SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   İzMir ve ÇeVre BöLgEdeKi YiĞiDoLaR-2... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6528)

serhankaburcuk 11.03.2006 20:40

-->: İzMir ve ÇeVre BöLgEdeKi YiĞiDoLaR-2...

[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][B]
Abi Ben napcam? Saat 8:30'da GARajda olmam zor bir ihtimal.. Eğer otobüs Aydın' a uğruyor ise ben aydın'da binerim otobüse.. [/B][/FONT][/QUOTE]

[I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]TARKAN SEN AYDINDAN BİN SENİN YOLUN DAHA YAKINMIŞ???BU MAÇTA BİZİ TEMSİL EDECEKSİNİZ ONA GÖRE HA::):)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I]

Tarkan ÇeLik 11.03.2006 20:41

[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]TARKAN SEN AYDINDAN BİN SENİN YOLUN DAHA YAKINMIŞ???BU MAÇTA BİZİ TEMSİL EDECEKSİNİZ ONA GÖRE HA::):)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/B][/I][/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]
Abi bilmiyorum valla .... [/B][/CENTER][/FONT] ......

DJMuRaT 11.03.2006 20:52

[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]
Abi bilmiyorum valla .... [/B][/CENTER][/FONT] ......[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Tarkan sensiz olur mu ??GEt dEnizliye....Tribünü ateşle...:D[/FONT][/B]

Tarkan ÇeLik 11.03.2006 20:53

[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Tarkan sensiz olur mu ??GEt dEnizliye....Tribünü ateşle...:D[/FONT][/B][/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Gardaş gidecem ztn :D :D o laf başka bişey için..[/B][/CENTER][/FONT]

DJMuRaT 11.03.2006 20:55

[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]Gardaş gidecem ztn :D :D o laf başka bişey için..[/B][/CENTER][/FONT][/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]oky.....Yolun açık olsun!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/B]

serhankaburcuk 11.03.2006 21:05

[QUOTE=izmirli_yigido][FONT="Comic Sans MS"][CENTER][B]
Abi bilmiyorum valla .... [/B][/CENTER][/FONT] ......[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Anlamadım????Sana ihtiyaç var orda gitte tribünleri ateşle....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

DeLi YuReK 58 11.03.2006 21:09

herkeze basarilar dilerim etem abi ve tarkan kardese tesekurler ben suan belcika dayim yazin sivas dayim ozmn da maclar yok ama ben 1 caya kadar sivas da kalcam yani 2007 e kadar 1967 dernekkkkkk durun seneye super lig de
kavakliiii hakannnnnn geliyooo laaa usag

PATRON 11.03.2006 21:14

bundan 20 gun once olsaydı bende giderdim maça.aydında askerlik yaptım.haftasonu çarşı izninde gider gelirdim valla :)

serhankaburcuk 11.03.2006 21:30

[QUOTE=IsYaNKaR]bundan 20 gun once olsaydı bende giderdim maça.aydında askerlik yaptım.haftasonu çarşı izninde gider gelirdim valla :)[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkes senin gibi cefakar ve fedakar taraftar olsa daha ne:)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

PATRON 11.03.2006 21:54

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkes senin gibi cefakar ve fedakar taraftar olsa daha ne:)[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

saolasın abi.ama benim gibi daha nice tarftarımız var..boyle tarftar olduktan sonra sırtımız yere gelmez :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.