![]() |
ERHAN ALBAYRAK
[COLOR="Navy"][B]BU FUTBOLCUYU ALABİLMEMİZ İÇİN EN UYGUN ZAMAN ,KADRO DIŞI KALMIŞ HOCASIYLA ANLAŞAMIYOR BİZİM İÇİNDE İLAÇ ORTA SAHAYA YÜREĞİYLE OYNAYAN ÇOK BEĞENDİĞİM BİR FUTBOLCU.BÜLENT UYGUN UZAKLARDA ABUK SUBUK ADAMLARLA UĞRAŞACAĞINA BÖYLE FIRSATLARI DEĞERLENDİRMESİ LAZIM NE DE OLSA TRANSFER ONDAN SORULUYOR.AYRICA BEŞİKTAŞ'TAN ALİ GÜNEŞ'İ KİRALAYABİLİRİZ İNANIYORUM TORAMAN BU TRANSFER İÇİN YARDIMCI DA OLUR.SAĞ TARAFIMIZ HALA KORİDOR ADAMLAR RAHAT RAHAT GELİYOR GİDİYOR.
DÜN F.BAHÇE SAKARYA MAÇINI İZLERKEN KAHROLDUM MURAT DUMAN'I İZLERKEN.NASIL OLDUDA BÖYLE BİR ADAMI GÖNDERDİK AMA YERİNE TRANSFER YAPMAK LAZIM !!!! HER TRANSFER KOMİSYON DEMEK ;PARDON ARACILIK HİZMETİ !!! TOLGA TRANSFERİNDE KULÜBÜMÜZÜN ZARARI OLDUMU BUNUNDA AÇIKLANMASINI İSTİYORUM. BİRDE ŞU YASİR İLE HAKAN BU TAKIMDAN GİTTİĞİ GÜN SADAKA DAĞITACAM !!![/B][/COLOR] |
-->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
BENCEDE FORVETE TAKVİYE ŞART ŞÖYLE KALİTESİ YÜKSEK RAKİP TAKIMI KORKUTACAK BİR FORVET GERİ KALAN BÖLÜMLER İYİ ZATEN BİR TRANSFER DAHA YAPTIK İNŞALLAH FAYDALI OLUR
***REİS 58*** |
--->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
İLK YARIYA VERİLEN ARADA TRANSFER ŞART OLMALI.BU KONUYU HALA TARTIŞIYORUZ.
TAKIMA TRANSFER ŞART |
S.a Yiğidolar ewt transfer olmalıydı ama transfer sezonunda; Çabuk ve Balili ile ileride uyum sağlayacak bir forvet sonrada orta sahada takıma hükmeden Oyun kurucu olması gerekir. Bunlar eğer yönetim kabul görürse olur. Ama Sivasspor yönetimi bence geçen sezon En büyük hatayı Werner Lorantı elinde tutamaması oldu.. Geçen gün gazetenin birinde yazıyordu.. Werner Lorant yeniden Süper Ligde herhalde büyük bir ihtimalle K. Erciyessporla anlaşacak... Bence transferi T. Direktörden yana kullanarak değiştirmeye başlamaktır.. Herşey Sivasspor umuz içi n hayırlı olsun ...
|
Kesinlikle Balili 'nin yanına bir forvet şart. Bir de oyun kuracak 10 numaralı bir adam lazım. Defansta çok çabuk yoruluyor oraya iyi bir adam lazım
|
--->: -->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
[QUOTE=BySivasli;157390]S.a Yiğidolar ewt transfer olmalıydı ama transfer sezonunda; Çabuk ve Balili ile ileride uyum sağlayacak bir forvet sonrada orta sahada takıma hükmeden Oyun kurucu olması gerekir. Bunlar eğer yönetim kabul görürse olur. Ama Sivasspor yönetimi bence geçen sezon En büyük hatayı Werner Lorantı elinde tutamaması oldu.. Geçen gün gazetenin birinde yazıyordu.. Werner Lorant yeniden Süper Ligde herhalde büyük bir ihtimalle K. Erciyessporla anlaşacak... Bence transferi T. Direktörden yana kullanarak değiştirmeye başlamaktır.. Herşey Sivasspor umuz içi n hayırlı olsun ...[/QUOTE]
lorant erciyese imzayı attı kardeş her zaman kaçan balık büyük olur |
takıma acil yeni bir teknik direktör lazım.yahu arkadaşlar türkiyeden 2 takım çalıştırmış bi teknik direktör ama niye gitmiş?çok başarılıda ondan mı? yoksa yaşadığı şehirlerimi beğenmemiş yada aldığı para az mı gelmiş(lorant gibi)?kısacası bütün bunlardan değil BAŞARISIZ olduğu için gönderilmiş bi teknik direktör.keşke zamanında iyi bir teknik direktör alınsaydıda bu hale gelmeseydik.bu arada yönetim taraftar niye gelmiyo diyo tabi gelmez taraftar ankardan bile evinde 2 yersen ben niye maça geleyimde daha fazla kahrolayım.şimdi hemen gerçek taraftar muabbetine girilir tahminimce futbol bir göz zevkidir, futbol şehrimin aynasıdır,gururudur.ama şahsen ben ezilen bi sivassporu sahada görmektense maça gitmemeyi yeğlerim.
|
ARKADASLAR BEN BU KONUYU GECEN YILDA YAZMISTIM
SAMSUNDAN (CEYHUN-VE-RAFAEL-)ALIN DEDIM ALMADILAR BEN NE YAPAYIM :BEN TAKIMIN DURUMUNU GÖRDÜMDE -BÜLENT HOCA GÖREMEDI-RAFELI VE CEYHUNU-ALMADI-GECEN SENE BU KONUYU EN AZ 5 DEFA YAZDIM |
evet bence sivasın acıl orta sahanın sagına transfer yapması lazım cunku takım ıyıce kotuye gıdıyor bence lıgde kalırsak mucıze olur cunku orta sahada futbol oynanmıyor wooter oynuyor ama onu destek lazım
|
bence fenerbahceden OLCANI kiralayalım.cok yetenekli.bizede faydası dokunur.wooter cok yetenekli ve tecrübeli.bence forvte andersonun yerine daha iyi ve yırtıcı bir forvet lazım.türk yada yabancı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22. |