![]() |
--->: Nordin Wooter
[url]http://www.youtube.com/watch?v=UvzeLngGRlw&mode=related&search=[/url]
nordin wooter futsal yani salonfutbolundaki clibi. arkadas takimiydi |
-->: --->: Nordin Wooter
[QUOTE=mustafasungur;152627][url]http://www.youtube.com/watch?v=UvzeLngGRlw&mode=related&search=[/url]
nordin wooter futsal yani salonfutbolundaki clibi. arkadas takimiydi[/QUOTE] [B][I]Güzel paylaşım sağol! Biz aslında bu klipteki birkaç futbolcuyu daha transfer etsek fevkalade takım oluruz,burdakilerin birçoğu teknik...[/I][/B] |
[b]AJAX GIBI ZARAGOZA GIBI ZORLU TAKIMLARDA OYNAMIS TECRUBELI BIR FUTBOLCU İNSALLAH SIVASSPORUMUZA YARARI DOKUNAN BIR FUTBOLCU OLUR IHTIYACIMIZA OLAN BIR FUTBOLCUYDU[/b]
|
bide söyle bir soru var aklımda madem cok ıyı zaragoza nıye panatınaykosa sattı ordan nıye bu kadar dusuk bır kulube geldı demekkı futbolu dusuuste bu oyuncucnun ınsaallah ıyı oynar bızde bakıp gorucez ben daha adamı sıvas forması gıyerken gormedım AYRICA VIDEO YU IZLEDIM AMA HANGISI NORDIN WOOTER GOREMEDIM
|
[b]birde söyle dusunelım sivassporu cok dusurmus oluyoruz bu durumda bence sivasspor rum takımından kat kat daha üstün ve ligimize bakacak olursak örnegin alex diyoruzkı alex dunya capında bır yıldız pekı ozaman neden ispanyada ıtalyada ıngılterede değilde türkiyede demekki ıkı taraftan bırısı yalan söyluyor yada türkiyenın futbolu dunya futboluyla yarısacak kıvama gelmıs demektır bence sivassporda oynayabılecek bır futbolcu ve ben yararlı olacagına ınanıyorum... ALLAH utandırmasın...[/b]
|
-->: Nordin Wooter
Beyler bu adam bu sene hiç forma şansı buldumu ben bi maç sonradan girdi diye hatırlıyorum kesin bilgi verebilcek olan warmı?
|
Nordin Wooter Kalitesinini göstermeye basladi
1 asisst ve 1 golle Gönülleri Feth etti . |
[QUOTE=Serkan-58;154693]Nordin Wooter Kalitesinini göstermeye basladi
1 asisst ve 1 golle Gönülleri Feth etti .[/QUOTE] [B]Çok faydalı bir transfer olduğunu oynadığı iki maçta gösterdi ;) Orta alanımızda artık daha güçlüyüz...[/B] |
ve ıste beklenen futbolcu bence bulundu artık taraftarda stad dı doldurur sıvasta ust sıraları hedefler ınsallah harıka bır futbolcu
|
[b]Helal olsun sana Wooter inşallah bu performansını sürdürür.Bi asist,bi golle başladı gerisini bekliyoruz.Bu arada golleri daha izleyemedim:([/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |