SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6990)

yigido Atilla 23.06.2006 12:20

-->: KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...

Aramiza katildiginiz icin cok sevindim tabiki 2.ci takimimiz kartal spor kartal spora basarilar dilerim

HALIL 23.06.2006 12:30

gardas o mumin hayirsever iyi golcumu memnun musunuz takim olarak super ligde oynaya bilirmi tamam sa sivasspor transfer etsin

ademyavuz 23.06.2006 13:06

[QUOTE=kartalspor]valla bizim size destek olmamız zor.çünkü sivasa kimse gelemez.ama internet ortamından hertürlü desteği sağlarız.asıl desteği sizden bekliyoruz.çünkü il takımısınız ve türküyenin her yerinde hemşerileriniz var.umarım istanbulda olupta kartala yakın olan hemşerileriniz bize destek olurlar.sizi her maçımıza bekleriz.gerekli desteğide elimizden geldiğince gösteririz...[/QUOTE]
haklisin kardesim.burdan tum istanbukdaki hemserilerimize sesleniyoruz boyle kardes takimlara destek versinler

kartalspor 23.06.2006 13:09

bana göre çok kaliteli bir golcü.takımın herşeyi diyebilirim.play-off maçlarında 6 hafta sakatlık geçirdi.sezonun son 2-3 maçına yetişebildi ancak ordada gerekli varlığı gösteremedi.ama bu sene ise konuştuğum zaman mümin abiyle çok formda olduğunu söylüyor.benim muhabbetim iyidir.her zaman konuşuruz kendisiyle.şu sıralar hocayla anlaşamıyo.takımdan ayrılıcaktı bi aralar.ama başkan yeni teklif yaptı mümin abi de 1 sene daha kalmayı kabul etmiş.ama bu sene bize göre her maç banko oynar.tabi bizim bi i... teknik direktör var.mümin abiyle anlaşamıyo onla da yeni sözleşme yapmışlar.valla bilmiyorum ama mümin abiyi oynatmazsa çok büyük eleştirialıcak bizde.bunu kendisi de biliyo.bence yeni sezonda bunu göz önüne alır.zaten kartalda kimse adamı sevmiyo.ama yine de bizim başkan takımda kalmasında ısrarcı nedenini bizde anlamıyoruz.bize kalsa geçen sezon play-off ta inegöl maçımız vardı içeredeki.o maçtan itibaren bırakması lazımdı.teklifiniz varsa mümin abiye iletebilirim.ama kabul edeceğini zannetmiyorum.çünkü yeni sözleşme yaptı.1 sene daha takımda kalıcak...

HALIL 23.06.2006 14:23

gardas sen mumin gardasa soyle her zaman kapimiz aciktir iyi topcuysa niye olmasin transfer ederiz belki sen ona soyle ginedende

serhankaburcuk 23.06.2006 14:49

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sevgili Kartalsporlu arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz....[/COLOR][/FONT][/B][/I]

NAUGHTYBOY58 23.06.2006 16:25

sivaslı arkadaşlarımın arasına hışgeldiniz ne mutlu olduk

kartalspor 25.06.2006 14:41

teşekkürler sağolun yiğidolar.bizde aranızda olmaktan çök memnunuz.inşallah yapılan transferler takıma katkı yapar.ha bu arada KARTALSPORUMUZ pendikten kaleci kubilayı transfer etti.bu sezonki 6.transferimiz.ayrıca kasımpaşalı gökmen içinde görüşmeler devam ediyor.ilgilenenlere duyrulur.sivaslı kardeşlerim carvalhoyu almışsınız hayırlı olsun.daha yaşı genç sanırım forvet oynuyo.inşallah takıma katkı yapar...

kartalspor 29.06.2006 12:07

Kartalspor yeni sezon hazırlıklarına 30 haziranda başlıyor... Cuma günü 15:00' de Tesislerde toplanacak olan takımımız 17:00'de yapacağı antrenmanla yeni sezona start verecek.

13 temmuzda Abant PetroClup otelde 22 günlük kamp çalışması başlayacak. bu tarihe kadar tesislerde çalışmalar devam edecek...

Yeni sezonda ; K.Maraştan onur, K.Gümrükten Kerem, K.Köyden Metin ve Serkan , Pendikten kaleci Kubilay ve Kasımpaşadan Gökmen ve Tayfun yeni sezonda takımımıza dahilolan oyuncular...

Geçen sene aramızda olup bu sene aramızdan ayrılan arkadaşlar; Necdet, Sinan, Cenk, Sefer, Fatih Kılıçkaya, kaleci Soner...

Yeni sezon takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun ....

che_58 29.06.2006 12:59

tamam iyi güzel de
kartalsporla ilgili haberler yazmaya başlamışın
bunun bizle ne alakası var ki

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.