![]() |
-->: KOMBINE BILET KAMPANYASI
[QUOTE=SONMEZ][B]2 KOMBİNE BİLET DE BENDEN...
[COLOR="Red"]HEP[/COLOR] [COLOR="Lime"]DESTEK[/COLOR] [COLOR="Blue"]TAM[/COLOR] [COLOR="Magenta"]DESTEK[/COLOR] [/B][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Abi jestinden dolayı teşekkür ediyoruz.Bende bu jestler üzerine 2 kombine vermek istiyorum.2 KOMBİNEDE BENDEN.[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar illaki tam bir kombine parası verilecek diye bir kaide yok.Herkes gönlünden ne kopuyorsa.Atıyorum 1 kombine parasının yarısını bir gönüllü verir diğer yarısınıda başka bir gönüllü verir.Yani birlikten kuvvet doğar.Bunu herkes yapabilir.Bütün kardeşlerimizden destek bekliyoruz.Sezona az kaldı Haydi yiğidolar Desteğe devam edelim..[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Abi jestinden dolayı teşekkür ediyoruz.Bende bu jestler üzerine 2 kombine vermek istiyorum.2 KOMBİNEDE BENDEN.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B][I]Tribünlerin Efendisi,Krali Serhanreis KOMBINELER Icin TESEKKÜRLER[/I][/B] |
[CENTER][B][I]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.. [/I][/B][/CENTER] [B][I][COLOR="Red"]1.CAGLAYAN..............[/COLOR] : 2 KOMBINE [COLOR="Red"]2.DERNEK MUSTAFA....[/COLOR] : 3 KOMBINE [COLOR="Red"]3.SONMEZ..................[/COLOR]: 2 KOMBINE [COLOR="Red"]4.SivasLady...............[/COLOR]: 1 KOMBINE [COLOR="Red"]5.RüstüElmaS.............[/COLOR]: 2 KOMBINE [COLOR="Red"]6.1967_Dernek_Nail...[/COLOR]: 2 KOMBINE [COLOR="Red"]7.NILAY.....................[/COLOR]: 2 KOMBINE 1+1 [COLOR="Red"]8.Serhan Kaburcuk......[/COLOR]:2 KOMBİNE [COLOR="Red"]9............?[/COLOR] [COLOR="Red"]10..........?[/COLOR] [COLOR="Red"]11..........?[/COLOR] [COLOR="Red"]12..........?[/COLOR] [COLOR="Red"]13..........?[/COLOR] [COLOR="Red"]14..........?[/COLOR] [COLOR="Red"]15..........?[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Tribünlerin Efendisi,Krali Serhanreis KOMBINELER Icin TESEKKÜRLER[/I][/B][/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Herkes taşın altına elini sokmalı.Kenarda oturup başarı beklemek ne kadar doğru.Bende size teşekkür ediyorum...HAYDİ DESTEĞE DEVAM....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=gokbora]BEN KENDIM MACLARA GIDEMIYORUM.
DERNEGE BAGISLAYAMIYORUM DERNEK UYELERI ILE NEDENSE YILDIZLARIMIZ BIR TURLU BARISMIYOR SITEDEN BIRISINE YADA IMKANLARI KISITLI BIRISINE BENDEN HEDIYE OLSUN[/QUOTE] hayrola gardaş dernekte kim leyıldızın barış mıyor |
[QUOTE=gokbora]BEN KENDIM MACLARA GIDEMIYORUM.
DERNEGE BAGISLAYAMIYORUM DERNEK UYELERI ILE NEDENSE YILDIZLARIMIZ BIR TURLU BARISMIYOR SITEDEN BIRISINE YADA IMKANLARI KISITLI BIRISINE BENDEN HEDIYE OLSUN[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş derneğin bir yalnışını gördüysen bizlere söyle.Dernekte yetkili olan derneğin başkanı var başkan yardımcısı var genel muhasibi var.Ama sitede dernek nicki ile giren yüzlerce kardeşimiz var.Derneği neden sevmedin neden yıldızın barışmadı anlayamadım.Doğrusu merakta ediyorum yani...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gardaş derneğin bir yalnışını gördüysen bizlere söyle.Dernekte yetkili olan derneğin başkanı var başkan yardımcısı var genel muhasibi var.Ama sitede dernek nicki ile giren yüzlerce kardeşimiz var.Derneği neden sevmedin neden yıldızın barışmadı anlayamadım.Doğrusu merakta ediyorum yani...[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
dernekle bir priblemim yok gardas olacanida zannetmem.sadece bu sitede iki kisi var oyuzden bahsettim eger gercek dernek uyesi degillerse dernek nicki ile siteye girmemeleri lazim sonucta dernek nicki ile girildigi zaman bir gercek dernekli gibi davranilmasi gerekir.davranamiyolarsa bu nickide kullanma hakkina sahip degillerdir.sizlerin bu konu hakkinda duyarli davranmanizi bekliyorum |
[QUOTE=gokbora]dernekle bir priblemim yok gardas olacanida zannetmem.sadece bu sitede iki kisi var oyuzden bahsettim eger gercek dernek uyesi degillerse dernek nicki ile siteye girmemeleri lazim sonucta dernek nicki ile girildigi zaman bir gercek dernekli gibi davranilmasi gerekir.davranamiyolarsa bu nickide kullanma hakkina sahip degillerdir.sizlerin bu konu hakkinda duyarli davranmanizi bekliyorum[/QUOTE]
gardaş kim bun lar sana zahmet sölüye bilirmisin |
[B][I]Gokbora Arkadasimizi Kombine Bilet Kampanyasina Katilip HEM [COLOR="Red"]SIVASSPOR[/COLOR]´UMUZA HEMDE
[COLOR="Red"]1967_GENC TARAFTARLAR DERNEGI[/COLOR]`NE DESTEKLERINDEN DOLAYI TESEKKÜR EDERIZ.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:42. |