![]() |
-->: İzMir ve ÇeVre BöLgEdeKi YiĞiDoLaR-2...
[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][B]
Abi Ben napcam? Saat 8:30'da GARajda olmam zor bir ihtimal.. Eğer otobüs Aydın' a uğruyor ise ben aydın'da binerim otobüse.. [/B][/FONT][/QUOTE] [I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]TARKAN SEN AYDINDAN BİN SENİN YOLUN DAHA YAKINMIŞ???BU MAÇTA BİZİ TEMSİL EDECEKSİNİZ ONA GÖRE HA::):)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]TARKAN SEN AYDINDAN BİN SENİN YOLUN DAHA YAKINMIŞ???BU MAÇTA BİZİ TEMSİL EDECEKSİNİZ ONA GÖRE HA::):)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B] Abi bilmiyorum valla .... [/B][/CENTER][/FONT] ...... |
[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]
Abi bilmiyorum valla .... [/B][/CENTER][/FONT] ......[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Tarkan sensiz olur mu ??GEt dEnizliye....Tribünü ateşle...:D[/FONT][/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Tarkan sensiz olur mu ??GEt dEnizliye....Tribünü ateşle...:D[/FONT][/B][/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Gardaş gidecem ztn :D :D o laf başka bişey için..[/B][/CENTER][/FONT] |
[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Gardaş gidecem ztn :D :D o laf başka bişey için..[/B][/CENTER][/FONT][/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]oky.....Yolun açık olsun!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/B] |
[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]
Abi bilmiyorum valla .... [/B][/CENTER][/FONT] ......[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Anlamadım????Sana ihtiyaç var orda gitte tribünleri ateşle....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
herkeze basarilar dilerim etem abi ve tarkan kardese tesekurler ben suan belcika dayim yazin sivas dayim ozmn da maclar yok ama ben 1 caya kadar sivas da kalcam yani 2007 e kadar 1967 dernekkkkkk durun seneye super lig de
kavakliiii hakannnnnn geliyooo laaa usag |
bundan 20 gun once olsaydı bende giderdim maça.aydında askerlik yaptım.haftasonu çarşı izninde gider gelirdim valla :)
|
[QUOTE=IsYaNKaR]bundan 20 gun once olsaydı bende giderdim maça.aydında askerlik yaptım.haftasonu çarşı izninde gider gelirdim valla :)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkes senin gibi cefakar ve fedakar taraftar olsa daha ne:)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkes senin gibi cefakar ve fedakar taraftar olsa daha ne:)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
saolasın abi.ama benim gibi daha nice tarftarımız var..boyle tarftar olduktan sonra sırtımız yere gelmez :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11. |