![]() |
1.sivasspor
2.galatasaray 3.kayserispor 4.tarabzonspor KIM OLURSA OLSUN |
1-Fenerbahçe
2-Trabzonspor 3-G.Birliği 4-Beşiktaş 5-Konyaspor 9-SİVASSPOR 16-Ç.Rize 17-Samsun 18-D.Bakır |
[quote=Bilmiyorum]1-galatasaray
2-fenerbahçe 3-trabzonspor 4-beşiktaş 5-ankaraspor 6-denizli 7-gençlerbirligi 8-konya 9-malatya 10-gaziantep 11-rize 12samsun 13-SİVASSPOR 14ankaragücü 15-kayseri 16-manisa 17-k.erciyes 18.diyarbakır[/quote] |
[quote=Bilmiyorum][quote=Bilmiyorum]1-galatasaray
2-fenerbahçe 3-trabzonspor 4-beşiktaş 5-ankaraspor 6-denizli 7-gençlerbirligi 8-konya 9-malatya 10-gaziantep 11-rize 12samsun 13-SİVASSPOR 14ankaragücü 15-kayseri 16-manisa 17-k.erciyes 18.diyarbakır[/quote][/quote] bence gerçekçi olmak gerekirse bu sene 12-13. falan oluruz yönetim de zaten ilk sezon böyle bir sonuç istiyor kimse kendini kandırmasın bu takım ancak ilk 11 e girer |
bence böyle olur....:
1.FENERBAHCE 2.GALATASARAY 3.TRABZON 4.BESIKTAS 5.DENIZLI 6.B.Bld.ANKARA 7.MALATYA 8.KONYA 9.en büyük SIVASSPORRR 10.GENCLERBIRLIGI 11.ERCIYES 12.GAZIANTEP 13.RIZE 14.DIYARBAKIR 15.SAMSUN 16.KAYSERI :) 17.MANISA :) 18.ANKARAGÜCÜ :) |
[quote=turgutkizgir][b] [size=6]SIRALAMA YAPMAK YERİNE DAHA GERÇEKÇİ BİR ŞEYLER YAZMANIN DAHA UYGUN OLACAĞI KANISINDAYIM.
KİM İSTEMEZ MEMLEKETİNİN TAKIMININ ŞAMPİYON OLARAK LİGİ BİTİRMESİNİ. AMA GERÇEKLER ORTADA İKİNCİ LİGDEN YENİ ÇIKMIŞIZ, ÖNÜMÜZDE BİR YIĞIN SORUN YENİ TAKIM,YENİ HOCA,YENİ STAD, YENİ TARAFTAR(yeni diyorum çünkü biz daha doğru dürüst takımı ne zaman destekleyeceğimizi ne zaman atşleyeceğimizi bilmiyoruz.) EN BÜYÜK SORUN İSE PARA BUNUN YANISIRA ARTIK BURASI A KATEGORİSİ DEĞİL BURASI KURTLAR SOFRASI BURDA PUAN HER ZAMAN ASLANIN AĞZINDA OLMAYACAK BAZI ZAMANLARDA MİDEYE KADAR İNMEK GEREKECEK. VE BUNCA OLUMSUZLUK İÇERİSİNDE İLK YILIMIZDA LİGE TUTUNMAYI BECEREBİLİRSEK. SEVGİLİ SİVAS LI HEMŞERİLERİMİZDE TAKIMIN İLE GETİRİSİNİ AZ ÇOK GÖRÜR VE TAKIMA MADDİ VE MANEVİ DESTEKTE BULUNURLARSA, BİR GAZİANTEP,DENİZLİ, G.BİRLİĞİ GİBİ LİGİN ÜSTÜNÜ ZORLAYAN BİR TAKIM OLURUZ.......[/size][/b][/quote] [size=6][b][i]Çok doğru söylüyorsun Turgut abi inşallah senin dediğin gibi üst sıraları zorlayan güçlü bir anadolu takımı oluruz...[/i][/b][/size] |
ARKADAŞLAR BAZI ŞEYLERDE HADDIMIZI BILMEMIZ LAZIM.ŞU AN KI DURUMUMUZLA LIGDE KALMA MUCADELESI VERIRIZ.INSAALLAH BU SENE LIGDE KALIRIZ.SIRA BELIRTEMIYECEGIM
|
ben galatasaraylıyım bir sivaslı olarak bu sene gönlümün yarısı sivassporda yiğidin eesas yeri sivas ama şampiyon galatasaray yiğidolar ligi ilk 12 arasında kapatır seneyede ilk 5 te olur
|
[quote=Kaptan_58GENCLiK][b]1- FENERBAHÇE
2- BEŞİKTAŞ 3- GALATASARAY[/b] [size=6][color=red][i][b]4- SİVASSPOR[/b][/i][/color][/size] [b]5- TRABZON[/b] [color=darkblue][b] BENCE İLK 5 BÖYLE OLUR....[/b][/color][/quote] gönlümden geceni aynen yazmış.... |
1- Beşiktaş 73
2- Trabzonspor 69 3- Fenerbahçe 62 4- Galatasaray 61 5- Sivasspor 58 :) düşcek takımlar o kadar da önemli diil :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:38. |