![]() |
-->: --->: Türkiye Kupası’nda kuralar çekiliyor...
C) Grubu: Programı
25 Ekim Çarşamba: İnegölspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe-Gaziantepspor (Sivasspor bay) 08 Kasım Çarşamba: Sivasspor-Fenerbahçe, Gaziantepspor-İnegölspor (İstanbul Büyükşehir Belediyespor) 17 Aralık Pazar: İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantepspor, İnegölspor-Sivasspor (Fenerbahçe bay) 20 Aralık Çarşamba: Fenerbahçe-İnegölspor, Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Gaziantepspor bay) 14 Ocak 2007 Pazar: Gaziantepspor-Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe (İnegölspor bay)[/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="black"]olmaz böyle kura 2 istanbul takımda SİVAS da ya ne biçim bir kura [FONT="Arial Black"][COLOR="black"][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT] |
-->: TÜRKİYE KUPASI KURALARI ÇEKİLDİ
Fenerbahçe bir kez daha bize düştü:) Bu grupta Fenerbahçe de n sonra en büyük favori biziz . Kimse merak etmesin bunu....
|
--->: TÜRKİYE KUPASI KURALARI ÇEKİLDİ
[B][COLOR="Blue"]Yanılmıyorsam;
Geçen sene, evimizde [COLOR="Red"]Kayserispor'[/COLOR] a, penaltı golüyle kupadan trajik bir şekilde elenmiştik... Bu sene ise gruplara kalarak, hem mali açıdan kulübümüz kazançlı olacak, hem de tempolu bir sürece girerek, takımımızın iyi bir trend yakalayacağına inanıyorum. Bu tempoya süper lig takımlarının çoğu adapte olmuş durumda. Bizim de artık, haftada 2 maç adaptasyonunu yakalamamız gerekiyor ve bunu da yakaladığımız takdirde, lig maçlarına daha da hazırlıklı olacağımız bir gerçektir. Tecrübe açısından ve ilerisi için iyi bir imkan... Hayırlı olsun... . . .[/COLOR][/B] |
[QUOTE=SONMEZ;157138][B][COLOR="Blue"]Yanılmıyorsam;
Geçen sene, evimizde [COLOR="Red"]Kayserispor'[/COLOR] a, penaltı golüyle kupadan trajik bir şekilde elenmiştik... Bu sene ise gruplara kalarak, hem mali açıdan kulübümüz kazançlı olacak, hem de tempolu bir sürece girerek, takımımızın iyi bir trend yakalayacağına inanıyorum. Bu tempoya süper lig takımlarının çoğu adapte olmuş durumda. Bizim de artık, haftada 2 maç adaptasyonunu yakalamamız gerekiyor ve bunu da yakaladığımız takdirde, lig maçlarına daha da hazırlıklı olacağımız bir gerçektir. Tecrübe açısından ve ilerisi için iyi bir imkan... Hayırlı olsun... . . .[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]Geçen sene giresunspor'a talihsiz bir şekilde elenmiştik başkanım [/B] |
[QUOTE=GuNaY;157139][B]Geçen sene giresunspor'a talihsiz bir şekilde elenmiştik başkanım [/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Blue"]Evet doğru... uyarın için teşekkür ediyorum. [COLOR="Red"]Kayseri'[/COLOR] ye elenmemiz bir önceki sezondu...! . . .[/COLOR][/B] |
VALLAHA BU GRUPTAN İYİSİ ŞAMDA KAYISI DİYEBİLİRİM ANCAK... BENCE BU GRUPTAN İYİSİ OLAMAZDI. SİVAS, FENERBAHÇE VE GAZİANTEP İLK 3'Ü ZORLARLAR ANCAK LİG A'DA ÇOK İYİ BİR DÖNEM GEÇİREN İSTANBUL BELEDİYESİNİDE UNUTMAMAK LAZIM. AVRUPA'YA GİTMENİN EN KOLAY YOLU BENCE KUPADAN GEÇİYOR VE BU KUPAYI KAZANIRSAL 3.5 MİLYON DOLARIDA KAZANMIŞ OLACAĞIZ BU YÖNDENDE ÇOK ÖNEMLİ OLACAK SİVASSPORUMUZ İÇİN... BEN İLK 2'YE GİRECEĞİMİZE İNANIYORUM,SİZDEN DE BUNU İNANMANIZI İSTİYORUM...
|
-->: TÜRKİYE KUPASI KURALARI ÇEKİLDİ
guzel bır gruptayız ınsallah gecerız gurotan cıkar adımızı ust tur yazdırırız
|
inegol surprız yapar.inşallah bizim maça denk gelmez.geçen senede bjk yı yenmışlerdi.iyi bir takım.ancak biz rahat çıkarız
|
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]türkiye kupasında [COLOR="Red"]sivassporrumuz[/COLOR]un başarılı olacağına gönülden inanıyorum
size göre tesadüsmüş bize göre seve seve:) siz rüyanızda görürsünüz [COLOR="Red"]KUPA BİZİM MÜZEMİZDE[/COLOR]!!!!![/FONT][/CENTER][/B] |
fikstur bellı zaten
ilk hafta bay sonra fener 4 eylule geliyor inegole gidiyoruz ist bld geliyor antepe gidiyoruz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:14. |