![]() |
-->: Bu kadarı da fazla değil mi?
bu ne yaaa.yeter bu kadar şerefsizlik ne istiyorlar sivastan.
|
bizi herhalde af zanettiler her cezayı bize kesiyorlar
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Şerefsizler....Başka bir kelime söylemek istemiyorum...Sivasa hainlik edenlerin hepsi haindir benim gözümde....
SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]serhan reis sana aynen katılıyorum bu sadece sivasspora olan düşmanlıktan geliyor biz küfretmiyoruz ceza veriyaorlar böyle saçmalık olmaz bundan sonra edelim belki ceza vermezler[/B] |
herkesin bir sabrı vardır sabrımızı taşırmasınlar biz taraftar olarak maçlara gidip güzelce maç izliyoz bi kere
|
[B][I]SACMALIK CEZA VERECEK BISEY BULAMADILAR FATURA KESECEK SEBEPLER ARIYOLAR BUNLAR BOYLE YAPTIKCA BİZ SİVASIMIZA INADA DAHA COK DESTEK OLMALIYIZ OLUMUNE SIVAS [/I][/B]
|
BÖYLE HER OLAYDA BIZE CEZA VERECEKLERSE LEVENTTEKI YERLERINI BIR DEGISTIRMEK LAZIM
|
[QUOTE=gakgo58][B][COLOR="Blue"]YA BU FEDERASYON SİVASLININ SABRINIMI DENİYOR....????
YA BU KADARINA SABIR TAŞI ÇATLAR... LA HAVLE VELA KUVVET[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]bencede dede yaww sabır tası olsa catlıyıcaktı :mad: [/B] |
ewet fazla olduuuuuuuuuuuuu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:59. |