![]() |
-->: Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
antalyayı havada karada yeneriz.maç sonucu 2-0 pazartesi günü ben demiştim yazacam.sivasın aleyhinde yazanlar bakalım ne yazacak.Allahın izniyle yüzümüz ak geleceğiz.maçımız saat 21:00 alınmış o saatte hava serin olur.
|
[B]TEBRIKLER ARKADASLAR NASIL TARAFTARSINIZ :mad:
COGUNUZ MAGLUP OLUR DIYE YAZMISSINIZ DURUMLAR NE KADAR IC ACICI OLMASADA HER ZAMAN TAKIMA GÜVENMEMIZ VE GALIBIYETINE INANMAMIZ LAZIM TARAFTAR HEM IYI HEMDE KÖTÜ GÜNDE TAKIMININ YANINDA OLUR VE DESTEKLER NE KADAR ÜZGÜN/KIZGIN OLSAKTA BIZLER TAKIMA GÜVENMEYIPTE GALIBIYETINE INANMAZSAK KIM INANACAK KIM DESTEK CIKACAK[/B]:confused: |
[B][I][COLOR="blue"]antalya spor=3
sivas spor= 0 böyle olmasını tabiki hiç istemeyiz ama görünen köy kılavuz istemiyor [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=sorma be dostum][B][I][COLOR="blue"]antalya spor=3
sivas spor= 0 böyle olmasını tabiki hiç istemeyiz ama görünen köy kılavuz istemiyor [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] :confused: :mad: :confused: :mad: hep destek tam destek her zaman destek :rolleyes: bu degilmiydi taraftar olmak |
ARKADAŞLAR HİÇ KİMSE İSTANBULDAKİ NEM ORANINI VE SICAKLIĞI DÜŞÜNMÜYOR HER HOROZ KENDİ ÇÖPLÜĞÜNDE ÖTER MİSALİ SİVASSPOR SİVASIN İKLİMİNE ALIŞIK BENDE MAÇTA İDİM BALİLİ SÜPER Dİ AAM BİR ARA BAYILICAKTI FENALIK G ECİRDİ RESMEN BU HAVA ŞARTLARINDA BU KADAR TAKIM DAHA YENİ SİVASSPOR LİGDE KALACAK BUNA İNANIN VE SAHİP ÇIKIN YETER
|
Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Antalya kırmızı kart alırsa işimiz zor. 11-11 oynarsak puan alabiliriz. Benim tahminin 0-0 vaya 1-1.[/COLOR][/FONT]
|
Arkadaşlar istanbuldaki nem oranından bahsetmiş antalyada daha or olucak koşullar inşallah sivasımıza yakışır bir galibiyet alırız yenelimde skor önemli degil
|
antalyanin o kapanik defansini acip gol atacak baba yigid sivasspor da mevcut degil ama allah büyüktür destegi eksik etmeyelim iyi günde kötü günde,sizin yaptiginiz hos bisey degil iyi günde yaninda olup kötü günde arkasina gecmek bize yakismaz evet bireysel hatalar yüzünden burayalara geldik burdan kurtarcakta bizleriz onun icin ne iyide olsa kötüde olsa takim bizim takimimiz her ne kadar iyi transfer yapmadilarsada yönetim bizim yönetim,hep beraber destege davet ediyorum sizi
|
[QUOTE=SivasLady]yanilmiyorsam mac aksam oynanacak demi arkadas
yani günes battiktan sonra ortam birazda olsa serinledikten sonra hem futbolcu her kosulda oynamasi lazim bu kadar karamsar olmayalim ltf[/QUOTE] [I][B]NOT= Besiktas maci izmirde oynandi mac daha baslamadan saat 21.07 Aksam tabelede sicaklik 40 derece dikkatini cekerim o sicakta top oynamak cok zor tabiki iki takim icinde gecerli herhalde Antalya izmirden biraz daha güneyde oldugu icin biraz daha sicak olacak benim demek istedigim Antalyali futbolcular Antalyada oldugu icin avantajli hep o sicakta antreman yaptiklari icin o iklime alisiklar ilk önce sicagi yenmemiz lazim su an ligimizde daha gol bile yemeyen Antalya bu sicak iklimden dolayi her takima karsi biraz avantajlilar .Ama idda ediyorum bu kadar hic iddali konusmadim biz antalyayi yenecegiz yoksa antrönerin son maci olabilir !!!!!!!!! ilk onbire giren futbolcular hocalarini seviyorsa bu maci almak zorundalar yoksa üzgünüm isimiz cok zor [/B][/I] |
[I][B]Bu kadar hic iddali yazi yazmadim bu mac Sivassporun süperlige dönüm maci olacak yoksa cok kafalar kopacak takimda isini kaybetmek istemeyen , Hoca, ve futbolcular bu maci almak icin elinden geleni yapacaklar ve alacaklar 3 puanla dönecekler ama yine hic bir sey degismeyecek saati bozuk bomba gibi bir takim olacagiz bu Hocanin kapasitesi bu kadar fazla bir sey beklemek hayalcilik olur istikrar ben bu hoca ile beklemiyorum en kötü transferimiz bu karol pecze oldu[/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |