![]() |
-->: YİĞİDO`NUN ŞOVU
şoğumuzun sonunda mustafa hoça bile üzgünmüş
|
[QUOTE=sinan58_34][B][I]artık seytanın koluda bacagıda bızım elımızde sonunda elımıze gecırdık :D [/I][/B][/QUOTE]
şeytanda daha bacak kalmadı yanımıza yanaşamaz |
helal olsun ...
artik seri basladi... gözümüz aydin... slmlar özsivasli bugta... |
insallah.. hep böyle deam ederiz gollerin devamini bekliyoruz....
|
andersona helal olsun.adam dedi gol atacam ve 2 tane atti
|
ben demistim zaten 4 eylülde bu hafta show var diye iicmde öyle bir his vardi.insallah artik böyle devam ederiz
|
-->: SIVASSPOR 3:0 KAYSERI ERCIYES
[QUOTE=Etem-Murat]sağlık olsun hocom bez hak ettik[/QUOTE]
12 HAFTADIR BİZ ÜZÜLÜYORDUK AMA ARTIK SIRAMIZI SAVDIK ARTIK SEVİNME VAKTİ GELDİ[B][COLOR="Orange"]ANTİDİYARBAKIR[/COLOR][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]MART AYININ BU GÜZEL GÜNÜNDE SÜPER BİR FUTBOL İLE SÜPER BİR TARAFTAR İLE ERCİYESİ FARKLI YENDİK..BU MAÇ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ..BU 3 PUAN SİVAS'IN BÜTÜN GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRDİ..12 MAÇ SONRA GOL GÖRMEK HEMDE 3 TANE BİRDEN ÇOK GÜZELDİ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
12 Hafta sonunda alınan bu güzel galibiyet ile Sivassporumuz çıkısını sürdereceğine inanıyorum.
Komşumuz karşısında alınan bu galibiyet, takımımız için büyük bir moral oldu. Galibiyet hasretimize son verdikleri için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu arada maça giden ve takımımızı en güzel şekilde destekleyen taraftarımızıda tüm içtenlikle kutluyor ve tüm maçlarımızda bu şekilde destek vermelerini diliyorum. |
[B][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEKTEN TEKNİK HEYET VE YÖNETİME TEŞEKKÜRLER...BİZLERE WERDİKLERİ MESAJLARLA HEP GÖNLÜMÜZÜ RAHAT TUTMALARINI SÖYLEMİŞLERDİ...EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER...[/FONT][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:49. |