![]() |
-->: SİVAS ANADOLUSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
ÜSKÜDARLILAR SEÇMLERDE OLUCAK SİVASLI KARDEŞLER GELİP TANIŞABİLİR BEN SEÇMLERE GİRME NİYETİNDEYİM AMA HERTÜRLÜ SİVASLI KARDEŞLERİMİZLE TANIŞMAK İSTERİM ARTIK KARDEŞİZ POLEMİK YAPICAK KİŞİLER ARAMIZA GİRMESİN LÜTFEN UZAKTAN İZLESİNLER BİZİ SES BÜYÜK GELİCEK İSTANBULDA SİZLER YANLIZ DEĞİLSİNİZ ÇOK GÜZEL ORGANİSAZYONLAR YAPMAK İÇİN HAZIRIS HERŞEY SİVASSPOR İÇİN OLCAK O ZAMAN BİZLERE KIRICI OLANLAR UTANMAZ İNŞALLAH
|
yarın ordayım !! bukadar basıt
|
bende esrar kardeşimin aldığı karar giibi bu siteye yazmama kararı aldım.herkes k.i.bak ALLAHA emanet olun
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=emir1908]murat şahinle görüştüm isim üsküdar anadolu sivasspor olmuş[/QUOTE]
Arkadaşlar isim poelmiği sona erdi mi? Yetkili ağızdan öğrenmişsiniz artık laf zamanı değil destek zamanı hem Sivasspor'a hem Üsküdar Anadolu Sivasspor'a Esrar kardeş her yazılanı dikkate alma sen üslubunu bozma bizler sizleri yazılarınızdan da olsa tanıdık. Nasıl insanlar olduğunuzu biliyoruz. Seçmelere katılan kardeşlerimize başarılar diliyoruz.[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
isim polemigi bitmiştir şimdi kardeşlik zamanı herkes elinden geleni yapmalı
|
sadece ÜSKÜDAR ANADOLU 1908...BİR ADIM GELENE BİN ADIM GİDERİZ DAYI
|
forumun başında uyardık yapmayın diye ortamı gerenleri kınıyorum bunlar site yöneticiside olsalar.DOSTLUKTAN KARDEŞLİKTEN BAHSEDENLER ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ÇATISI ALTINDA MÜCADELE ETMESİNİ İÇLERİNE SİNDİRİRLER HERHALDE
|
BU TAKIM ÜÇÜNÇÜ LİGTE CUBUKTA BEYPAZARINDA CANKIRIDA KAMANDA POLATLIDA KIRŞEHİRDE AKSARAYDA 19 MAYIS DİŞ SAHADA MÜCADELE EDERKEN AMİGO HİKMET KARDEŞİMLE VERDİĞİM MUCADELEYİ ONA SORARSANIZ BENİ DAHA İYİ ANLARSINIZ. COK DEĞERLİ SİTE YÖNETİÇİLERİ. (NOT BUNDAN SONRA KİLİTLEME FASLIDA OLMASIN)
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]SİVASSPOR ANADOLU ÜSKÜDAR SİVASSPOR KARDEŞTİR...
ARKADAŞLAR GEREKSİZ POLEMİKLERE GEREK YOK KİMSE KİMSEYİ KIRMASIN BUNDAN SONRA HEPİMİZ KARDEŞİZ.....[/COLOR][/FONT] _____________________________________ [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ESENLER-KARABAYIR KENDİN SEÇ KENDİN AYIR [/COLOR][/FONT] |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]SEÇMELERE KATILACAK ARKADAŞLARA BAŞARILAR.....
İŞALLAH ANADOLU ÜSKÜDARA VE SİVASA FAYDALI TOPÇULAR ÇIKAR [/COLOR][/FONT] ______________________________ [FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ESENLER MERKEZ TAKILAMAZ HERKES[/COLOR][/FONT] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |