozu olanı....yasayacaksanız yasayın.yasamayacaksanız tekrar soyluyorum DEFOLUN GIDIN...SEVGILI KOCANIZ BABANIZ AMERIKANIN KUCAGINA GIDIN.BU YAPTIGINIZ NE SON NE DE ILK IHANET OLACAKTIR.....
|
[b]Bu memeleketin ekmeğini yiyip bu memlekete hıyanet eden ekmeği yediği yerden birgün kurşunuda yer...Bu vatan hepimizin sahip çıkmak lazım...Bu toprakları bu vatanı YA SEVECEĞİZ YADA TERKEDECEĞİZ...[/b]
|
Bayrağını kap gel
[b]Galatasaraylı taraftarlar, son dönemde Türkiye üzerine
oynanan olayları protesto etmek için Sivasspor maçına ay-yıldızlı bayrak ve tişörtlerle gelecek. Tüm stadı kırmızı-beyaza boyayarak birlik, beraberlik mesajı vermeyi hedefleyen Galatasaraylılar, yarın Ali Sami Yen'e geleceklere "Bayrağını da yanına almayı unutma" çağrısı yapıyor. [/b] [img]http://www.khem.8m.com/BAYRAK.gif[/img] |
[QUOTE=ElbeyLi58][b]Galatasaraylı taraftarlar, son dönemde Türkiye üzerine
oynanan olayları protesto etmek için Sivasspor maçına ay-yıldızlı bayrak ve tişörtlerle gelecek. Tüm stadı kırmızı-beyaza boyayarak birlik, beraberlik mesajı vermeyi hedefleyen Galatasaraylılar, yarın Ali Sami Yen'e geleceklere "Bayrağını da yanına almayı unutma" çağrısı yapıyor. [/b] [img]http://www.khem.8m.com/BAYRAK.gif[/img][/QUOTE] BİZLER DE BU MAÇA AY YILDIZ GELECEĞİZ....HEPİMİZ BİRER BAYRAĞIZ!!!!!!!! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47. |