![]() |
AHA BEN KACTIM..... GORUSURUK :lol: :lol: :lol:
HARBİDEN YAW EN SAF İSKELETOR.... :lol: :lol: :lol: |
[size=2][color=red]ulen gunay yandin sen bittin sen nasil bana kacak güresen dersin be allahina kadar sivasliyik gardas ben bunu kabul etmiyorum ona göre valla rüstüyü duvara carptim hemde tek elle muhahahahaha
en iyi tahminci victoryyyyyy[/color][/size] |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[color=darkred][i][b]en kolpa abcde[/b][/i][/color] |
[quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]ulen gunay yandin sen bittin sen nasil bana kacak güresen dersin be allahina kadar sivasliyik gardas ben bunu kabul etmiyorum ona göre valla rüstüyü duvara carptim hemde tek elle muhahahahaha
en iyi tahminci victoryyyyyy[/color][/size][/quote] ABİ BİZDE SİVASLIYIK COK SUKUR HADİ AMA KABUL ET SİMDİ... TEK SEN İTİRAZ ETTİN ZATEN O DUVAR OLAYIDA SAİBELİ TAM BİLMİYORUM YANİ :lol: :lol: :lol: HE BAK EN İYİ TAHMİNCİ VICTORY :lol: :lol: :lol: |
Ayhan abi duvara carpmadi Rüstü abiyi
Sadece duvurdan duvara carpti :D :D :D :D [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=VICTORY]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[color=darkred][i][b]en kolpa abcde[/b][/i][/color][/quote] YOK GARDAS BAK ELBEYLİ OLDU SİMDİ :lol: :lol: :lol: |
[quote=elbeyli58]Ayhan abi duvara carpmadi Rüstü abiyi
Sadece duvurdan duvara carpti :D :D :D :D [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] [size=2][color=red] :wink: allahina gurban elbeyli gercekleri sen gördün ya yeter bu gunaya :arrow: en delikanli ve gercekci konusan ELBEYLI58[/color][/size] |
[color=darkred][i][b]en şanslısı gunay özelmesajı oku[/b[/i][/color]][/i]
|
EN HIZLI VICTORY.... OKUDUM :lol: :lol: :lol:
|
Ya ben bu topici daha dün basladigini gördüm.
Siz nelerde bulmussunuz bu konu sasirdim dogrusu. Megerse bizde ne cevherler varmis be.:wink: Gercekten bravo. :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:38. |