![]() |
BELKİDE LİGİN EN HATALI DEFANSI DİYARBAKIRDADIR,DİLERİZ İLK KEZ 3 GOL ATARIZ VE D.BAKIRI EVİNE 3 GOLLE YOLLARIZ.AMA FUTBOL BU TAKIM KÜCÜMSEMESİNDE KAZA İSTEMEYİZ.ALLAHIN İZNİYLE BU MAÇ
SİVASIMIZ:3 DİYARBAKIR;1 İNSALLAH O GOLÜDE YEMEYİZ AMA BEN YAZDIM İŞTE.:rolleyes: |
küçümsemek yok
Bu Sivasspor Diyarbakırıda yenecek güçtedir.Ama rakibi hiçbir zaman küçümsememek gerek. Yaralı aslanın ne yapacağı belli olmaz. İşin ciddiyetini bilip çıkarsa sahaya takımımız,güzel bir oyunla galip gelecektir.Skora gelince de hangi skorla galip gelirsen gel aynı puanı veriyorlar. Tabiki bol gollü bir karşılaşma olsa 3-1 4-2 5-3 gibi izleyenlere futbol ziyafeti versek fena olmaz ama 1 sıfır olsun bizim olsun. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra. Rakibi küçümsemek yok. Daha ligin başı sayılır.Sivasımıza Diyarbakır karşısında başarılar diliyorum.
Herkese saygılar |
[b]Diyarbakırın Sivastan çıkışı olamaz...Onlardan yıllar öncesinin intikamı var..Bu maçı 2-0 alırız...Gollerden birini Anderson atar...[/b]
|
Sivasspor: 2
Diyarbakir: 0 :D |
[FONT="Arial Black"]sivasspor:2
diyarbakır:0 %100 kazanacağız defans süper,forvet zaten kısır ondan fazka gol olmaz.:rolleyes: [/FONT] |
SİVASIM 2
DİYAR 0 |
[B]biz bu diyarı gözümüz kapalı doldururuz...biraz averaj yapalım...[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]SIVASSPOR:1[/FONT][/COLOR]
diyarbakir:0 [COLOR="Red"]______________________________[/COLOR] [FONT="Verdana"][COLOR="Black"]YIGIDO SAADET ZINCIRI[/COLOR][/FONT] |
Bu Sivas Diyarbakır'ı hayda hayda yener. Ama maç 1-0 biter. 1'den başka gol olmaz zaten.
|
[color=blue][b]SİVASSPORUM:3
DİYARBAKIRSPOR:0[/b][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:13. |