![]() |
--->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
BU MACI ALMAMIZ TAKTIRDE SIVASIN CIKISA BASLADIGI TAM KESINLESIR
|
Bursaspor: 2
Sivasspor: 1 (ben de batil inanc oldu, Sivas'in aleyhine verince puan aliyoruz) |
Çok zor bir maç ve zor bir deplasman. Ayrıca tam 7 eksik (cezalı ve sakatımız) var. Nasıl kazanacağız? Bence fark yemeyelimde. Tek avantajımız Bursa'nın ateşli taraftarının tribünde olmayacak olması. Onun için Bursaspor 2 - 0 SİVASSPOR olursa şaşırmam... (İnşallah tam tersi olur)
|
BU MACI ALMAMIZ TAKTIRDE SIVASIN CIKISA BASLADIGI TAM KESINLESIR
__________________ bu minicikte benim daha yeni dogan kizim 21-09-2006 saat 12.00 A-a Allah bağışlasın, Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin. |
Bursaspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
Kaleci Petkoviç ve Anderson kart cezalısı.
Ertuğrul Aslan, Mehmet Yıldız, Gökhan Bozkaya, Kaleci Akın Vardar, Carvalho ve Balili’nin sakat olduğu bir hafta Bursa deplasmanından bir puan bir almamız çok büyük kazançtır. Takımın yedek kalecisi bu hafta paf takımının kalecisi. Bursa:0 Sivas:0 |
-->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]seyircisiz onanacak bir mac her zaman rakip takımın işine gelmiştir bunun cok örneği var inşallah bu örnekten biz de yararlanmasını biliriz haydi sivas haydi[/COLOR][/I][/B]
|
yaw eksiklere kafayı takamayalım fener maçında aslanlarımız sahadaydıbursada onlar olacak hepsine güveniyorum sadece bizdemi eksik var onlarda var en başta kaleci yavuz onun oynaması bize güç olurdu ismaill güldürende yok allahın izniyle bu maç bizim olacak ayrıyeten maç seyircisizzzz
|
benim tahminim daha doğrusu içimden geçen skor bu: bursaspor-2 sivasspor-3
|
şampiyon 3
bursa 1 hadi hayırlısı |
-->: Bursaspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
[b]3 puan almamız dileğiyle[/b]
[b]Sivasspor'um:2[/b] Bursaspor:0 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44. |