![]() |
abı cok guzelolmustu gercekten.butun herkesın gozu bayraktaydı.
|
[size=2][color=blue][b]bayrak için fedekarlık yapanlara teşekkür ederim... maddi katkıda bulunanların listeside haber içerisinde mevcut!!![/b][/color][/size]
|
ARKADAŞLAR BEN DAHA BÖLE BAYRAK NE GÖRDÜM NEDE TAŞIDIM .BAYRAK GÜZEL AMA TAŞIMASI DAHA GÜZEL....
|
Resimlere bakilarak güzel ve büyüklü de süper
ama keske SAMPIYON SIVASSPOR yazisi siyah olmasaydi yani logomuzda siyah yokdur bence Beyaz yapislaymis ama yinede emegi gecenlere tsk ederiz ! |
EMEGI GECEN HERKESE TESEKKÜRLER SAGOLUN VAROLUN
BAYRAK SÜPER OLMUS |
EMEGI GECEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR..SAGOLUN VAROLUN....
ARICA BURDA GAKKO 58 . TEŞEKKURLER. HAKKIN COK SAG OL... SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR. |
simdi galeride resmini gördüm valla cok heybetli bayrak ya
SÜPERSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ |
Gercekten süper bir bayrak.
Tek kelimeyle süper. |
Yeni Ülke Gazetesinin genel müdürü Kemal Caglayan abim, aynen söyle yorumlamis:
[quote]SİZLERİ KUTLUYORUM Gönderen: KemalCaglayan Tarih: 31.05.2005 Saat: 17:55 Yer : Şükrü Saraçoğlu. Sarıyer-Sivasspor maçı. Bir anda 12 bin 300 kişiyi alan trübünlerden bir bayrak yükseliyor. Nazlı gelin gibi salına,salına açılıyor. Tüm gözler bir anda oraya çevriliyor. Yiğidonun çoşkusu hızla artıyor ve ortaya dev bir bayrak çıkıyor. Böyle güzel bir atmosfer daha yaşamadım. Tek kelime ile sizleri kutluyorum. [/quote] Kemal abi, bizde seni, bu sürekli cekmis oldugun güzel resimler icin kutluyoruz. Buradaki resimlerin büyük bir cogunlugu senin eserindir. Bize vermis oldugun destek icin, cok tesekkür ederiz. |
Gördügüm kadari ile burada birlik beraberlik icerisinde cok güzel bir bayrak yaptirmissiniz. Gercekten sizleri kutlarim.
Bu birlik ve beraberliginizi cani gönülden kutluyorum. Bu bayragi insaallah Trabzonda Avni Aker stadindada acmak nasip olur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:35. |