SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   hucum oyuncusu sart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7339)

Etem-Murat 14.07.2006 12:50

-->: hucum oyuncusu sart

[B]vay be bizim hocayı mudaha edecek arkadaşda varmış
tabiki hoca bilir bizler burda sadece fikir alıp veriyoruz değilmi
her üye istediğini alır satar veya daha iyi oyuncular almasını ister
sivas spor için tabiki buna hoca karar verecek bizler sadece burda yorumdan öte gitmez dediklerimiz[/B]

Besyo_cu 14.07.2006 12:55

Ağalar trabzonspor gecen sene denızlıye kıralık verdiği mehmet yılmaz ı elindedn cıakrmayı düşünüyormuş ne oyuncu ya alalım onu hemen hem genc te

yigido Atilla 14.07.2006 13:49

[QUOTE=Etem-Murat][B]vay be bizim hocayı mudaha edecek arkadaşda varmış
sivas spor için tabiki buna hoca karar verecek bizler sadece burda yorumdan öte gitmez dediklerimiz[/B][/QUOTE]
NOT= Alinacak futbolcuyu hocaya birakmak bence cok yanlis buna menejer kara vermeli.
1.Bütün takima alinacak futbolculari menerjer almali.
2.Alinacak futbolculari menejer 1, veya 2 sezon takip edmeli.
3.alinacak oyunculari hoca birakmak dogru degil cünkü hocanin kalacagi göstercegi sezonluk basariya bakar basarili olamassa ,hoca gider yerine gelen hoca takimin yarisini gönderir kafasina göre 6,7 oyuncau aldirir bu yapilan yanlis transfer politikasindan kim zarar görür tabiki sivasspor..
5.Takim kurduktan sonra bu takima uygun calistiracak bir hoca aranir ve bulunur ..
6. o. hoca ile basarili olursa uzun müddet calisilir ve takimin sadece aksayan yerlerine futbolcu alinir ....
7.Türkiye sperligi takimlari onun icin avrupada basarili olamiyor menejer sisteminin oturmadihgi icin sadece alinacak transferi türkiyede medya ve hoca belirliyor ve hoca istifa edip takimi birakiyor onca milyon paralar sokaga atiliyor . Almanyanda yapilan transfere sadece menejerler yapar o isi hoca ya birakmazlar elindeki kadro ile calisir örnegin , Rudi Asauer Schalke,Hönes Bayern München nicin biz Antrönerlere birakiyoruz cok sacma ve basariy ulasamiyoruz

1967_Dernek_Murat 14.07.2006 14:54

[QUOTE=Etem-Murat][B]vay be bizim hocayı mudaha edecek arkadaşda varmış
sivas spor için tabiki buna hoca karar verecek bizler sadece burda yorumdan öte gitmez dediklerimiz[/B][/QUOTE]

[B][CENTER][COLOR="Blue"]O ZAMAN TAKIMIN BAŞINA SİZ GECİN SİZ ALIP SATIN TOPCULARI BİZ KAC YILDIR TAKIMIN PEŞİNDEYİZ HİÇ DEMEDİK Kİ ŞU RANIN VEYA BU RANIN EKSİGİ VARDİYE BÜLENT UYGUNUN CEP TELİNİ ALIN TELEFON ACIN ŞURAYA YADA BURAYA TOPCU ALIN DİYE OLAMZ MI BURDA YAZMANIZIN HİÇ ANLAMI YOK.
EVET DEDİGİN GİBİ HOCAYI VE FUTBOLCULARI SAVUNAN BİRİLERİ VAR KLAVYE BAŞIN DA TOPCU ALINIP SATILMAZ.[/COLOR][/CENTER][/B]

bcanpol 14.07.2006 16:03

evet gardaşlar benim dediklerim nasıl ama biraz ucuz maliyetli futbolcular değiller ama işe yarar bize stoper gerekli buda fildişi sahillerinden kanga akale fransanın lens takımında oynuyo yani bize yeter [url]http://www.rfi.fr/actufr/images/073/Kanga_Akale_CIV150.jpg[/url] bu siteye bakın veya resime harika bir oyuncu

yigido Atilla 14.07.2006 16:58

Birakin isteyen kafasina göre kendi yorumunu yapsin Genc Sivassportaraftarlar dernegi (((Yigido Halil Sivasspora Hoca olsun yazmis))))) YigidoHalil kardes kendine göre istedigi yorumu yapabilir ve Yigido halilin yorumuyla veya bu sitede baska birinin yorumuyla BÜLENT MENEJER oyuncu almayacagini herkes biliyor ve bu sitede cok Sivasli Hoca varmista biz bilmiyoruk yazilari bence dogru degil Kimsenin kalbini kirmayalim . Bu sitede yoksa neyi tartisacagiz her kes bu sitenin gecerli KURALLARINA uydugu sürece bence hic problem olmaz her kes kendi görüsü yazsin herkesin görüsünü saygili olmamiz gerekir diye düsünüyorum...

