SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Manisa Maçında Ne Gibi Organizasyonlar yapılabilir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=663)

kadir20 20.04.2005 19:42

biz ama kalabalik gelecegiz ona göre

V1CT0RY 20.04.2005 19:44

[color=darkred][i][b]ARTIK ABİLERE ONA GÖRE RAKAM WERİRSİNİZ.AYRICA S,İVASTAKİ TANIDIKLARINIZA BİLET ALDIRABİLİRSİNİZ.NASIL OLSA GUNUNDEN ÖNCE PİYASAYA ÇIKIOR BİLETLER[/b][/i][/color]

CEVIK 20.04.2005 22:43

[quote=kadir20]ya ama ben orda olsam valla da billada küfürü basardim niye diye sorum manisada oynanan macta ****ler köylüler cikin demedimi bende tv den bakiyordum serefsiz ler keske orda olsaydim bir ikisini dograsaydim zengin p...leri[/quote] :?: :?: [color=red][/color][size=6][/size] ARKADAŞ LAR BUNLAR SİZE VE SİVASLIYA YAKIŞMAZ SİVASLI MERT VE YİGİİT İNSANDIR KÜFÜR ASLA ONLAR KÜFÜR ET DİYSE BİZ DEMİ EDELİİM LÜTFEN LÜTFEN ONLARIN [size=7][/size]SEVİYESİNE İNMEYELİM BİZ CENTİLMENCE MİSAFİRİ SİVASLIYA YAKIŞIR ŞEKİLDE AGIRLIYALIM TÜM TÜRKİYE SİVASI VE SİVASLILARI SEYRETSİN BİZ BAŞKALARI GİBİ OLMAMALIYIZ CÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ[size=7][/size][color=blue][/color][size=7][/size]

Hüseyin_58 20.04.2005 22:49

Kesinlikle yanlis bir tavir sergiliyorsun kardes.Küfür bize yani Sivasliya yakismaz.Biz yigidin harman oldugu yerden gelmisiz. Lütfen küfürü birakalim,küfür hep ortaligi karistirir.

FatihSoner58 20.04.2005 23:10

[quote=Sivas5858]Kesinlikle yanlis bir tavir sergiliyorsun kardes.Küfür bize yani Sivasliya yakismaz.Biz yigidin harman oldugu yerden gelmisiz. Lütfen küfürü birakalim,küfür hep ortaligi karistirir.[/quote]

aynen gardas

GuNaY 20.04.2005 23:28

[size=2][color=blue][b]kadir ben yeni okudum formu.. ama senin gencliignden olsa gerek biraz heycanlısın galiba??? unutmaki büyük taraftar (yani biz) küfürle deil yapacagımız tezehuratla onları susturacagız!!![/b][/color][/size]

izmirliyigido 20.04.2005 23:52

[b]KÜFÜRE HAYIR !...[/b] Bunu savunan arkadaşlar bir daha bu siteye yazmasın, bir daha maça gelmesin.

Maçta görsel şölen olmalı. Tüm Türkiye izleyeceğine göre, izleyenler "Sivasspor, takımıyla, taraftarıyla Süper Lig'e yakışıyor" demeli...

Yoksa öyle kuru kuruya "Siii-vass, Siii-vass" diye bağırmakla taraftarlık olmaz. Taraftarı Bursa ve Kocaeli'de gördük. Hiç susmadan, tribünler hep bir renk, futbolcuyu motive ediyorlar.

[u]Arkadaşlar[/u],
1- En başta herkes bayrağı ile gelsin,
2- Ya Sivasspor formalarınızla (yoksa) kırmızı gömlek, tişört veya montlarınızla gelin,
3- Herkes kırtasiyelerden bir tabaka kırmızı veya beyaz karton alsın. (fiyatı çok değil ya 250 bin lira yada en fazla 500 bin lira. Bir seferlik verin yaw). Hep birlikte kaldırdığınızda tribünlerde ki renk armonisini bir düşünün !...
4- Davul-zurna getirebilen varsa getirtsin.
5- Herkes bir avuç konfeti (kırpıntı) kesip getirsin.
6- Devamlı olarak "Meksika dalgalanması" yaparak Tv kameralarını tribünlere yönlendirin.
7- Her golden sonra da bağırta bağırta "Sivas'ın yollarına" türküsünün çaılınmasını sağlayın.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

GuNaY 21.04.2005 02:19

[color=blue][size=2][color=cyan][b]abi bunlar olsa tamam zaten ama duyduguma göre birtakım sürprizlerde varmıs... gelsinlerde görsünler bakalım :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size][/color]

ofozturk 21.04.2005 07:54

Abilerim...Maç esnasında meksika dalgalanması yapabilir mi tüm stad. Maç içerisinde tansiyona göre 3-4 defa...Göze hoş gelen bir gösteri olur. Hem bu dalgalanma YİGODO'ların birbirleri ile ne kadar uyum içinde olduklarını gösterir... Ne dersiniz...

izmirliyigido 21.04.2005 11:39

[color=blue][b]RIZA'YA DESTEK PANKARTI[/b][/color]

Rıza'ya yapılan terbiyesizliği Fenerbahçe-Beşiktaş çekişmesinden çok, bir Sivas'lı olduğu için ele alalım. Tüm Türkiye'de tanınan ve sevilen bir Sivas'lı olarak ona sahip çıkmak adına bu hafta tribünlere ona destek verecek bir pankart asalım.

Bu konuda taraftar gruplarından yardım bekliyoruz. Konuyla ilgilenen bir grup olursa, tribünlerimizde tüm Türkiye'nin gündeminde olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:32.