yigido Atilla 14.07.2006 17:05

[QUOTE=yigido Atilla]Halil gardas bence Forvet degil !!!!!
1. Iyi bir oyun kurucu gerekli saha icin de bir tane general lazim beyin,
2.Kanatlarimiz za cok hizli ileri cikabilecek ve forveti beslecek iki tane sag ve sol kanat oyuncu sart !!!!!!!
3. Yedek klüben cok iyi olmasi gerek her hangi bir sakatlikta yerlerini onlar kadar olmasa bile aratmayacak yedek genc futbolcu sart !!!!!!!
4. Kalecin uzun boylu olmasi sart en azindan 1,90cm olmasi sart kücük kalecinin hava hakimiyeti cok zor yandan gelen ortalarda etkisiz kalir
5. Oyunu devansta kaleci kurar cok önemli. ileriye yaptigi degajlar geri adrese döner.. Kaleci takimin yarisi sayilir futbolda güven vermesi sart futbolcuya ve taraftara...
6.sahanin her yerinde pres, pres yapmak icin Fizik ve kondisyon sart !!!

7.EN ÖNEMLISI TAKIMIN 12 ADAMI YANI TARAFTARIN IYI OLMASI SART SAHAN DOLU OLACAK KARSI TAKIMLA UGRASMAYIP SADECE MAC BITENE KADAR KENDI TAKIMINA DESTEKLECEK O ZAMAN SIVASSPORUN BILEGINI KIMSE BÜKEMEZ
8. ozaman rahat rahat mac seyrederiz .....Yanlisim varsa düzeltin
9 .Bu yazdiklarima kimse katilmak mecburiyettinde degil benim düsüncelerim

talha58 14.07.2006 17:48

ya tabi burada kerses nacizane kendi görüşlerini paylaşıyor. Herkesin amacı belli. Son derece doğal takımında görmek istediği bir oyuncuyu belirtmesi. Hazır yönetim kurulu üyelerinin de takıldığı bir forum varken bunları da açıklıyorlar. Bunda kabahat yoktur herhalde.

Etem-Murat 14.07.2006 18:10

[B]vay adaş senin kadar bizde sivas spor sevdalıyız yıllardır tam 35 sene dile kolaybiz sporcu alıp satmadık burası SİVAS SPOR.COM burda her arkadaşım senin gibi istiyen istediği yorumu yapmakta özğürdür dedim tabiki ne senin yazın ne benim yazım idarenin hiç hiç ilğilendirmez onlar alacağını alır satacağını satar bize karışmak düşmez sadece bize düşen desdeklemek ve yeri geldiğindede burda bu imkan dan dolayı fikirleri yazmak yoksa senin yazın nasıl o fasa fisoysa bizim yazdıklarımızda aynıdır burdaki forumu karalamaktan öte gitmez.[/B][QUOTE=1967_Dernek_Murat][B][CENTER][COLOR="Blue"]O ZAMAN TAKIMIN BAŞINA SİZ GECİN SİZ ALIP SATIN TOPCULARI BİZ KAC YILDIR TAKIMIN PEŞİNDEYİZ HİÇ DEMEDİK Kİ ŞU RANIN VEYA BU RANIN EKSİGİ VARDİYE BÜLENT UYGUNUN CEP TELİNİ ALIN TELEFON ACIN ŞURAYA YADA BURAYA TOPCU ALIN DİYE OLAMZ MI BURDA YAZMANIZIN HİÇ ANLAMI YOK.
EVET DEDİGİN GİBİ HOCAYI VE FUTBOLCULARI SAVUNAN BİRİLERİ VAR KLAVYE BAŞIN DA TOPCU ALINIP SATILMAZ.[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

HALIL 17.07.2006 22:55

ya arkadaslar topici astigiima cok uzuldumm ve dernek mustafa cok kalbimi kirdinnn bu kadar da sert cikilmaz ben sizi ailem ginbi biliyorduulmmm ben sadece isteklerimi yaziyoruuummm tammamm daha bir sey demeemmmmmmm
ama bu kadar sert cikmayiinnnn dogruu iyi bir oyu_nkurucusu lazimmmm sol kanata da orta saha oynucusu laziimmm benn yillardir amator takimlarda top kosturdduum ben de cok seylerrr biliyorumm ama acayippp kalbimi kirdinniizzzz sizi ailem gibi biliyordum ama yanilmisimmm nerdeyse aglicammm

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:49.